Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60 капсул

Код: 35743
Фото товару Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60...
Фото складу Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60...
Фото використання Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60...
Основне фото товара Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60...
(5)
2066 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Theracurmin-Pro 300 від Bioclinic Naturals є хорошим джерелом біодоступного куркуміну. Куркумін, який є активною речовиною куркуми, може підтримувати загальне самопочуття кількома способами.Наприклад, куркумін може пригнічувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Bioclinic Naturals Підтримка суглобів 60 капсул

Bioclinic Naturals, Theracurmin Pro-30, Підтримка суглобів, 60 капсул

Опис

Theracurmin-Pro 300 від Bioclinic Naturals є хорошим джерелом біодоступного куркуміну. Куркумін, який є активною речовиною куркуми, може підтримувати загальне самопочуття кількома способами.

Наприклад, куркумін може пригнічувати активність певних ферментів, пов’язаних із запаленням. У результаті Theracurmin-Pro 300 може допомогти усунути деякі ознаки легкого болю та скутості суглобів.

Крім того, куркумін може захищати клітини всього організму від пошкодження вільними радикалами завдяки своїм антиоксидантним властивостям.

У більшості випадків куркумін погано засвоюється шлунково-кишковим трактом. Однак Theracurmin-Pro 300 виготовляється з використанням вдосконаленого процесу, який сприяє покращеному засвоєнню шляхом створення менших природних емульгованих частинок куркуміну.

Одна вегетаріанська капсула містить 300 міліграмів 300 мг Theracurmin‚ що дає 30 міліграмів куркуміну. Кожної пляшки з 60 капсул Theracurmin-Pro 300 від Bioclinic Naturals має вистачити до двох місяців при рекомендованому дозуванні однієї або двох капсул на день.

Офіційний сайт: http://www.bioclinicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Теракумін Куркумін† Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 30 мг / Добова норма не встановлена. †Форма куркуміну з високою біодоступністю – найактивнішого куркуміноїду в куркумі. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), натрію кроскармелоза, стеарат магнію (рослинного сорту)‚ діоксид кремнію. Не містить штучних барвників. ‚ консерванти‚ або підсолоджувачі; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, горіхів або ГМО. Веганство / вегетаріанство / без ГМО / GMP

Дозування

1-2 капсули на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, намагаєтеся завагітніти, годуєте грудьми, приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте хірургічного втручання. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Запечатано для вашого захисту. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена. Для свіжості зберігайте в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)