Dr. Berg, Advanced Digestive Formula, Травні ферменти, 180 таблеток

Код 36852
Основне фото товара Dr. Berg, Advanced Digestive Formula, Травні ферменти, 180 таб...
(5)
1611 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Добре працююча травна система є фундаментальною складовою здоров’я та благополуччя. Ми не тільки покладаємося на наш травний тракт для засвоєння жирів, білків і вуглеводів, але здорове ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790667
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Травні ферменти 180 таблеток

Dr. Berg, Advanced Digestive Formula, Травні ферменти, 180 таблеток

Добре працююча травна система є фундаментальною складовою здоров’я та благополуччя. Ми не тільки покладаємося на наш травний тракт для засвоєння жирів, білків і вуглеводів, але здорове травлення також має важливе значення для засвоєння вітамінів, мінералів і фітохімічних речовин. 

Dr. Berg Advanced Digestive Enzymes — це формула потрійної дії, яка містить висококонцентровану травну суміш, трави та високоякісний бетаїн гідрохлорид. 

Що всередині:

Dr. Berg Advanced Digestive Enzymes забезпечує ідеальне поєднання травних ферментів, рослинних компонентів, бетаїну гідрохлориду та органічного яблучного оцту в таблетках, які легко ковтати, які ви можете брати куди завгодно! 

Розмір порції: 2 таблетки

Порцій в упаковці: 90


Доповніть факти

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Advanced Digestive Formula, Бетаїну гідрохлорид, 180 таблеток
бетаїну гідрохлорид200 мг*
Запатентована суміш для травлення271 мг*
Органічний порошок яблучного оцту, порошок панкреатину (панкреатинамілаза, панкреатинпротеаза, панкреатинліпаза), пепсин  
Запатентована суміш256 мг*
Екстракт кореня імбиру, екстракт листя м'яти перцевої (Mentha piperita), порошок насіння анісу, екстракт насіння фенхелю  

* Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: кремнієва целюлоза мікрокристалічна, діоксид кремнію, стеаринова кислота, стеарат магнію.


Здорове травлення – основа гарного самопочуття

Збалансоване харчування має важливе значення для здоров’я та благополуччя. Однак здатність перетравлювати та засвоювати поживні речовини не менш важлива. Травлення є життєво важливим для здорового організму, а мляве травлення може спричинити відчуття тяжкості та роздуття. 

Вік, стрес, нездорове харчування та харчова чутливість можуть значно уповільнити ваше травлення, через що після їжі ви почуватиметеся заплутаними.

Dr. Berg Advanced Digestive Enzymes містить потужну суміш високоякісних травних ферментів, трав, органічного яблучного оцту та гідрохлориду бетаїну, щоб допомогти вам почуватися легше після їжі. 

Чому варто вибрати Dr. Berg Advanced Digestive Enzymes?

Виробництво, сертифіковане Gmp США 

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.  

Високоякісні інгредієнти

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!  

Десятиліття досвіду

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.  

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 рік, 1 місяць
Юлия
Чудовий продукт! Більше ніякого здуття живота!
Травні ферменти (Digestive enzymes)
Alt: Houston Enzymes, Zyme Prime, Ферменти, 90 капсул
(5)
1939 грн.
У наявності
Alt: Enzymedica, MucoStop, МукоСтоп, 48 капсул
(4.9)
1441 грн.
Доставка
Alt: Enzymedica, Digest Gold + Probiotics, Ферменти з Пробіотиками,...
(4.9)
2452 грн.
Доставка
Alt: Enzymedica, Enzyme Defense, Ферменти, 60 капсул
(5)
1367 грн.
Доставка