Dr. Berg, Hair Formula, Формула для росту волосся, 90 капсул

Код 26453
Основне фото товара Dr. Berg, Hair Formula, Формула для росту волосся, 90 капсул
(5)
2398 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Формула для волосся поповнює поживні речовини, які підтримують сильне, густе та здорове волосся. Ця повністю натуральна формула сповнена вітамінів, мікроелементів та трав, які сприяють здоровому колагену ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790513
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Формула для росту волосся 90 капсул

Dr. Berg, Hair Formula, Формула для росту волосся, 90 капсул

Формула для волосся поповнює поживні речовини, які підтримують сильне, густе та здорове волосся. Ця повністю натуральна формула сповнена вітамінів, мікроелементів та трав, які сприяють здоровому колагену та ДГТ, забезпечуючи вас необхідними вітамінами та мінералами. Підвищіть свою впевненість і зупиніть випадання волосся за допомогою комплексної формули підтримки волосся.

У багатьох людей міцне, густе і здорове волосся асоціюється з молодістю та життєвою силою. І чоловіки, і жінки щорічно витрачають величезні суми грошей на кошти для догляду за волоссям. Шампуні, кондиціонери, спреї, олії, сироватки – список можна продовжувати та продовжувати. Але ці продукти не усувають причину випадання і хворого волосся.

Випадання волосся може бути ознакою того, що відбувається усередині вашого тіла. Збалансований гормональний фон та нормальний рівень вітамінів та мікроелементів необхідні для підтримки пишної шевелюри. 

Три найважливіші речі для росту волосся:

Формула для волосся природним чином вирішує ці проблеми, постачаючи поживні речовини та трави, які підтримують здорове зростання волосся. 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій у контейнері: 45

Рекомендації щодо застосування: як харчова добавка приймайте по 2 капсули на день у будь-який час.

Увага: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітні або годуючі матері, діти віком до 18 років та особи з відомими захворюваннями повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї чи будь-якої іншої харчової добавки.

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ ФОРМУЛИ ДЛЯ ВОЛОССЯ

 Кількість на порцію% денної норми
   
Вітамін С (з вишні ацероли)40 мг44%
Витамин D3 (в виде холекальциферола)13 мкг (533 МО)66%
Витамин B12 (в виде метилкобаламина)1,6 мкг66%
Кальцій (у вигляді лізинату кальцію)30 мг2%
Вітамін В2 (рибофлавін)66 мкг51%
Цинк (в виде монометионина цинка)0,334 мг3%
Мідь (у вигляді бісгліцинату міді)0,667 мг74%
Селен (як L-селенометіонін)36 мкг66%
Фолат (у вигляді 5-метилтетрагідрофолату кальцію)266 мкг ДФЕ66%
біотин666 мкг2222%
Екстракт пальми сереноа200 мг 
Порошок трави хвоща (цілісна рослина)200 мг 
Порошок червоного корейського женьшеню (корінь)600 мг 
   

 

*Відсоток денної норми ґрунтується на дієті на 2000 калорій.

Добова доза не визначена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, діоксид кремнію, магнію стеарат (рослинний джерело).

 

КОРИСТЬ ЗДОРОВ'Я

Найпотужніший природний дует для просування нормального ДГТ

Дигідротестостерон (ДГТ) належить до групи гормонів, які називаються андрогенами. Відомо, що високий рівень цього гормону викликає випадання волосся у чоловіків та жінок, хоча найчастіше зустрічається у чоловіків.


Кожні два-шість років ваші волосяні фолікули завершують цикл зростання. Наприкінці цього циклу волосся у певному фолікулі випадає. Цикл починається заново, коли фолікул виробляє нове волосся.


Високий рівень андрогенів, особливо ДГТ, може призвести до скорочення циклу росту та передчасного випадання волосся. Надлишок ДГТ також може зменшити розмір волосяних фолікулів, через що волосся стає ламким і тонким. 


Є два основні способи боротьби з наслідками високого ДГТ:


Наша формула для волосся містить два потужні рослинні екстракти, які допомагають боротися з цими ефектами: корінь червоного корейського женьшеню та екстракт пальми сереноа. 


Корейський червоний женьшень – сильнодіюча рослина, яка може придушувати рецептори DHT ваших волосяних фолікулів. Це означає, що ваші фолікули будуть споживати менше ДГТ. Крім того, ця трава допомагає зменшити запалення шкіри, яке може бути пов'язане з випаданням волосся. 


Екстракт пальми сереноа пригнічує вироблення ДГТ в організмі. У свою чергу це може допомогти нормалізувати кількість гормону, що циркулює в організмі. Екстракт пальми сереноа не тільки знижує вироблення ДГТ, а й блокує попадання ДГТ у рецептори. 


