Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток

Код: 37368
Фото товару Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток
Фото складу Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток
Фото використання Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток
Основне фото товара Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток
(5)
823 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Таблетки калію йодиду Dr. Berg — це неймовірний спосіб підвищити рівень йоду. Він забезпечує високоякісні мікроелементи, які легко засвоюються під час травлення. Йод не тільки необхідний для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Йодид Калію 120 таблеток

Dr. Berg, Potassium Iodide, Йодид Калію, 120 таблеток

Таблетки калію йодиду Dr. Berg — це неймовірний спосіб підвищити рівень йоду. Він забезпечує високоякісні мікроелементи, які легко засвоюються під час травлення. Йод не тільки необхідний для здоров’я організму, але й є найпотужнішим мікроелементом для боротьби з потенційними наслідками ядерних опадів і радіоактивного йоду. Йод сприяє нормалізації гормонального фону, функції щитовидної залози, регенерації клітин шкіри та роботи мозку. Кожна пляшка містить 60 сильнодіючих таблеток йодиду калію.

Форма: пігулки

Розмір порції: 2 таблетки

Порцій в упаковці: 60

Рекомендоване використання: тільки для дорослих короткочасне використання.Приймайте 2 таблетки на день для захисту від радіаційного опромінення,якщо це необхідно. Не перевищуйте прийом більше 10 днів.

Застереження: цей продукт призначений лише для короткочасного використання, іперед прийомом його слід проконсультуватися з лікарем. Не приймайте під час вагітності або годування груддю, якщо це непризначено лікарем. Якщо ви приймаєте ліки абомаєте відомі захворювання, завжди проконсультуйтеся злікарем перед використанням цієї добавки. Не перевищуйтерекомендовану дозу.

Доповніть факти 

 Кількість на порцію% від добової норми
Йодистий калій85 мг 

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.Денна цінність не встановлена.

 

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, дикальцій фосфат, стеаринова кислота, стеарат магнію (рослинне джерело)

Переваги

Допомагає захистити від радіоактивного йоду

Радіація та радіоактивний йод (RAI) потенційно можуть знизити функцію щитовидної залози та знищити клітини щитовидної залози. Йодид калію має унікальну здатність блокувати шляхи, які дозволяють RAI проникати у тканину щитовидної залози. У свою чергу, ваша щитовидна залоза може поглинати набагато менше цих токсичних молекул.

Може підтримувати нормальний рівень йоду

Субклінічний дефіцит йоду може бути пов’язаний з мозковим туманом, зниженням когнітивних функцій і низькою енергією. Відновлення нормального рівня йоду може допомогти розвіяти мозковий туман і дати вам помітний заряд енергії. Йодид калію — це та сама форма йоду, яка використовується для йодування кухонної солі, і випадкові дози можуть допомогти підтримувати нормальний і здоровий рівень йоду.

Сприяє нормальній роботі щитовидної залози

Погана функція щитовидної залози може бути потенційною ознакою низького рівня йоду. Кожна порція йодиду калію Dr. Berg містить 85 мг йодиду калію, який може час від часу давати вашому організму достатній рівень йоду, необхідний для нормальної роботи щитовидної залози.

Без наповнювачів або добавок

Йодид калію Dr. Berg складається з високоякісних поживних речовин, тому ви отримуєте максимум від кожної таблетки. На відміну від інших продуктів, вам не доведеться турбуватися про непотрібні наповнювачі чи добавки. Ми серйозно ставимося до якості продукції та задоволення клієнтів, тому пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі продукти Dr. Berg.

Калій йодид доктора Берга підійде вам, якщо...

 

Основні властивості йодиду калію:

Як використовувати йодид калію

Йодид калію випускається в таблетках, які легко ковтати. Приймати по 2 таблетки на день, запиваючи склянкою води. Не приймайте йодид калію більше 10 днів.

Кому не можна використовувати йодид калію

Йодид калію Dr. Berg призначений лише для короткочасного застосування. Не використовуйте йодид калію, якщо у вас чутливість до йоду або захворювання щитовидної залози. Завжди запитуйте свого лікаря перед використанням йодних добавок, якщо ви приймаєте ліки від гіпертонії або гіпертиреозу. Припиніть використання, якщо ви відчуваєте набряк слинних залоз, розлад шлунка або висип. Ті, хто вагітні або годують грудьми, мають відомі проблеми зі здоров'ям або віком до 18 років, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати цю або будь-яку іншу дієтичну добавку.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йодид Калію (Potassium Iodide)