Nootropics Depot, Lion's Mane Mushroom Powder 8:1 Dual Extract, Гриби Левова грива, 60 г

Код 36856
Основне фото товара Nootropics Depot, Lion's Mane Mushroom Powder 8:1 Dual Extract...
(5)
2713 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Чому я повинен приймати гриб Левова грива 8:1?Левиний зів - не тільки один з найпопулярніших грибів, це ще й один з найпопулярніших природних ноотропів! Це тому, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: ND-36856
Вага: 0.23 кг

Nootropics Depot Гриби Левова грива 60 г

Nootropics Depot, Lion's Mane Mushroom Powder 8:1 Dual Extract, Гриби Левова грива, 60 г

Чому я повинен приймати гриб Левова грива 8:1?

Левиний зів - не тільки один з найпопулярніших грибів, це ще й один з найпопулярніших природних ноотропів! Це тому, що левова грива насичена корисними сполуками, які допомагають підвищити нейропластичність. Ці сполуки, як видається, особливо розчинні в етанолі, і з цієї причини подвійні водно-етанольні екстракти є, безумовно, найбільш кращою формою екстракту левової гриви для ноотропного ефекту.

Наша левова грива 8:1 – це дуже високоякісний екстракт ТІЛЬКИ плодових тіл, у якому під час екстракції використовуються як вода, так і етанол. Це допомагає сконцентрувати ноотропні сполуки в лев’ячій гриві, що робить нашу лев’ячу гриву 8:1 феноменальним екстрактом для покращення когнітивних функцій!

Зважаючи на все сказане, завдяки яскраво вираженим ноотропним ефектам легко забути про деякі інші дивовижні переваги гриба лев’ячої гриви, такі як покращення серцево-судинної функції, здоров’я імунітету та настрою. Наша левова грива 8:1 допоможе покращити всі ці важливі аспекти здоров’я людини, роблячи наш екстракт фантастичним універсальним засобом для розуму та тіла!

Що таке гриб левова грива?

Гриб левиної гриви, науково відомий як Hericium erinaceus, є частиною групи зубних грибів і є рідним для Північної Америки, Європи та Азії. Його давно використовують як через його біоактивність, так і як джерело їжі. Левова грива насправді має текстуру, яка дуже схожа на омарів і крабів, тому не дивно, що це також дуже популярний кулінарний гриб!

Левину гриву легко відрізнити від інших видів грибів завдяки їхнім високим колючкам, які можуть виростати понад 1 см. Ці гриби природно ростуть у звисаючих гронах на листяних порід, найчастіше в кінці літа та на початку осені в Азії, Європі та Північній Америці.

Подвійний екстракт гриба лев'ячої гриви 8:1 стандартизований до мінімум 15% бета-глюкану (β-глюкан).

Переваги та застосування Hericium erinaceusПодвійний екстракт води/етанолу для максимальної когнітивної користі

При створенні екстрактів левової гриви можна використовувати багато різних методів обробки, кожен з яких має свої унікальні переваги. Однак для ноотропних цілей загальний консенсус полягає в тому, що подвійні водно-етанолові екстракти працюють найкраще, і ми повністю згодні з цим. Ось чому в нашому потужному екстракті левової гриви 8:1 використовується подвійний процес екстракції вода/етанол!

Крім того, ми не просто використовуємо дешевий і неефективний міцелій на зернових продуктах, що багато постачальників грибів почали робити останніми роками. Міцелій на зернових продуктах взагалі не є представником справжніх грибів. Насправді, юридично міцелій на зерні навіть не можна назвати грибом! Однак у Nootropics Depot ми використовуємо ТІЛЬКИ чисте плодове тіло левової гриви високої якості. Ось чому наша левова грива має виражені гострі ефекти, які нечасто спостерігаються в інших продуктах левової гриви.

Теоретично міцелій лев’ячої гриви повинен містити тепер вже досить легендарну ноотропну сполуку під назвою Ерінацин А, однак, протягом багатьох років ми виявили, що це не так просто, як здається. Насправді, завдяки нашим попереднім дослідженням, ми визначили, що більшість сучасних комерційних міцелійних продуктів, особливо міцелій на зернових продуктах, взагалі не є дуже багатим джерелом еринацину А! З іншого боку, високоякісні плодові тіла левової гриви містять багато різних сполук, які можуть мати виражену ноотропну дію, і ці ефекти чітко присутні в нашому екстракті плодових тіл левової гриви 8:1!

Ви також можете запитати себе, що тут взагалі означає 8:1? Це пояснюється тим, що для створення лише одного кілограма нашого екстракту лев’ячої гриви 8:1 потрібно 8 кг сирого гриба лев’ячої гриви. Завдяки цій високій концентрації наша левова грива 8:1 має виражену ноотропну дію. Проте наша лев’яча грива 8:1 також має концентрувати різні корисні сполуки в левиній ​​гриві, які благотворно впливають на серцево-судинну функцію та настрій!

Стеки грибів Левова грива

The Mood Stack: Гриб Левова Грива + капсули з високоефективним екстрактом шафрану

Чи знаєте ви, що шафран — це набагато більше, ніж смачна спеція? Блокуючи зворотне захоплення серотоніну, шафран дозволяє серотоніну довше зберігатися в мозку та покращувати настрій. У поєднанні з грибом Левова грива створює чудовий настрій!

The Cognitive Stack: гриб Левова грива + капсули OmegaTAU

Цей пакет поєднує в собі два найлегендарніших природних ноотропи за останні кілька років, левову гриву та наш погляд на стек Mr. Happy, OmegaTAU! Ця комбінація забезпечить дуже добре округлений стек для покращення загальної когнітивної функції.

Серцево-судинна система: Гриб Левова Грива + капсули AvailOm High EPA

Гриб левиної гриви та AvailOm High EPA створюють ідеальну пару для серцево-судинної системи. AvailOM — це наша добавка з високою біодоступністю риб’ячого жиру, яка також спрямована на підтримку серцево-судинної системи, когнітивних функцій і настрою.

Гриб левова грива дозування

Як дієтичну добавку приймайте 500 мг порошку екстракту гриба левової гриви 1-2 рази на день.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Левова грива (Lion's Mane Mushrooms)
Alt: Host Defense Mushrooms, Lion's Mane, Гриби Левова грива, 120 к...
(5)
3075 грн.
Доставка
Alt: Solaray, Fermented Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул
(5)
1322 грн.
Доставка
Alt: Host Defense Mushrooms, Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 ка...
(5)
1662 грн.
Доставка
Alt: Pure Essence, MyPure Lion's Mane 4X, Левова грива, 60 капсул
(5)
2644 грн.
Доставка