Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул

Код: 36239
Фото товару Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул
Фото складу Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул
Фото використання Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул
Основне фото товара Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул
(5)
1161 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Часто, коли ви починаєте вводити у свій раціон більше продуктів з високим вмістом жиру та скорочувати споживання вуглеводів, нерідко помічати важкість, ситість після їжі. Якщо ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Кетозум 30 капсул

Dr. Mercola, Ketozyme, Кетозум, 30 капсул

Опис

Часто, коли ви починаєте вводити у свій раціон більше продуктів з високим вмістом жиру та скорочувати споживання вуглеводів, нерідко помічати важкість, ситість після їжі. Якщо так, можливо, ви неправильно перетравлюєте та засвоюєте жир. Багато людей цього не роблять, особливо з віком. Ви можете приймати Ketozyme сам по собі для перетравлення жиру або, щоб отримати найкращі результати, поєднуйте його з ферментами повного спектру або ферментами повного спектру для жінок для комплексної веганської ферментної програми, яка допоможе повному перетравленню їжі.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / бетаїну гідрохлорид 150 мг / * Суміш ліпази 10‚000 FIP / * Ліпаза I‚ II‚ III Екстракт кореня кульбаби 25 мг / * Екстракт листя артишоку (Cynara Scolymus) 25 мг / * Аденозин Трифосфат (ATP) 250 мільйонів LCU / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: органічна рисова лушпиння, капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), рисові висівки, тригліцериди середнього ланцюга, діоксид кремнію. Без сої / без ГМО / без глютену / для веганів / Вегетаріанська.

Дозування

Дорослим, як дієтичну добавку, приймати одну (1) капсулу на день перед їжею, що містить жири. Для досягнення найкращих результатів приймайте разом із ферментами повного спектру Dr. Mercola.

Запобіжні заходи

Тримайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Контроль ваги (Appetite Control)