Advanced Trichology, DHT Blocker, DHT Блокатор, 120 капсул

Код 24656
Основне фото товара Advanced Trichology, DHT Blocker, DHT Блокатор, 120 капсул
(5)
2433 грн.
В наявності 2 шт.
Термін придатності до 30.08.2024
Товар відправимо 28.03.2024
Блокатор DHT з імунною підтримкою був створений для вирішення поширених проблем, які не може вирішити жодна інша добавка DHT Blocker. Численні допоміжні проблеми зі здоров’ям можуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 705105258874
Вага: 0.32 кг

Advanced Trichology DHT Блокатор 120 капсул

Advanced Trichology, DHT Blocker, DHT Блокатор, 120 капсул

Блокатор DHT з імунною підтримкою був створений для вирішення поширених проблем, які не може вирішити жодна інша добавка DHT Blocker. Численні допоміжні проблеми зі здоров’ям можуть вплинути на ріст волосся людини поза DHT, наприклад: стрес, порушення всмоктування, неправильне харчування, ліки, здоров’я кишечника та надмірний ріст дріжджів. Наша запатентована формула є єдиною харчовою добавкою, яка може задовольнити їх усі.​

Виняткові результати для чоловіків і жінок із генетичною втратою волосся

Найкраще для жінок, які: випадання волосся почалося після 30 років, випадання волосся почалося після прийому протизаплідних або замісної гормональної терапії, у яких є сімейна історія випадання волосся, включаючи чоловіків або жінок з випаданням волосся, і/або випадання волосся відбувається виключно на верхній частині голови .

СПЕЦИФІЧНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДЛЯ ЖІНОК: Підтримує більш повний здоровий ріст волосся, блокує DHT для жінок, підтримує гормональне здоров’я, сприяє покращенню метаболізму та зменшує здуття живота.

Найкраще для чоловіків, які: випадання волосся відбулося після 17 років, у сім’ї випадало волосся у чоловіків або жінок, і/або випадання волосся відбувається виключно на верхній частині голови в типовій чоловічій зоні випадання.

СПЕЦІАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ: Підтримує повний здоровий ріст волосся, блокатор DHT для чоловіків, підтримує здоров’я простати, підвищує ефективність медичних блокаторів DHT і підтримує збалансоване травлення.

«Я розробляю передові трихологічні продукти у своїх клініках протягом 19 років. Я спеціально розробив DHT Blocker як найпотужнішу та найефективнішу добавку DHT Blocker, доступну на сьогоднішній день. Незважаючи ні на що, моя мета проста. Це надати вам ефективне рішення від випадіння волосся».

Сертифікований трихолог Вільяма Гауніца, засновник Advanced Trichology (№ члена: 2014-0239)

МАКСИМАЛЬНІ ПЕРЕВАГИ ДЛЯ РОСТУ ВОЛОССЯ: Блокатор DHT з підтримкою імунітету спеціально розроблений для блокування DHT (ди-гідро-тестостерону), покращення травлення, покращення засвоєння поживних речовин і зміцнення імунної системи для росту волосся.

БІЛЬШЕ, НІЖ ПОТУЖНИЙ БЛОКАТОР DHT: DHT Blocker з імунною підтримкою є абсолютно унікальним і є єдиною добавкою від випадіння волосся, яка поєднує найпотужніші блокатори DHT з антиоксидантами та доведеною клінічною підтримкою травлення.

ІНСТРУКЦІЯ: Приймайте (2) дві капсули вранці та (2) дві капсули ввечері під час їжі, щоб відчути результати. Для людей, які є більш чутливими, ви можете почати з (1) одного вранці і (1) одного ввечері з їжею.

ДЛЯ НАЙКРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ: Використовуйте разом з шампунем Hairstem і сироваткою для волосся NutraM.

Все, що ми робимо, це відрощувати волосся!

