Dr. Berg, Electrolyte Powder Strawberry Lemonade, Електроліти, 305 г

Код 37365
Основне фото товара Dr. Berg, Electrolyte Powder Strawberry Lemonade, Електроліти,...
(5)
2749 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Dr. Berg Electrolyte Powder дає вам заряд високоякісних електролітних мінералів. Кожна порція містить неймовірні 1000 мг калію.Електрізуюча комбінація п’яти життєво важливих електролітів і мікромінерального комплексу забезпечує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790407
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Електроліти 305 г

Dr. Berg, Electrolyte Powder Strawberry Lemonade, Електроліти, 305 г

Dr. Berg Electrolyte Powder дає вам заряд високоякісних електролітних мінералів. Кожна порція містить неймовірні 1000 мг калію.

Електрізуюча комбінація п’яти життєво важливих електролітів і мікромінерального комплексу забезпечує вам потужну щоденну електролітну підтримку. Він підсолоджений стевією та виготовлений зі смаком полуничного лимонаду.

Кожен контейнер містить 50 потужних порцій електролітів. Просто змішайте одну мірну ложку електролітного порошку з водою та насолоджуйтесь освіжаючим та смачним електролітним напоєм із смаком полуничного лимонаду.

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 мірна ложка, прибл. 6,2 г / 0,22 унції

Кількість порцій в упаковці: прибл. 50

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку змішайте 1 мірну ложку в 16 унцій склянки води. Dr. Berg Electrolyte Powder забезпечує ідеальний баланс електролітів без цукру та нульового вмісту мальтодекстрину.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років та особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї чи будь-якої іншої дієтичної добавки.

Доповніть факти 

 Кількість на порцію% від добової норми
Кальцій (з кальцію лактату)75 мг6%
Магній (з цитрату магнію)120 мг29%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)60 мг2%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)40 мг2%
Калій (з цитрату калію)1000 мг21%
Мінеральний комплекс100 мг 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: лимонна кислота (форма без ГМО), ароматизатори лимона та полуниці, яблучна кислота, органічна стевія Reb A 98%

СТАТИ ДЕФІЦИТОМ ЕЛЕКТРОЛІТУ ЛЕГШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Середній дорослій людині потрібно щонайменше 4700 мг калію щодня. Щоб пояснити це в перспективі, вам доведеться споживати більше 11 бананів або сім-десять чашок багатих калієм овочів щодня, щоб задовольнити свою добову потребу. Якщо ви займаєтесь спортом, ваша добова потреба може бути ще вищою.

І це лише один важливий електролітний мінерал — вам також потрібні магній, натрій, кальцій, хлорид і різноманітні мікроелементи.

Оскільки багато людей намагаються задовольнити щоденні потреби в електролітах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими.

ВІДНОВИТИ ЕЛЕКТРОЛІТИ ВАЖЧЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Ви можете бути здивовані тим, що більшість електролітних спортивних напоїв містять менше 5% вашої добової потреби в калії на порцію.

Щоб задовольнити щоденну потребу, вам доведеться випити галони спортивних напоїв. Це також означає споживання величезної кількості цукру!

НАРЕШТІ, ЕЛЕКТРОЛІТНИЙ ПОРОШОК, ЗГОТОВЛЕНИЙ З ТУРБОТОЮ ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я

Полуничний лимонад Dr. Berg Electrolyte Powder Strawberry Lemonade підсолоджений стевією та містить неймовірні 1000 мг калію на порцію. Він також наповнений високоякісним кальцієм, магнієм, хлоридом, натрієм і нашою запатентованою сумішшю мінеральних мікроелементів.

На відміну від інших брендів, які використовують низькоякісний хлорид натрію, також відомий як кухонна сіль, ми отримуємо натрій і хлорид лише з найякіснішої рожевої гімалайської морської солі.

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. ПОРОШОК ЕЛЕКТРОЛІТУ BERG?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

 

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

НЕ ВИТРАЧАЙТЕ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ЕЛЕКТРОЛІТИ

Полуничний лимонад із порошком електроліту Dr. Berg — це неймовірне джерело високоякісних електролітів і мікроелементів, а також ідеальне доповнення до вашого здорового кето та плану періодичного голодування. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

ПОРОШОК ЕЛЕКТРОЛІТУ ПІДХОДИТЬ ВАМ, ЯКЩО...


ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ПОРОШОК ЕЛЕКТРОЛІТУ ПОЛУНИЧНИЙ ЛИМОНАД СМАКУ

Наша унікальна формула робить використання порошку електроліту Dr. Berg Strawberry Lemonade легким! Змішайте одну мірну ложку порошку в 16 унціях води за допомогою шейкера або високої склянки та ложки. Насолоджуйтесь під час їжі, під час фізичних вправ або під час голодування, щоб відновити рівень електролітів.

 

КОМУ НЕ СЛІД ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. ПОРОШОК ЕЛЕКТРОЛІТУ BERG СМАКОМ ПОЛУНИЧНОГО ЛИМОНАДУ

Поговоріть зі своїм лікарем перед використанням Electrolyte Powder, якщо у вас захворювання нирок, низький пульс або гіперкаліємія (високий рівень калію в крові). Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки.

 

ПОРОШОК ЕЛЕКТРОЛІТУ ПОЛУНИЧНИЙ ЛИМОНАД ОСОБЛИВОСТІ СМАКУ

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)
Alt: Dr. Berg, Electrolyte Variety Pack, Електроліти, 28 Стіків
(5)
1804 грн.
Доставка
Alt: Dr. Berg, Electrolyte Capsules, Електроліти в капсулах, 160 ка...
(5)
1348 грн.
Доставка
Alt: NutriBiotic, Essential Electrolytes, Основні електроліти, 100 ...
(5)
623 грн.
Доставка
Alt: Dr. Berg, Sports Hydration Electrolytes, Електроліти, 240 г
(5)
1541 грн.
Доставка