Life Extension, DHEA 15 mg 100, ДГЕА 15 мг, 100 капсул

Код 1832
Основне фото товара Life Extension, DHEA 15 mg 100, ДГЕА 15 мг, 100 капсул
(5)
522 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.04.2024, без передоплати
Не містить глютену. Не сертифіковано за ГМО LE. Сприяє оптимальному балансу гормонів. Харчова добавка. Переваги добавок DHEA включають підтримання молодого рівня гормону, а також ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870454106
Вага: 0.05 кг

Life Extension ДГЕА 15 мг 100 капсул

Life Extension, DHEA 15 mg 100, ДГЕА 15 мг, 100 капсул

Опис

Переваги добавок DHEA включають підтримання молодого рівня гормону, а також заохочення здорової імунної функції, здоров'я серцево -судинної системи, здорової статевої функції тощо.

DHEA - це найпоширеніший гормон циркуляції в організмі. Але з часом рівень DHEA починає знижуватися. Доповнення DHEA може допомогти підтримати здоровий рівень гормонів та сприяти здоровій імунній функції, здоров’ю кровообігу, здоровому настрою, м’язовій масі, статевій функції тощо.

Переваги DHEA

Склад тіла, настрій тощо

У рандомізованому подвійному сліпому плацебо-контрольованому дослідженні 10 місяців прийому DHEA у людей похилого віку призвели до збільшення сили та м’язової маси внаслідок вправ на опір. Схеми DHEA сприяють здоровій сексуальній функції, підтримують пам’ять і настрій, а також благотворно впливають на пізнання та мозок.

Кардіо, кровообіг та здоров'я кісток

DHEA має сприятливий серцево -судинний ефект. Це також сприяє здоров'ю кісток. В рандомізованому, подвійному сліпому контрольованому дослідженні, один рік прийому DHEA допоміг збільшити мінеральну щільність кісток у стегнах літніх людей та мінеральну щільність кісток хребта у літніх жінок.

DHEA: використання та заходи безпеки

Для того, щоб розробити індивідуальний, ефективний режим DHEA, настійно рекомендується регулярне тестування рівня крові для визначення правильної та точної дози. Через величезну кількість доказів, що пов'язують молоді рівні ДГЕА зі здоровим довголіттям, продовження життя свідчить про те, що більшість людей старше 40 років починають добавку ДГЕА.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Точну кількість капсул, які необхідно прийняти, слід визначити за допомогою аналізу крові та поради лікаря. Як правило, приймайте одну (1) до трьох (3) капсул тільки вранці. Для оптимізації індивідуального дозування рекомендується проводити аналізи крові на сироватку DHEA через 3-6 тижнів після початку замісної терапії DHEA.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, желатин, кремнезем.

Попередження

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовувати під час вагітності або годування груддю. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, якщо у вас є або у вашій родині є рак молочної залози, рак простати, збільшення простати, хвороби серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь -який інші харчові добавки, ліки за рецептом або ліки, що відпускаються без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають прищі, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зателефонуйте лікарю або кваліфікованому медичному працівнику, якщо відчуєте прискорене серцебиття, запаморочення, помутніння зору або інші подібні симптоми. Зберігати в недоступному для дітей. Не купуйте, якщо зовнішнє ущільнення зламане або пошкоджене.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Сума на порцію % Щоденна вартість
Дегідроепіандростерон (DHEA) 15 мг
Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Alt: Life Extension, DHEA 50 mg, ДГЕА 50 мг, 60 капсул
(5)
657 грн.
Доставка
Alt: MRM, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 90 капсул
(5)
463 грн.
Доставка
Alt: Douglas Laboratories, DHEA 25 mg Micronized, Дегідроепіандрост...
(5)
1457 грн.
Доставка
Alt: Natrol, DHEA 50 mg 60, Натролит ДГЕА 50 мг, 60 таблеток
(4.9)
498 грн.
Доставка