DaVinci Laboratories, Liposomal Sulforaphane, Сульфорафан, 60 мл

Код 35177
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Liposomal Sulforaphane, Сульфорафан, 60 мл
(5)
1765 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.04.2024, без передоплати
Зручні краплі зі смаком ягід містять запатентовану форму сульфорафану, багатої на сірку сполуки з брокколі для підтримки імунної, серцево-судинної та неврологічної функцій.*Дослідження продемонстрували його здатність ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664014610
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Сульфорафан 60 мл

DaVinci Laboratories, Liposomal Sulforaphane, Сульфорафан, 60 мл

Опис

Зручні краплі зі смаком ягід містять запатентовану форму сульфорафану, багатої на сірку сполуки з брокколі для підтримки імунної, серцево-судинної та неврологічної функцій.*Дослідження продемонстрували його здатність підтримувати імунну функцію та здоров’я серця. Було також вивчено, що він підтримує неврологічне здоров’я у дітей і метаболічні функції у дорослих. Було показано, що багато ізотіоціанатів, зокрема сульфорафан, сприяють експресії антиоксидантних ферментів через активацію залежного від ядерного фактора еритроїдного фактора 2 (Nrf2) шляху. Сульфорафан продемонстрував здатність зменшувати ядерну транслокацію прозапального фактора транскрипції ядерного фактора (NF)-Κb‚, який значною мірою контролює виробництво інших запальних цитокінів, таких як TNF, IL-1 та IL-6.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мл
Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / % добової норми Загальна кількість вуглеводів BroccoPhane Порошок паростків брокколі 93,75 мг / *
Вихід сульфурофану 375 мкг / * † Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій.
*Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гліцерин, вода, полігліцерид олеїнової кислоти, натуральні ароматизатори, соняшниковий лецитин, соняшникова олія, екстракт чорниці, ксантанова камедь, цитрат калію, змішані токофероли, розмаринова кислота. Вегетаріанський/без глютену/без сої/без молочних продуктів/БЕЗ ГМО BroccoPhane є зареєстрованою торговою маркою Cyvex Nutrition‚ iNC.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 мл вранці та ввечері або за вказівкою лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням.

Запобіжні заходи

Колір, смак і солодкість цього продукту можуть відрізнятися через варіації натуральних інгредієнтів. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Найкраще використовувати протягом 60 днів після відкриття.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сульфорафан (Sulfurophane)
Alt: Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл
(5)
1765 грн.
Доставка