Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г

Код: 35453
Фото товару Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г
Фото складу Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г
Фото використання Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г
Основне фото товара Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г
(5)
2623 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Коли ви або ваші близькі старієте, ви можете помітити, що ви (або вони) виглядаєте та почуваєтеся інакше, ніж у більш молоді дні. Це пояснюється тим, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Прогестерон Крем 56.7 г

Karuna Health, Progesterone Pure, Прогестерон Крем, 56.7 г

Опис

Коли ви або ваші близькі старієте, ви можете помітити, що ви (або вони) виглядаєте та почуваєтеся інакше, ніж у більш молоді дні. Це пояснюється тим, що співвідношення тестостерону та естрогену в організмі змінюється з роками. У 20 років чоловіки мають значно більше тестостерону, ніж естрогену; однак‚ певні захворювання або просто старіння призводять до того, що це співвідношення починає вирівнюватися. Це може призвести до ослаблення м’язів, зниження статевого потягу та негативних змін настрою. Прогестерон - це гормон, який може допомогти; зазвичай він виробляється жовтим тілом, наднирковими залозами та яєчками.

Progesterone Pure від Karuna Health — це натуральний місцевий крем, який дозволяє прогестерону — отриманому з екстракту гнилі дикого ямсу — вбиратися шкірою. Цей гормон протидіє впливу естрогену в організмі, покращуючи співвідношення між тестостероном і естрогеном. Надлишок естрогену в чоловічому організмі, незалежно від того, виникає він природним шляхом або через фактори навколишнього середовища, може призвести до проблем із простатою. На додаток до переваг у тому, як чоловіки виглядають і почуваються, прогестерон може покращити склад тіла (за рахунок зменшення жиру) і підвищити рівень енергії. Прогестерон також може полегшити деякі випадки алергії.

На відміну від інших кремів для шкіри, ця формула є гіпоалергенною, що робить її безпечною для тих, хто страждає від алергії або чутливої ​​шкіри. Ефект натурального крему Progesterone Pure повинен бути помітний через два-три місяці регулярного застосування. Як жиророзчинний гормон, прогестерон слід наносити на різні ділянки тіла, періодично змінюючи місця для ефективного поглинання.

Karuna Health з гордістю відзначає понад 30 років відповідального харчування. Karuna Health прагне надавати своїм клієнтам високоякісні рослинні та харчові добавки. Більшість капсул Karuna Health також підходять для вегетаріанців, а інгредієнти, що містяться в них, відповідають вимогам FDA щодо харчових добавок.

Офіційний сайт: http://karunahealth.com

Інгредієнти

Очищена вода, олія жожоба, екстракт цільного листя алое вера, масло ши, цетиловий спирт (похідний кокосової олії) ‚ мікронізований прогестерон USP (похідний з дикого ямсу) 1440 мг, стеаринова кислота (загущувач із пальмових кісточок), мононатрієва сіль, динатрію едетат (рослинний) похідний консервант)‚ Екстракт кісточок грейпфрута‚ Сорбат калію‚ Вітамін E‚ Ксантанова камедь (загущувач із морських водоростей)

Дозування

Подайте заявку відповідно до вказівок у навчальній брошурі, що додається.

Запобіжні заходи

Призначений для зовнішнього застосування. Зверніться до свого лікаря, якщо у вас є захворювання, якщо ви вагітні або можете завагітніти, або якщо ви годуєте грудьми. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прогестерон Крем (Progesterone Cream)