Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток

Код: 36606
Фото товару Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток
Фото складу Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток
Фото використання Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток
Основне фото товара Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток
(5)
1152 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Селен 100 мкг 180 таблеток від Country Life - це мінеральна добавка, яка може допомогти постачати організм людини мінералом, необхідним для правильного метаболізму. Цей мінерал ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Селен 180 таблеток

Country Life, Selenium 100 mcg, Селен, 180 таблеток

Опис

Селен 100 мкг 180 таблеток від Country Life - це мінеральна добавка, яка може допомогти постачати організм людини мінералом, необхідним для правильного метаболізму. Цей мінерал присутній у формі L-селенометіоніну‚ вільної від дріжджів форми селену. Ця форма селену є основною біоактивною формою мінералу.

Селен є одним з численних вітамінів і мінералів, необхідних організму для нормального функціонування. Незважаючи на те, що селен потрібен лише в невеликих кількостях, він відіграє важливу роль у метаболічному функціонуванні організму. Селен у формі L-селенметіоніну працює як антиоксидант, який може запобігти пошкодженню клітин, спричиненому вільними радикалами. Вільні радикали - це нестабільні молекули, що залишаються в клітинах в результаті окислення. Вони мають здатність завдавати серйозної шкоди клітинам і ДНК.

Серед його застосувань селен також може бути важливим для репродуктивного здоров’я, функціонування залоз та для захисту організму від різних інфекцій.

Ця мінеральна добавка не містить штучних барвників, кукурудзи, глютену, молока, консервантів, солі, сої, крохмалю, цукру, пшениці та дріжджів. Селен 100 мкг 180 таблеток від Country Life є вегетаріанським або кошерним продуктом і може підтримувати та сприяти здоровому метаболізму.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Кількість на порцію % добової норми Селен (як L-селенометіонін) 100 мкг 143 % Інші інгредієнти: целюлоза, целюлозне та гліцеринове покриття, стеаринова кислота, діоксид кремнію, стеарат магнію, рослинна глазур. Сертифікований веган. Сертифікований без глютену. Кошерне парве. Не містить: дріжджів, кукурудзи, пшениці, сої, молока, солі, цукру, крохмалю, консервантів або штучних барвників. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) таблетку на день як дієтичну добавку, бажано під час їжі. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте на цукровий діабет, гіпоглікемію, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Селен (Selenium)