Dr. Berg, Emergency Immune Support, Підтримка імунітету, 60 таблеток

Код 36833
Основне фото товара Dr. Berg, Emergency Immune Support, Підтримка імунітету, 60 та...
(5)
1663 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Використовуйте силу екстрактів трав і відновіть довіру до своєї імунної системи. Dr. Berg Emergency Immune Support, раніше відома як Bacti-Cleanse, є ексклюзивною запатентованою формулою, яка поєднує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790629
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Підтримка імунітету 60 таблеток

Dr. Berg, Emergency Immune Support, Підтримка імунітету, 60 таблеток

Використовуйте силу екстрактів трав і відновіть довіру до своєї імунної системи. Dr. Berg Emergency Immune Support, раніше відома як Bacti-Cleanse, є ексклюзивною запатентованою формулою, яка поєднує необхідні поживні речовини з шістьма рослинними екстрактами, багатими на фітонутрієнти. Одна порція містить 2000 МО вітаміну D3 і 1051 мг нашої запатентованої суміші трав, щоб заспокоїти вас, коли ви почуваєтеся найбільш вразливими. Прийміть Emergency Imune Support перед польотами, концертами та іншими великими подіями або під час поганого самопочуття. Кожна пляшка містить 30 порцій таблеток, які легко ковтати. Dr. Berg Emergency Immune Support підтримується нашою 30-денною гарантією повернення грошей!

Ви відчуваєте вразливість до застуди і хочете повернути контроль над своїм імунним здоров’ям? 

Dr. Berg Emergency Immune Support — раніше відомий як Bacti-Cleanse — виготовляється з високоякісного вітаміну D3, цинку та нашої запатентованої суміші шести рослинних екстрактів, багатих на фітонутрієнти.  

Ми ретельно розробили цю передову формулу, щоб допомогти вам почуватися впевненіше у своєму імунному здоров’ї. Кожна потужна доза містить неймовірні 2000 МО вітаміну D3, 10 мг цинку та 1051 мг нашої запатентованої трав’яної суміші.  

Прийміть Emergency Imune Support перед польотами, концертами та іншими великими подіями або під час поганого самопочуття. 

Dr. Berg Emergency Imune Support містить вісім високоякісних інгредієнтів:  

На жаль, багато дієтичних добавок містять неякісні інгредієнти, які не засвоюються ефективно. Ось чому ми створили Dr. Berg Emergency Immune Support.  

Ця унікальна формула містить потужну суміш високоефективних поживних речовин у таблетках, які легко ковтати, які ви можете приймати, коли відчуваєте, що ваш імунний захист потребує допомоги.  

Здорова імунна система – це основа благополуччя    

Імунна система — це складна мережа органів, залоз, білих кров’яних тілець і лімфатичних тканин. Його основна роль — захистити ваше тіло від шкідливих мікробів, хвороб і хвороб.  

Ваше тіло потребує поживних речовин, у тому числі вітаміну D3, цинку та фітонутрієнтів, щоб підтримувати нормальну імунну функцію.  

Нездорове харчування, хронічний стрес і відсутність сонячного світла можуть швидко виснажити запаси поживних речовин, погіршуючи здоров’я вашого імунітету.

Сімейні зустрічі, робочі чи шкільні заходи, концерти та авіаперельоти є гарячими точками поширення бактерій і вірусів, створюючи ризик інфекцій і захворювань. 

Екстрена імунна підтримка Dr. Berg — це чудовий спосіб отримати заряд вітамінів, мінералів і фітонутрієнтів, особливо коли ви та ваші близькі найбільш вразливі. 

Розмір порції: 2 таблетки

Порцій в упаковці: 30

Додаткові факти для екстреної імунної підтримки

Добавка FactsAmount на порцію% від добової нормиDr. Berg, Emergency Immune Support, Підтримка імунітету, 60 таблеток
Вітамін D (як холекальциферол)50 мкг (2000 МО)250%
Цинк (у вигляді піколінату цинку)10 мг91%
Запатентована суміш1050 мг*
Екстракт цибулини часнику, екстракт листя орегано, екстракт надземної частини ехінацеї пурпурової, екстракт надземної частини полину (artenisia annua), екстракт кореня шлемника байкальського (Scutellaria baicalensis), екстракт бутонів квітки гвоздики.  

*Денна цінність не встановлена

Інші інгредієнти: кремнієва мікрокристалічна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію.

Нарешті, імунний комплекс, розроблений з урахуванням вашого здоров’я

Ми ретельно розробили нашу запатентовану суміш трав’яних екстрактів, щоб забезпечити винятково багате джерело фітонутрієнтів і антиоксидантів, щоб забезпечити вам спокій під час несподіваних проблем зі здоров’ям. 

Dr. Berg Emergency Immune Support — це передова формула, яка забезпечує повну суміш потужного вітаміну D3, цинку та багатих фітонутрієнтами екстрактів лікувальних трав. 

На жаль, багатьом добавкам для підтримки імунітету бракує якості та сили. Ось чому ми створили формулу високої ефективності, яка живить ваше тіло, коли воно цього потребує найбільше. 

Dr. Berg Emergency Immune Support забезпечує впевненість у тому, що ви забезпечуєте своє тіло поживними речовинами преміум-класу. 

Одна порція Dr. Berg Emergency Immune Support забезпечує 2000 МО вітаміну D. Ми використовуємо лише високоякісний вітамін D3 — ту саму потужну форму вітаміну D, яка природним чином виробляється під час перебування на сонці. 

Екстрена імунна підтримка Dr. Berg — це ідеальний спосіб омолодити ваше тіло, коли ви відчуваєте втому, а ваш імунний захист потребує резервного копіювання. 

Чому варто обрати екстрену імунну підтримку Dr. Berg?

Виробництво, сертифіковане GMP у США 

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.   

Високоякісні інгредієнти 

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!   

Десятиліття досвіду   

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.   

Ми підтримуємо наші продукти   

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.   

Не витрачайте час і гроші на низькоякісні продукти для підтримки імунітету

Dr. Berg Emergency Immune Support (раніше відомий як Bacti-Cleanse) є неймовірним джерелом високоякісного вітаміну D3, цинку та потужних фітонутрієнтів. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.   

Екстрена імунна підтримка доктора Берга може підійти вам, якщо...  

Як користуватися екстреною імунною підтримкою доктора Берга  

Наша унікальна формула робить використання Dr. Berg Emergency Imune Support легким і зручним. Приймайте дві таблетки на день у будь-який час. Екстрена підтримка імунітету чудово підходить перед польотами, концертами та іншими великими подіями або під час поганого самопочуття. 

Кому не слід використовувати екстрену імунну підтримку доктора Берга   

Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням Dr. Berg Emergency Imune Support або будь-яких дієтичних добавок.  


Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Alt: California Gold Nutrition, Immune 4, Підтримка імунітету, 60 к...
(5)
416 грн.
У наявності
Alt: Source Naturals, Wellness Formula, Підтримка імунітету, 240 ка...
(4.9)
1969 грн.
Доставка
Alt: Dr. Berg, Advanced Immune Support, Підтримка імунітету, 90 капсул
(5)
2066 грн.
Доставка
Alt: SuperLife, SIC, Superlife Immune Care 1 коробка, 15 саше
(5)
4376 грн.
Доставка