Life Extension, Soy Isoflavones Super Absorbable, Соєві Ізофлавони, 60 капсул

Код: 17439
Основне фото товара Life Extension, Soy Isoflavones Super Absorbable, Соєві Ізофла...
(5)
963 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Підтримує здорові клітинні колонії. Містить NovaSoy. Без ГМО сертифікації LE . Харчова добавка. Суперзасвоювані ізофлавони соїЧисленні опубліковані дослідження показали позитивний вплив споживання сої. Зокрема, ізофлавони сої та їх побічні продукти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870164968
Вага: 0.08 кг

Life Extension Соєві Ізофлавони 60 капсул

Life Extension, Soy Isoflavones Super Absorbable, Соєві Ізофлавони, 60 капсул

Опис

Суперзасвоювані ізофлавони сої

Численні опубліковані дослідження показали позитивний вплив споживання сої. Зокрема, ізофлавони сої та їх побічні продукти продемонстрували широкий спектр переваг, включаючи підтримку серцево-судинної, цереброваскулярної, метаболічної та здоров’я кісток, а також збалансовану гормональну активність і здоровий поділ клітин. Трьома основними ізофлавонами, які містяться в соєвих бобах, є геністеїн, дайдзеїн і гліцитеїн. Ізофлавони сої іноді називають фітоестрогенами через їх структурну подібність до людського естрогену 17-бета-естрадіолу. Ізофлавони сої та їх побічні продукти, що виробляються шляхом бактеріальної ферментації в травному тракті, можуть проявляти естрогенну або антиестрогенну дію, залежно від тканини та типу рецептора, на який вони діють. Вони також мають негормональні ефекти, включаючи трансдукцію сигналу та антиоксидантну активність. Ряд рандомізованих контрольованих досліджень показали, що ізофлавони сої підтримують здоров’я кісток після менопаузи без побічних ефектів. Інші складові сої також продемонстрували вплив, який допомагає пояснити здоров’я та довголіття азіатського населення, наприклад жителів Окінави, чий традиційний раціон включає велику кількість сої. У відповідь на збільшення доказів того, що інші компоненти сої можуть забезпечувати значну захисну дію на клітини, було розроблено рецептуру, яка містить соєвий екстракт, стандартизований за вмістом ізофлавонів, а також ферментовану соєву їжу (натто), яка може забезпечити додаткові переваги. Мікробна ферментація, яка є центральною для виробництва натто, підвищує біодоступність ізофлавонів та інших поживних речовин. Покращене засвоєння геністеїну, дайдзеїну та інших поживних речовин може бути настільки значним, що щодня потрібна лише одна капсула суперзасвоюваних ізофлавонів сої. Сойнато, що використовується в цій формулі, виробляється шляхом дріжджової ферментації соєвих бобів без ГМО. Японські дослідники виявили, що побічні продукти цього типу дріжджового бродіння підтримують нормальний артеріальний тиск уже в межах норми, молодість серцево-судинної системи, а також здорову функцію клітин і проліферацію. Типовий профіль ізофлавонів сої:

Рекомендоване використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу один або два рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, аскорбілпальмітат.

Містить соєві боби.

Попередження

Застереження: люди з естроген-залежними раковими захворюваннями повинні проконсультуватися з медичним працівником перед початком сої.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.
Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Концентрат ізофлавонів сої Novasoy135 мг 
станд. до 40% ізофлавонів54 мг 
Ферментований соєвий продукт Soynatto 435 мг 
Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Соєві ізофлавони (Soy Isoflavones)