Garden of Life, Raw Organic Fiber Powder, Органічна Клітковина, 268 г

Код 35163
Основне фото товара Garden of Life, Raw Organic Fiber Powder, Органічна Клітковина...
(5)
1331 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Покращуйте здоров’я травної системи та регулюйте дефекацію за допомогою СИРОЇ клітковини 9 унцій (268 грамів) від Garden of Life. Ця органічна дієтична добавка, що містить як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 658010115711
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Органічна Клітковина 268 г

Garden of Life, Raw Organic Fiber Powder, Органічна Клітковина, 268 г

Опис

Покращуйте здоров’я травної системи та регулюйте дефекацію за допомогою СИРОЇ клітковини 9 унцій (268 грамів) від Garden of Life. Ця органічна дієтична добавка, що містить як розчинну, так і нерозчинну клітковину, може виводити токсини з вашого організму та підтримувати рівень цукру в крові.

Насіння льону та насіння чіа, здається, забезпечують ваше тіло клітковиною та омега-3 жирними кислотами. Вони можуть сприяти дефекації, а також підтримувати певні аспекти здоров’я серця. Дослідження показують, що паростки амаранту, кіноа, гречки та проса забезпечують ваш організм різними вітамінами, мінералами, клітковиною та білками. Ці паростки можуть сприяти зниженню ваги, зниженню рівня цукру в крові, підтримці здорового життя серця та зменшенню запалення та окисного пошкодження вашого тіла.

Ця дієтична добавка від Garden of Life також містить гарбанцо, сочевицю, соняшникове насіння, насіння кунжуту, гарбузове насіння та паростки квасолі адзукі, які можуть підтримувати здорове травлення, покращувати дефекацію та сприяти загальному здоров’ю.

Зробіть СИРУ клітковину 9 унцій (268 грамів) від Garden of Life частиною свого щоденного раціону, і вона потенційно може регулювати рівень ліпідів у крові, підтримувати правильний баланс кишкової флори та боротися із запорами.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 27 грамів)
Порції в упаковці: Приблизно 10 Кількість на порцію / Калорії 120
Калорій з жиру 30
Загальний жир 4 г / 6%*
Загальний вміст вуглеводів 16 г / 5%*
Харчові волокна 9 г / 36%*
Розчинна клітковина 4 г / †
Нерозчинна клітковина 5 г / †
Цукор 1 г / †
Білок 7 г / 14%*
Омега-3 жирні кислоти (альфа-ліноленова кислота) 1 г / †
СИРИЙ органічний паросток і суміш клітковини 26,7 г / †
Органічне насіння льону (борошно та паростки)‚ органічні паростки амаранту‚ органічні паростки кіноа‚ органічні насіння чіа (насіння та паростки)‚ органічні паростки проса‚ органічні паростки гречки‚ органічні паростки квасолі Гарбанцо‚ органічні паростки сочевиці‚ органічні паростки квасолі адзукі‚ органічні соняшники паросток насіння, органічні паростки гарбузового насіння, органічні паростки насіння кунжуту, органічне кокосове борошно.
Bacillus coagulans 900‚000‚000 КУО 60 мг / †*Відсотки добових норм базуються на дієті з 2000 калорій.
†Денна цінність не встановлена.

Дозування

Дорослі змішують 1 мірну ложку з 10-12 унціями води один (або більше) разів на день. Діти від чотирьох років можуть приймати ⅟₂ ложки (13,5 г) на день. Діти повинні перебувати під наглядом під час споживання цього продукту. Смачно, коли додається до смузі, овочевих або фруктових соків, пластівців або йогурту. СИРА клітковина може додати харчової цінності та клітковини майже будь-якій їжі чи напою.

Запобіжні заходи

RAW Fiber не вимагає охолодження. Найкраще зберігати в прохолодному, сухому місці. Ви завжди повинні проконсультуватися з лікарем, якщо ви приймаєте будь-які ліки. (Ніколи не припиняйте приймати ліки, що відпускаються за рецептом, без дозволу лікаря). Якщо ваш лікар рекомендує СИРУ клітковину, запитайте, чи можна її використовувати під час прийому ліків, переконайтеся, що ви приймаєте ліки в інший час, ніж СИРА клітковина, оскільки клітковина може зв’язувати ліки та перешкоджати їх дії. Як і з будь-якою дієтичною добавкою, проконсультуйтеся зі своїм лікарем. перед використанням цього продукту, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під медичним наглядом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Органічна Клітковина (Organic Fiber)
Alt: Yerba Prima, Daily Fiber Formula, Клітковина, 340 г
(5)
962 грн.
Доставка
Alt: Garden of Life, Super Seed Beyond Fiber, Супер насіння Клітков...
(4.9)
1412 грн.
Доставка
Alt: MRM, Whole Food Fiber with Enzymes & Prebiotics, Органічна...
(4.9)
784 грн.
Доставка
Alt: Yerba Prima, Fiber Plus Senna Caps, Клітковина, 180 капсул
(5)
856 грн.
Доставка