Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул

Код 37379
Фото товару Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул
Фото складу Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул
Фото використання Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул
Основне фото товара Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул
(5)
928 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Що таке ГАМК?Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) — це природна амінокислота, яка діє як гальмівний нейромедіатор у центральній нервовій системі.* Її властивості відомі тим, що додають заспокійливу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: B07N7RB1ZW
Вага: 0.23 кг

Horbaach ГАМК 180 капсул

Horbaach, GABA 750 mg, ГАМК, 180 капсул

Що таке ГАМК?

Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) — це природна амінокислота, яка діє як гальмівний нейромедіатор у центральній нервовій системі.* Її властивості відомі тим, що додають заспокійливу підтримку, а також розслаблюють, щоб заспокоїти вас під час випадкового стресу або недосипання. .* Цей релаксатор — ідеальне рішення, яке можна додати до будь-якої активної рутини.*

Як зараз отримати ГАМК:

Існує безліч варіантів дієтичних добавок, які пропонують високоякісну ГАМК у чистому вигляді. Найпопулярніші форми добавок ГАМК включають: таблетки, жувальні таблетки, порошок, гумки, рідини, краплі та інші натуральні речовини. Деякі формули ГАМК пропонують безкоштовні вітамінні та мінеральні інгредієнти для динамічного ефекту. Природне джерело габа міститься в різних зелених, чорних чаях і чаях улун, а також у таких продуктах, як цільні зерна, боби та сочевиця.

Про ГАМК:

Комплекс Horbaach забезпечує високоякісне джерело ГАМК у легких для засвоєння капсулах. Заспокойте свій розум за допомогою однієї капсули зі швидким вивільненням для максимальної підтримки.* Наша дивовижна формула сприяє зосередженню розуму для найкращого дзен-досвіду.* Допоможіть у повсякденному, випадковому стресі та відновіть баланс у своїй рутині.* Візьміть пляшку сьогодні і помітьте різницю!

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій негайно припиніть використання цього продукту та зверніться до лікаря. Не призначено для використання особами віком до 18 років. Якщо пломба під кришкою пошкоджена або відсутня, не використовуйте. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному сухому місці.

Інформація про безпеку

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Повне попередження див. на етикетці продукту. 

Інгредієнти

ГАМК (гамма-аміномасляна кислота). Інші інгредієнти: желатинова капсула, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію, рисовий порошок. 

Напрямки

Для дорослих приймайте одну (1) капсулу швидкого вивільнення один-два рази на день, бажано під час їжі.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ГАМК (GABA)
Alt: Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1087 грн.
У наявності
Alt: Kirkman, GABA 250 mg, ГАМК 250 мг, 150 капсул
(5)
1679 грн.
Доставка
Alt: Now, GABA 750 mg, ГАМК 750 мг, 100 капсул
(4.9)
722 грн.
Доставка
Alt: Now, Chewable GABA 500 mg, ГАМК, 90 таблеток
(5)
816 грн.
Доставка