Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток

Код: 36402
Фото товару Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток
Фото складу Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток
Фото використання Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток
Основне фото товара Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток
(5)
1799 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримувати міцність кісток, ви можете спробувати Vinco OsteoSheath 4.По-перше, кожна порція OsteoSheath 4 забезпечує понад 1‚200 міліграм ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vinco Підтримка суглобів 120 таблеток

Vinco, OsteoSheath 4, Підтримка суглобів, 120 таблеток

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримувати міцність кісток, ви можете спробувати Vinco OsteoSheath 4.

По-перше, кожна порція OsteoSheath 4 забезпечує понад 1‚200 міліграм високобіологічно доступного кальцію. Значна частина цього кальцію знаходиться у формі мікрокристалічного гідроксиапатиту (MCHC), який містить природні мінерали, білки та інші корисні сполуки у відповідних пропорціях, оскільки він виробляється з кісток тварин. Ця добавка без глютену також містить амінокислотний хелат кальцію та цитрат кальцію; Зокрема, цитрат кальцію може бути особливо корисним, якщо у вас низький рівень соляної кислоти в травному тракті.

Крім того, OsteoSheath 4 містить вітамін D3 і цинк, а також інші поживні речовини, які можуть додатково підтримувати здоров’я кісток.

Ця формула схожа на оригінальну OsteoSheath; однак‚ Vinco помістила ті самі поживні речовини в менші таблетки, які легше проковтнути.

При рекомендованому розмірі порції чотири таблетки на день кожної пляшки зі 120 таблеток OsteoSheath 4 від Vinco вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: http://www.vincoinc.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Кальцій 1‚221 мг / 120% (у вигляді мікрокристалічного гідроксиапатиту, хелату амінокислот, цитрату та фосфату) Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 1‚200 МО / 300% вітаміну B6 ( У вигляді піридоксину HCI) 600 мкг / 30% фосфору (у вигляді фосфату кальцію, мікрокристалічного гідроксиапатиту) 560 мг / 56% магнію (у вигляді хелату амінокислоти та цитрату) 600 мг / 150% цинку (у вигляді хелату амінокислоти) 15 мг / 100% міді (у вигляді амінокислоти Кислота Хелат) 3 мг / 150% марганцю (як хелат амінокислоти) 1,7 мг / 90% молібдену (як хелат амінокислоти) 105 мкг / 140% бору (як хелат амінокислоти) 2,25 мг / кремнезем (з екстракту хвоща польового, діоксид кремнію) 15 мг / Ванадій (хелат амінокислот) 150 мкг / * Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, натрію кроскармелоза, стеарат магнію, діоксид кремнію, харчова глазур. Без пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, сої, дріжджів.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих і дітей віком від дванадцяти років, приймайте чотири таблетки окремо протягом дня або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Захист від несанкціонованого доступу: не купуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)