Healthy Drops, Liposomal Colloidal Minerals, Мінерали, 473 мл

Код 37027
Основне фото товара Healthy Drops, Liposomal Colloidal Minerals, Мінерали, 473 мл
(5)
3677 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
74 Колоїдні мінерали. 74 Colloidal Minerals забезпечують найчистіші та найбільш концентровані мінерали рослинного походження. Ці мінерали видобуваються з відкладень стародавніх органічних рослин, які росли тисячі років тому. Сучасні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: HD-37027
Вага: 0.68 кг

Healthy Drops Мінерали 473 мл

Healthy Drops, Liposomal Colloidal Minerals, Мінерали, 473 мл

74 Колоїдні мінерали. 74 Colloidal Minerals забезпечують найчистіші та найбільш концентровані мінерали рослинного походження. Ці мінерали видобуваються з відкладень стародавніх органічних рослин, які росли тисячі років тому. Сучасні фрукти та овочі містять в середньому не більше 15-20 мінералів; легко зрозуміти, чому 99% населення має дефіцит мінералів. 74 колоїдні мінерали добре засвоюються та забезпечують повний спектр із 74 мінералів.★ Цей продукт розроблено спеціально для зарядження організму мінералами.
★ Кожна чайна ложка забезпечує широкий спектр основних поживних речовин. 

Якщо у вас є будь-яка хвороба, яка потребує вживання однієї або кількох поживних речовин, це продукт для вас із швидкістю засвоєння понад 90%. Наш ліпосомальний рідкий продукт мав найкращу систему доставки, на відміну від порошків, капсул (на основі свинини), пігулок, таблеток, звичайної рідини, що містить побічні продукти, які перешкоджають травленню зі стеариновою кислотою та стеаратом магнію. Переваги нашого продукту перед іншими продуктами:

ЗМЕНШИТИ ЗАПАЛЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ФОСФАТИДИЛХОЛІНУ – Фосфатидилхолін (або PC) є природною молекулою фосфоліпіду та основним ліпідом або жиром клітинних мембран і білків крові. Він служить основним джерелом холіну в організмі, важливої ​​поживної речовини. Усі ліпосомальні продукти Healthy Drops забезпечують здорову дозу 167 мг комплексу фосфатидилхоліну, отриманого з сертифікованого лецитину соняшнику без ГМО, і є потужним протизапальним засобом, який підтримує здоров’я шлунково-кишкового тракту, відновлення клітин, а також нормальну функцію печінки та легенів. *
Ми виготовляємо всі ліпосомальні продукти свіжими в день покупки, щоб гарантувати, що наші клієнти отримають найсвіжіший продукт найвищої якості. 
Ліпосомальні продукти засвоюються на 90% порівняно зі звичайними вітамінами, які засвоюються лише на 10-20%.  
Продукти Healthy Drops не містять полісорбат 80, СОЮ, бензоат натрію, етиловий спирт, лимонну кислоту, токсичні штучні підсолоджувачі, харчові барвники чи ГМО.
Наші ліпосомальні рідкі продукти краще засвоюються і не залежать від капсул на основі свинини або токсичних побічних продуктів, які можуть перешкоджати травленню, як-от стеаринова кислота або стеарат магнію.
Ми використовуємо лише високоякісний органічний соняшниковий лецитин. Наш лецитин видобувається механічно без використання шкідливих хімікатів.
Цей продукт вегетаріанський і приправлений натуральним рослинним гліцерином, і багато наших клієнтів кажуть нам, що він чудовий на смак!
Ми використовуємо пляшку з захистом від ультрафіолетового випромінювання, що не містить BPA.
Ми виробляємо нашу продукцію на високоякісних виробничих потужностях, які дотримуються правил GMP і зареєстровані в FDA. Healthy Drops виробляє добавку вже кілька років.
Наші ліпосомальні продукти не містять ГМО, сої та веганські!
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Alt: Nutricology, Organic Germanium Ge-132, Германіум, 50 капсул
(5)
3525 грн.
У наявності
Alt: Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності
Alt: Dr. Berg, Trace Minerals Enhanced, Мікромінерали, 60 капсул
(4.9)
2696 грн.
Доставка
Alt: Natures Plus, Trace-Mins Multi-Trace Minerals, Мінерали, 180 т...
(5)
822 грн.
Доставка