Dr. Berg, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 150 капсул

Код 36866
Основне фото товара Dr. Berg, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 150 капсул
(5)
1768 грн.
В наявності 2 шт.
Термін придатності до 30.08.2025
Товар відправимо 28.03.2024
Підтримуйте сон, спокій, травлення та здоров’я серцево-судинної системи за допомогою гліцинату магнію Dr. Berg. Завдяки гліцинату магнію та доданим вітамінам D3 і вітаміну B6 гліцинат магнію ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790360
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Гліцинат Магнію 150 капсул

Dr. Berg, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 150 капсул

Підтримуйте сон, спокій, травлення та здоров’я серцево-судинної системи за допомогою гліцинату магнію Dr. Berg. Завдяки гліцинату магнію та доданим вітамінам D3 і вітаміну B6 гліцинат магнію забезпечує чудову біодоступність без дискомфорту в травленні. Кожна порція містить 400 мг магнію та не містить наповнювачів чи шкідливих добавок.

Магній — це важливий мінерал, який вам потрібен щодня, щоб підтримувати гарне здоров’я. Він відіграє життєво важливу роль у сотнях процесів у вашому тілі, від серцево-судинної системи до травної системи та циркадного ритму. Тим не менш, 75% американців не задовольняють свої щоденні потреби в магнії, в результаті чого багато людей страждають від дефіциту цієї важливої ​​поживної речовини. 

ПРЕДСТАВЛЯЄМО: Д-Р. BERG МАГНІЮ ГЛІЦИНАТ - 150 КАПСУЛ

Гліцинат магнію - 150 капсул - потужна щоденна добавка, яка підтримує нормальний рівень магнію. На відміну від інших магнієвих продуктів, наш містить гліцинат магнію, який дуже нагадує форму магнію, що міститься в їжі. Це покращує всмоктування, не надаючи проносного ефекту інших форм магнію. 

Магнію гліцинат - 150 капсул також містить два потужних підсилювача магнію: вітаміни D і B6. Вітамін D підтримує біодоступність магнію, внаслідок чого на 40% більше засвоюється у вашій травній системі. Вітамін B6 полегшує поглинання магнію клітинами, зменшуючи відходи магнію та посилюючи корисні ефекти. 

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 5 капсул

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 5 капсул на день.


ДОБАВКА ДЛЯ ГЛІЦИНАТУ МАГНІЮ - 150 КАПСУЛ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Магній (з гліцинату магнію)400 мг95%
Вітамін B6 (з піридоксаль-5-фосфату)30 мг1765%
Вітамін D (з холекальциферолу D3)25 мкг (1000 МО)125%
   

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Добова норма (DV) не встановлена.

 

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело)

КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

1. Підтримка глибокого, спокійного сну

Гліцинат магнію - 150 капсул сприяє глибокому та спокійному сну, регулюючи ваш біологічний годинник і регулюючи рівень гормонів у мозку. Магній природним чином підвищує рівень мелатоніну, який відіграє важливу роль у вашому циклі сну та неспання. Низький рівень мелатоніну пов’язаний із проблемами сну, такими як легке пробудження посеред ночі, проблеми із засипанням, поверхневий або тривожний сон. 

 

2. Підвищення релаксації та спокою 

Магнію гліцинат - 150 капсул сприяє розслабленню, регулюючи рівень гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) у мозку. ГАМК є нейромедіатором, який дозволяє тілу та розуму розслабитися та заснути. Низький рівень цього важливого нейромедіатора також пов’язаний із порушеннями сну.


3. Боротьба з мозковим туманом

Відчуття туману або труднощі з фокусуванням можуть бути поширеними ознаками низького рівня магнію. Одна порція магнію гліцинату - 150 капсул містить достатню кількість магнію, щоб допомогти впоратися з випадковим туманом мозку та допомогти вам відновити розумову концентрацію та ясність. 

 

4. Підтримка здоров'я м'язів і суглобів

Магній необхідний для нормальної роботи м'язів і суглобів. Без достатньої кількості магнію ваші м’язи не можуть повністю розслабитися, що призводить до судом і напруження м’язів. Низький вміст магнію також може призвести до накопичення молочної кислоти, що може викликати скутість і біль після тренування. Крім того, магній має вирішальне значення для підтримки хрящів у ваших суглобах і зменшення потенційно болючого запалення суглобів.

 

5. Сприяти здоровій серцево-судинній системі та нормальному артеріальному тиску

Магній допомагає зменшити накопичення кальцію в артеріях, підтримує тонус судин, сприяє периферичному опору судин, допомагає зменшити серцеві аритмії та підтримує ліпідний обмін. Хоча докази непереконливі, дослідження також свідчать про те, що магній може знизити ризик гіпертонії.

 

6. Підтримує здоров'я травлення 

Магній бере участь у багатьох функціях травлення — він регулює кислотність шлунка, жовч, гормональний баланс і вироблення ферментів. Гліцинат магнію - 150 капсул полегшує травній системі розщеплення та засвоєння магнію. У свою чергу, це може допомогти впоратися з випадковими газами, здуттям живота та дискомфортом у травленні.

 

НЕ ВАТРАЧАЙТЕ ЧАС НА НЕЯКІСНІ ПРОДУКТИ З МАГНІЄМ

Гліцинат магнію - 150 капсул забезпечує чудову біодоступність магнію, тому ви отримуєте максимальну користь від кожної капсули. На відміну від інших продуктів, вам не потрібно турбуватися про те, що гліцинат магнію - 150 капсул діє як проносне або викликає дискомфорт у травній системі. Ми дуже серйозно ставимося до якості продукції та задоволеності клієнтів, тому пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі продукти Dr. Berg. 

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ МАГНІЮ ГЛІЦИНАТ - 150 КАПСУЛ

Користуватися гліцинатом магнію - 150 капсул легко. Приймайте п'ять капсул, які легко проковтнути, щодня в будь-який час протягом дня.

 

КОМУ НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ГЛІЦИНАТ МАГНІЮ - 150 КАПСУЛ

Магній вважається безпечним для більшості дорослих. Діти, матері, які вагітні або годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням будь-яких дієтичних добавок. Магній може взаємодіяти з певними ліками, тому запитайте свого лікаря, якщо ви приймаєте рецепт.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гліцинат Магнію (Magnesium Glycinate)
Alt: Metabolic Maintenance, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 1...
(4.9)
1753 грн.
Доставка
Alt: Pure Encapsulations, Magnesium Glycinate, Магній гліцинат, 180...
(4.9)
2888 грн.
Доставка
Alt: Now, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 180 таблеток
(5)
1156 грн.
Доставка
Alt: KAL, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 90 SoftGels
(5)
1212 грн.
Доставка
Alt: Solaray, Higher Absorption Magnesium Glycinate 350 mg, Гліцина...
(5)
1653 грн.
Доставка
Alt: Metabolic Maintenance, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 1...
(4.9)
1753 грн.
Доставка
Alt: Pure Encapsulations, Magnesium Glycinate, Магній гліцинат, 180...
(4.9)
2888 грн.
Доставка
Alt: Vimergy, Magnesium Glycinate 310 mg, Гліцинат Магнію, 180 капсул
(5)
1926 грн.
Доставка