Водночас червоний корейський женьшень та пальма сереноа сприяють нормальному рівню ДГТ для боротьби з випаданням волосся та підтримки густоти та здоров'я волосся.

 

Боротьба з вільними радикалами

Вільні радикали – це сполуки, які завдають шкоди вашому тілу. Вони можуть завдати серйозної шкоди вашим волосяним фолікулам та іншим клітинам. Це пошкодження також відоме як окислювальний стрес. 


Хронічний стрес, нездорове харчування та токсини з навколишнього середовища (навіть засоби для чищення!) можуть збільшити кількість вільних радикалів в організмі. У той час як ваше тіло має захисні механізми, які нейтралізують вільні радикали, ваш захист від вільних радикалів знижується в міру того, як ви стаєте старшими. Це може призвести до передчасних ознак старіння та випадання волосся. 

 

Найкращий спосіб зменшити окислювальний стрес - це підтримати організм поживними речовинами, які борються з вільними радикалами. Вони відомі як антиоксиданти. Підтримання нормального рівня вітамінів та мінералів необхідне зниження окислювального стресу в організмі. 


Наша формула для волосся наповнена двома найпотужнішими природними антиоксидантами: вітамінами С і D. Вони зменшують вплив запалення та окислювального стресу на ваші волосяні фолікули. Крім того, формула для волосся містить лізинат кальцію для підвищення рівня колагену, який діє також як антиоксидант. 

 

Дефіцит вітамінів та мінералів безпосередньо пов'язаний з випаданням волосся.

Крім зменшення пошкодження вільними радикалами, вітаміни та мінерали також важливі для зростання та структури вашого волосся. Дефіцит основних поживних речовин може викликати випадання, стоншення та ламкість волосся, особливо якщо ви генетично схильні до випадання волосся. 


Низькі рівні цинку, міді, селену, біотину, рибофлавіну, фолієвої кислоти та вітаміну B12 пов'язані з випаданням волосся, а також з поганим здоров'ям волосся, шкіри та нігтів.


Хоча про це не часто говорять, кремнезем є важливим мікроелементом для утворення колагену. Цей мінерал покращує силу вашого волосся і запобігає стоншенню волосся. Силікагель допомагає вашому волоссю зберігати еластичність, роблячи його більш стійким до січених кінчиків, ламкості та інших пошкоджень. Крім того, цей мікроелемент допомагає підтримувати здоров'я та яскравість шкіри.


Формула для волосся насичена вітамінами та мінералами, що підтримують волосся. Він також містить порошок трави хвоща, який є одним з найкращих природних джерел кремнезему.

Комплексна формула догляду за волоссям

Більшість добавок для волосся містять лише один або два інгредієнти, необхідні для здорового волосся. Ця унікальна формула поєднує в собі всі необхідні вітаміни і мікроелементи для здоров'я волосся. Ці поживні речовини також допомагають зберегти вашу шкіру та нігті здоровими та красивими.

 

Усуньте корінь вашої проблеми

Багато кремів і добавок для місцевого застосування зазнають невдачі, тому що не вирішують основні проблеми. Ця формула допомагає підтримувати внутрішні процеси, які б нормалізації волосся. Він починається з усунення дефіциту поживних речовин та продовжується підтримкою нормального рівня поживних речовин для підтримки здоров'я волосся. 

 

Розроблений як для чоловіків, так і для жінок

Формула волосся корисна як чоловікам, так і жінкам. Ця добавка дає вам те, що вам потрібно, щоб задовольнити потреби вашого організму в харчуванні. У свою чергу, це дозволяє підтримувати здоров'я волосся, запобігати кінчикам, що січуться, зміцнювати нігті і підтримувати здоров'я шкіри.

 

Не витрачайте час на неякісні добавки для волосся.

Багато добавки упаковані з наповнювачами та добавками. Наша формула для волосся виготовлена ​​лише з високоякісних інгредієнтів, тому ви отримуєте підтримку, якої потребує ваше волосся. 

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 рік, 4 місяця
Влада
Отримала вчасно, дякую
Стимулятор росту волосся (Hair Stimulator)
Alt: Hairfluence Premium Hair Growth Formula, Стимулятор росту воло...
(5)
1054 грн.
Доставка
Alt: Swanson, Hair Revitalizing Formula, Стимулятор росту волосся, ...
(5)
839 грн.
Доставка
Alt: Men's Ultra Hair Plus With MSM and Select Botanical Extracts, ...
(5)
1367 грн.
Доставка
Добавки для росту волосся
Товари для жінок
Товари для жінок віку 50+
Товари для чоловіків віку 50+
Товари для чоловіків