Передові трихологічні продукти мають прихильність до РЕЗУЛЬТАТІВ! З 2002 року наші продукти дали чудові результати тисячам людей в Evolution Hair Loss Institute. Кожен продукт був перевірений і вдосконалений, щоб містити найчистіші та найефективніші інгредієнти. Якщо ви зіткнулися з рідким волоссям і шукаєте продукти, яким довіряють знаменитості та провідні трихологи, розпочніть роботу з Advanced Trichology System вже сьогодні.

* Ці твердження не були оцінені FDA. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь-яким захворюванням. Результати відрізняються. Ваш може бути кращим, не таким, чи таким же. У випадках показані особи використовували додаткові продукти з нашої лінії, включаючи лазерну терапію та клінічні ліки.

Інформація про безпеку

 

Якщо ви вагітні, годуєте груддю або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням. Припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем у разі появи будь-яких побічних реакцій. Цей продукт маркується відповідно до стандартів Сполучених Штатів і може відрізнятися від аналогічних продуктів, що продаються в інших місцях, за своїми інгредієнтами, маркуванням та попередженнями про алергії. Охолодіть після відкриття для найкращих результатів. Перш ніж використовувати блокатор DHT з імунною підтримкою, порадьтеся зі своїм лікарем, якщо ви: зараз приймаєте розріджувачі крові або ліки, у вас алергія на будь-які ліки (за рецептом або без рецепта чи дієтичні добавки) або плануєте завагітніти під час використання цього препарату годуєте груддю або маєте серйозні проблеми з травленням. Містить лактобактерію ацидофільну та корінь цикорію, які можуть бути пов’язані з деяким дискомфортом у травленні у деяких людей. Не приймайте, якщо у вас алергія на виноград. ДЛЯ НАЙКРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПОСТІЙНО МІНІМУМ 3-4 МІСЯЦІВ. ЗБЕРІГАННЯ: Зберігати в сухому прохолодному місці до відкриття.

 

Показання

 

Не приймайте, якщо ви вагітні. Не приймайте, якщо у вас алергія на виноград або будь-який з інгредієнтів. Повідомлялося про деякий травний дискомфорт при прийомі натщесерце. Цей продукт дійсно містить пребіотичний корінь цикорію та пробіотик лактобактерії ацидофільної кислоти: повідомлялося про гази в кишечнику або здуття живота, розлад шлунка та діарею для чутливих людей. Якщо у вас в анамнезі були серйозні проблеми з травленням, проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням.

 

Інгредієнти

 

Цинк (у вигляді оксиду цинку) 15mgs DHT Blocker Запатентована суміш 1390mgs * Екстракт ягід Saw Palmetto (стандартизований, що містить 45% жирних кислот) (Serenoa repens), екстракт листя зеленого чаю (стандартизований для вмісту 90% поліфенолів, 604% Catech) EGCG), корінь кропиви (Urtica dioicia), L-лізин, екстракт виноградних кісточок (стандартизований для вмісту 95% проантоціанідинів) (Vitis vinefera), кора кропиви (Pygeum africanum), екстракт насіння гарбуза (Curcubita maxima B) Immune Propriet 525 мг *Lactobacillus Acidophilus (15 мільярдів/КУО), екстракт насіння грейпфрута (Citrus paradise), екстракт кореня цикорію 4:1 (Cichorium intybus)

 

Напрямки

 

Приймати по дві капсули двічі на день перед їдою.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ріст волосся (DHT Blocker)
Alt: Zenwise, Hair Growth Vitamins, Вітаміни для волосся, 120 капсул
(5)
1646 грн.
Доставка
Alt: Bell Lifestyle, Natural Superior Hair Formula, Ріст волосся, 1...
(5)
3142 грн.
Доставка
Alt: Douglas Laboratories, Hair Growth, Ріст волосся, 60 капсул
(5)
1982 грн.
Доставка
Alt: DaVinci Laboratories, Hair Effects, Ріст волосся, 90 капсул
(5)
3247 грн.
Доставка
Біодобавки для жінок віку 50+
Біодобавки для чоловіків віку 50+