Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 36598
Фото товару Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
1394 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Почніть із Coenzyme B-Complex 60 Vegetarian Capsules від Country Life і дайте своєму організму щоденну дозу необхідних вітамінів групи B. Цей комплекс забезпечує вітаміни в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Коензим Q10 60 капсул

Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

Почніть із Coenzyme B-Complex 60 Vegetarian Capsules від Country Life і дайте своєму організму щоденну дозу необхідних вітамінів групи B. Цей комплекс забезпечує вітаміни в їхній активній, «коензимованій» формі.

Ця дієтична добавка B-complex містить тіамін (вітамін B1), який допомагає впоратися з синдромом дефіциту тіаміну та запаленням нервів. Він також, здається, працює на проблеми з травленням, такі як поганий апетит та інші кишкові захворювання. Багато людей вважають, що тіамін також може зміцнити імунну, нервову та серцево-судинну системи, створити позитивний світогляд, підвищити рівень енергії та подолати стрес.

Рибофлавін або вітамін В2 допомагає в лікуванні акне, м'язових судом, захворювань очей і захворювань крові. Ця добавка з вітаміном B2 може зміцнити імунну систему, допомогти утворенню еритроцитів, підтримувати здорове волосся, шкіру та нігті, уповільнити старіння та сприяти здоровій репродуктивній системі.

Звіти доводять, що ніацин або вітамін B3 добре підтримують здоров’я серцево-судинної системи та знижують ризик деяких неврологічних захворювань шкіри та суглобів.

Відчуйте низку переваг для здоров’я з коензимом B-комплекс 60 вегетаріанських капсул від Country Life.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Тіамін (вітамін B1) 50 мг / 3‚333% (у вигляді тіаміну гідрохлориду, тіамінкокарбоксилазного хлориду) Рибофлавін (вітамін B2) (у вигляді рибофлавіну, рибофлавіну 5'-фосфат) 50 мг / 2‚941% ніацину (у вигляді інозиту гексаніацинату) 100 мг / 500% вітаміну B6 80 мг / 4‚000% (у вигляді піридоксину гідрохлориду, піридоксалю 5' фосфату, піридоксину альфа-кетоглутарату гідрохлориду) Фолієва кислота (As (6S)-5-метилтетрагідр офолат-Глюкозамін Сіль) 400 мкг / 100% вітамін B12 (у вигляді дибенкозиду, метилкобаламіну) 500 мкг / 8‚333% біотину (у вигляді D-біотину) 200 мкг / 67% пантотенової кислоти (у вигляді пантетину, D-пантотенату кальцію) 50 мг / 500% інозиту (F ром 130 мг Inostiol Hexaniacinate) 27 мг / * Фосфатидилхолін (із соняшникового лецитину) 36 мг / * PABA (пара-амінобензойна кислота) 50 мг / * Альфа-ліпоєва кислота 100 мкг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), діоксид кремнію, екстракт рисових висівок, рослинна глазур, соняшникова олія. Без глютену / Веганський / Вегетаріанський / Кошерний / Без дріжджів / Без пшениці / Без сої / Без молока / Без цукру / Без стеарату магнію. Без консервантів, штучних барвників та підсолоджувачів. Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) або дві (2) капсули на день, бажано до або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Bluebonnet, Ubiquinol 100 mg, Коензим Q-10, 60 капсул
(5)
2523 грн.
Доставка