Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул

Код: 34930
Фото товару Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул
Фото складу Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул
Фото використання Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул
Основне фото товара Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул
(5)
2223 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Якщо ви часто втомлюєтеся, надмірно чутливі до застуди або помічаєте виразки в ротовій порожнині, у вас може бути дефіцит фолієвої кислоти. Інші потенційні ознаки такого ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One L-5-метилтетрагідрофолат 120 капсул

Priority One, 5-MTHF, L-5-метилтетрагідрофолат, 120 капсул

Опис

Якщо ви часто втомлюєтеся, надмірно чутливі до застуди або помічаєте виразки в ротовій порожнині, у вас може бути дефіцит фолієвої кислоти. Інші потенційні ознаки такого дефіциту можуть включати незвично бліду шкіру та раптове посивіння волосся. Фолієва кислота є важливим вітаміном групи В, який ваше тіло використовує для виробництва еритроцитів і білків. Він міститься в дріжджах, печінці, зелених овочах і деяких фруктах. Щоб ваш організм використовував фолієву кислоту, яку він поглинає, він повинен перетворити її на 5-MTHF або 5-метилтетрагідрофолат, форму фолієвої кислоти, яка міститься у вашій крові та інших клітинах.

5-MTHF є найбільш біологічно активною формою фолієвої кислоти. Нестача 5-MTHF може спричинити анемію, стан, коли ваші клітини не ростуть нормально, оскільки вони не можуть засвоювати достатню кількість заліза. Вагітним жінкам також потрібна достатня кількість фолієвої кислоти для росту їхніх дітей.

У вас може виникнути дефіцит фолієвої кислоти, якщо ваш раціон не містить достатньо продуктів, багатих нею. Ви також можете отримати дефіцит фолієвої кислоти, якщо у вас хвороба Крона, целіакія (спру) або інші кишкові захворювання, які викликають діарею та перешкоджають вашій здатності засвоювати поживні речовини. Алкоголіки та люди з генетичними дефектами, які перешкоджають вашому організму перетворювати фолієву кислоту в 5-MTHF, також чутливі.

Оскільки вона водорозчинна, ваш організм не може зберігати фолієву кислоту протягом тривалого часу. Тому важливо регулярно включати його у свій раціон. Якщо ви не отримуєте достатньо їжі, ви можете прийняти добавку, як-от 5-MTHF від Priority One. Основний інгредієнт допомагає вашому організму підтримувати нормальний ріст клітин і здорову ДНК.

Кожна пляшка 5-MTHF від Priority One містить 120 капсул‚ яких достатньо для 40 днів‚ залежно від вашої дози.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http://www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) капсула на порцію / фолієва кислота 1‚000 мкг / 250% (у вигляді (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти) (еквівалентно 1‚852 мкг (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти, солі глюкозаміну) ( Чотирилистник). Інші інгредієнти: рисовий хелат‚ капсула (желатин‚ очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Thorne, 5-MTHF 5 mg, 5-MTHF 5 мг, 60 капсул
(5)
3150 грн.
Доставка
Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул
(4.9)
1208 грн.
Доставка