Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Код: 35755
Фото товару Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото складу Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото використання Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Основне фото товара Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
(5)
1226 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
DHEA 25 мг від Bio-Tech Pharmacal може сприяти загальному самопочуттю, надаючи гормон під назвою DHEA (дегідроепіандростерон). ДГЕА, який виробляють надниркові залози, може відігравати важливу роль ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Tech Pharmacal Дегідроепіандростерон 100 капсул

Tech Pharmacal, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Опис

DHEA 25 мг від Bio-Tech Pharmacal може сприяти загальному самопочуттю, надаючи гормон під назвою DHEA (дегідроепіандростерон). ДГЕА, який виробляють надниркові залози, може відігравати важливу роль у підтримці сухої маси тіла, збереженні щільності кісткової тканини та полегшенні певних симптомів, пов’язаних із легкою втомою.

Зокрема, DHEA 25 мг також може працювати на підтримку пам’яті та когнітивних функцій, допомагаючи вашому мозку використовувати АТФ (молекулу, яка зберігає енергію), одночасно захищаючи клітинні мембрани. Крім того, DHEA може сприяти виробленню природних клітин-кілерів, тобто білих кров’яних тілець, які можуть допомогти вашій імунній системі боротися з певними вірусами.

Хоча ваше тіло виробляє DHEA, природне виробництво DHEA може зменшуватися з віком. З цієї причини кожна капсула DHEA 25 мг містить 25 міліграмів біодоступного мікронізованого DHEA.

Приймайте одну капсулу DHEA від Bio-Tech Pharmacal 25 мг щодня. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки зі 100 капсул має вистачити більше трьох місяців.

Офіційний сайт: http://www.biotechpharmacal.com

Інгредієнти

Розмір порції (одна) 1 капсула Кількість на порцію / % добової норми DHEA (мікронізований дегідроепіандростерон) 25 мг / * *Денна норма не встановлена. Неактивні інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, желатин. Не містить дріжджів, глютену, цукру, барвників або консервантів.

Дозування

Одна капсула в день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо вам менше 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Захищено для вашого захисту. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Попередження: проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас є або є сімейний анамнез раку простати, збільшення простати, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-який інший дієтична добавка, ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість, підвищення рівня естрогену. Якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми, припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника з ліцензією або зателефонуйте (866) 306-1662.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
MRM Nutrition, DHEA 50 mg, ДГЕА 50 мг, 90 капсул
(4.6)
662 грн.
Доставка
Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 капсул
(4.9)
580 грн.
Доставка