Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 36597
Фото товару Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
2013 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Капсули Coenzyme B-Complex від Country Life можуть надати вам переваги основних вітамінів групи B. Організм потребує різних поживних речовин для підтримки різних аспектів здоров’я. Усі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Коензим Q10 60 капсул

Country Life, Coenzyme B-Complex Advanced, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

Капсули Coenzyme B-Complex від Country Life можуть надати вам переваги основних вітамінів групи B. Організм потребує різних поживних речовин для підтримки різних аспектів здоров’я. Усі вітаміни групи В разом складають групу В-комплексу.

Ця добавка від Country Life містить вітаміни групи В у формі, яка легко засвоюється. Ця спеціально розроблена формула може сприяти збільшенню виробництва енергії, підтримці нервової системи та метаболізму цукру. Вітамін B-1 допомагає організму створювати нові клітини, тоді як B-2 може надавати антиоксидантну допомогу. Вітамін B-3 може підтримувати здоровий спосіб життя серця, а B-5 може сприяти розщепленню жирів і вуглеводів.

Добавка також містить пірролохінолінхінон (PQQ), який може збільшити виробництво мітохондрій, енергетичних установок у кожній клітині тіла. Відновлений нікотинамід-аденін-динуклеотид [NADH] — це хімічна речовина, яка природним чином зустрічається в організмі та може відігравати важливу роль у виробництві енергії. Добавка також містить вітамін С, імуностимулюючий вітамін, який також може забезпечити сильну антиоксидантну дію на клітини та ДНК.

Капсули Coenzyme B-Complex від Country Life пропонують вам одну з найдосконаліших формул B-комплексу з коензимом, доступних сьогодні.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію Добова норма Вітамін С 60 мг 100% (з аскорбату калію, аскорбату кальцію, аскорбату магнію, аскорбату марганцю, аскорбату міді, аскорбату хрому) Тіамін (вітамін B1) ( у вигляді тіаміну гідрохлориду, тіамінкокарбоксилази) 26 мг 1‚773% рибофлавіну (вітамін В2) (у вигляді рибофлавіну‚ рибофлавіну 5' фосфату) 37 мг 2‚176% ніацину 53 мг 265% (у вигляді інозитолу гексаніацинату, нікотинаміду аденіну динуклеотиду відновленого [NADH ] ) Вітамін B6 50 мг 2‚500% (у вигляді піридоксину гідрохлориду, піридоксаль 5'-фосфату, піридоксину альфа-кетоглутарату гідрохлориду) Фолієва кислота (у вигляді фолієвої кислоти та (6S)-5-метилтетрагідрофолат-глюкозамінової солі) 400 мкг 100% Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламін) 400 мкг 6‚667% біотин (у вигляді d-біотину) 300 мкг 100% пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію‚ пантетину) 76 мг 760% калію (у вигляді аскробату калію)† 4 мг бенфотіаміну 25 мг * BioPQQ (у вигляді Піролохінолін хінон динатрієва сіль) 5 мг * Нікотинамід аденін динуклеотид відновлений [NADH] 500 мкг * *Денна норма не встановлена. †Country Life завжди позначає мінерали в елементній вазі. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, l-лейцин, діоксид кремнію. Сертифікований без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Не містить дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру, консервантів, штучних барвників або стеарату магнію. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають від однієї (1) до двох (2) капсул на день, бажано за одну (1) годину до або після їди. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм лікарем.

Запобіжні заходи

Якщо у вас захворювання (включаючи діабет або гіпоглікемію), ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Bluebonnet, Ubiquinol 100 mg, Коензим Q-10, 60 капсул
(5)
2523 грн.
Доставка
Thorne, Q-10 Plus 90, Q-10 Плюс, 90 капсул
(5)
1995 грн.
Доставка