Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г

Код: 35434
Фото товару Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г
Фото складу Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г
Фото використання Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г
Основне фото товара Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г
(5)
2738 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Бути спортсменом вимагає послідовності та повторюваності, і, як наслідок, це може призвести до нормального зносу, розриву та навантаження на наші кістки, суглоби та сполучні тканини. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Колаген 340 г

Klean Athlete, Klean Collagen + C, Колаген, 340 г

Опис

Бути спортсменом вимагає послідовності та повторюваності, і, як наслідок, це може призвести до нормального зносу, розриву та навантаження на наші кістки, суглоби та сполучні тканини. Як відомо будь-якому спортсмену, перебувати в стороні в середині сезону або коли ви починаєте досягати успіхів у фізичній формі та особистих рекордів, ніколи не буває весело. Klean Collagen+C — це смачний натуральний ягідний напій, який містить колагенові пептиди, які легко засвоюються, у поєднанні з натуральним вітаміном С з органічних плодів амли для підтримки суглобів і сполучної тканини, щоб якомога більше тримати вас у грі. Дослідження показують, що додаткові пептиди колагену допомагають підтримувати здоров’я хряща, сприяючи його регенерації‚ і забезпечують захист сполучної тканини, підтримуючи здорове вироблення колагену. Вітамін С у поєднанні з амінокислотами проліном і гліцином, що містяться в колагені, був вивчений на предмет синергічного впливу на виробництво колагену після фізичних вправ. Коли ваше здоров’я, працездатність і рухливість на кону, дайте своєму тілу всі ресурси, які йому потрібні, щоб подолати наступне тренування та посилюватися день за днем. Klean Collagen+C — ваш інструмент для досягнення саме цього.

Офіційний сайт: http://www.kleanathlete.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 17 грамів) Порції в упаковці: 20 Кількість на порцію / Калорії 60 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Загальний вміст цукру Містить білок 14 г / 28%† Вітамін С (з органічного екстракту амли) 50 мг / 56% гідролізованого колагену ( З великої рогатої худоби) 15 г / * *Денна норма (DV) не встановлена. †Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори, органічний порошок гранатового соку, органічний порошок чорниці, порошок бурякового соку, лимонна кислота та екстракт плодів монха. Без глютену / без ГМО / сертифіковано NSF для спорту

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають 1 мірну ложку щодня, розчинену в 8-10 унціях води або за вказівкою тренера, тренера або медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які лікувальні засоби або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)