Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural Lemon & Raspberry Flavor, Вітамін C Жувальний, 60 таблеток

Код: 35103
Фото товару Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural L...
Фото складу Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural L...
Фото використання Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural L...
Основне фото товара Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural L...
(5)
1383 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Органічні цукерки бузини Solaray USDA забезпечують підтримку імунної системи 3-в-1 завдяки цинку та вітаміну С і призначені для підтримки здорової імунної системи. • Чудовий натуральний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Solaray Вітамін C Жувальний 60 таблеток

Organic Elderberry Gummies with Zinc & Vitamin C Natural Lemon & Raspberry Flavor, Вітамін C Жувальний, 60 таблеток

Опис

Органічні цукерки бузини Solaray USDA забезпечують підтримку імунної системи 3-в-1 завдяки цинку та вітаміну С і призначені для підтримки здорової імунної системи. • Чудовий натуральний смак лимона та малини • Чудова підтримка імунітету* • Підтримка антиоксидантів вітаміном С* • Природно підсолоджений порошком органічних плодів бузини • Лабораторно підтверджено‚ Без глютену‚ Веганський (без тваринного желатину) • Без штучних ароматизаторів, барвників чи підсолоджувачів Solaray приймає Органічні ягоди бузини, сертифіковані Міністерством сільського господарства США, поєднують їх у суміші 3-в-1 для підтримки імунітету з додаванням цинку та вітаміну С, щоб надати вашому організму необхідну імунну підтримку. З цією підтримкою з ягід бузини 3 в 1 ви можете прийняти все, що кидає вам життя. Надайте вашій імунній системі необхідну підтримку за допомогою цієї гумки з бузини. А як щодо гумових вітамінів, які на смак настільки ж приємні, як і діючі? У Solaray використовується натурально підсолоджений порошок з плодів бузини разом із натуральним ароматизатором лимона та малини, щоб зробити цю добавку з найкращим смаком, яка коли-небудь прикрашатиме ваш язик. Ми ніколи не додаємо кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози; ми підсолоджуємо угоду органічним сиропом тапіоки та тростинним цукром. Як завжди, наші продукти не містять глютену, веганські та перевірені лабораторією.

Офіційний сайт: http://www.solaray.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 штуки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми калорій 15 Загальна кількість вуглеводів 4 г / 1%† Загальна кількість цукру 3 г / * Включає 3 г доданого цукру / 6%† Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 45 мг / 50% цинку ( як цитрат цинку) 5 мг / 45% натрію 10 мг / органічний порошок плодів бузини 150 мг / *†Відсоток добової норми на основі дієти з 2‚000 калорій. *Денна норма не встановлена ​​ІНГРЕДІЄНТИ: вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти), цинк (у вигляді цитрату цинку), натрій, органічний порошок плодів бузини. ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: органічний сироп тапіоки, органічний тростинний цукор, вода, містить менше 2% лимонної кислоти, органічні натуральні ароматизатори лимона та малини з іншими натуральними ароматизаторами, органічна соняшникова олія та органічний карнаубський віск, пектин і цитрат натрію, органічні / безглютенові / веганські. / Перевірено лабораторією

Дозування

Інструкція: Використовуйте лише за призначенням. Приймайте дві жувальні гумки щодня. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Запобіжні заходи

Попередження: не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Повідомляйте свого ліцензованого медичного працівника про використання цього продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Жувальний (Vitamin C Gummies)