Yerba Prima, Women's Renew, Програма очищення для жінок, 3 програми

Код: 5967
Основне фото товара Yerba Prima, Women's Renew, Програма очищення для жінок, 3 про...
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
Краще самопочуття. Новий склад для інтенсивнішого очищення. З дудником китайським, соєвою клітковиною та ягодами вітексу. Очищує, захищає й відновлює систему організму. Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP. Склад програми ще...
Міжнародний код товару: 046352001005
Вага: 0.4 кг

Yerba Prima Програма очищення для жінок 3 програми

Yerba Prima, Women's Renew, Програма очищення для жінок, 3 програми

Опис

Склад програми очищення

Ми всі хочемо бути здоровішими й допомагати нашим родинам мати більше енергії та міцніше здоров’я. З нашим активним життям ми часто не маємо часу правильно харчуватися й займатися спортом. Забруднювачі й сучасне життя, повне стресів, також сприяють накопиченню токсинів в організмі. Очищення організму може підвищити тонус і зміцнити здоров’я.

В очищувальному комплексі Women's Renew поєднано 35 найкращих очищувальних і тонізуючих поживних речовин із найефективніших традиційних лікувальних систем світу. Він дійсно ефективний і легкий у застосуванні для всіх: тих, хто вперше пробує очистити організм, і тих, хто вже має такий досвід. Наша покращена, більш концентрована трикомпонентна програма з рослинними інгредієнтами й клітковиною забезпечує делікатне, але ретельне очищення товстої кишки й усього організму.

Понад 25 років тому інститут Foods for Health Institute і компанія Yerba Prima разом розробили першу програму очищення організму.

Тепер ми розробили покращену, ефективнішу систему очищення організму Women's Renew, використовуючи наш 25-річний досвід і дані клінічних досліджень. Комплексна програма очищення організму Yerba Prima створена на основі найновіших знань аюрведичної, китайської та європейської традиційних систем, а також лікувальної системи корінних американців. Тільки система очищення організму Yerba Prima містить бентоніт Великих рівнин для додаткового виведення токсинів.

Компанія Yerba Prima першою досягла значних результатів у розробці продуктів для зміцнення здоров’я (включно з натуральною харчовою клітковиною), першої програми очищення й стандартизованих рослинних екстрактів. Гарантія якості: продукти Yerba Prima — чисті й натуральні та виготовляються тільки з найкращих інгредієнтів преміальної якості.

Використання

Система очищення організму Women's Renew складається з трьох продуктів: Women's Renew, Herbal Guard і Prima Cleanse. Women's Renew — це програма, якої легко дотримуватися як новачкам, так і тим, хто застосовує її не вперше. Вона забезпечує м’яке, але ретельне повне очищення організму, а також захищає й відновлює системи виведення.

Приймати під час їди двічі на день, уранці та ввечері. Запивайте кожну порцію принаймні 240 мл (8 унціями, тобто повною склянкою) рідини. Корисно також пити додаткову рідину.
 Вечір311 
День 3Ранок311
Вечір311
День 4, делікатніше очищенняРанок3*11
Вечір3*11
День 4, інтенсивніше очищенняРанок5*22
Вечір5*22
День 5 і рештаДелікатніше очищенняПродовжуйте приймати по 3 капсули* Prima Cleanse, 1 капсулі Women's Renew і 1 капсулі Herbal Guard уранці та ввечері принаймні протягом 2 тижнів, не більше 2 місяців.
Інтенсивніше очищенняПродовжуйте приймати по 5 капсул* Prima Cleanse, 2 капсули Women's Renew і 2 капсули Herbal Guard уранці та ввечері принаймні протягом 2 тижнів, не більше 2 місяців.
Завершення програмиДля делікатнішого й інтенсивнішого очищенняПродовжуйте приймати Prima Cleanse уранці та ввечері до закінчення упаковки, поступово зменшуючи кількість капсул на день. Після завершення системи очищення організму щодня приймайте засіб із клітковиною Yerba Prima, наприклад Colon Care або Daily Fiber, для підтримки чистоти кишечника й здоров’я організму.

* Примітка. Усім потрібно починати з 3 капсул Prima Cleanse на 1 порцію. Після 3-го дня можна вибрати делікатніше або інтенсивніше очищення. Надалі адаптуйте кількість капсул Prima Cleanse до потреб вашого організму в очищенні, оскільки Prima Cleanse — найбільш стимулювальний компонент очищувальної дії програми. Більшість людей помітять підвищення частоти та/або об’єму випорожнень. Якщо очищувальна дія занадто сильна, зменшуйте кількість капсул Prima Cleanse до досягнення бажаного ефекту очищення. Якщо очищувальна дія недостатньо сильна, спочатку збільште споживання рідини, а потім збільшуйте кількість капсул Prima Cleanse до досягнення бажаного ефекту очищення. Приймайте таку кількість капсул Prima Cleanse, яка допоможе досягнути регулярних, безпроблемних і нетермінових випорожнень раз на день або більше.

Склад

Переваги інгредієнтів
Трифала — здорове травлення (аюрведична система)Насіння розторопші — очищення й відновлення печінки (європейська система)
Дудник китайський — здорова кров і рівень енергії (китайська система)Карбонат кальцію — очищення й захист товстої кишки
Бентоніт Великих рівнин — очищення товстої кишки й виведення токсинівАравійська камедь — здоров’я товстої кишки
Корінь і листя кульбаби — здоров’я печінки й нирокВівсяні висівки — здоров’я травної системи
Верхівки конюшини червоної — здоровий кровообіг (європейська система)Кукурудзяні стовпчики — очищення й здоров’я нирок
Лушпиння насіння подорожника — виводить токсини, забезпечує регулярну роботу кишечника й здоров’я товстої кишкиШкаралупа чорного горіха — очищення, позбавлення від паразитів
Сенна — очищення товстої кишкиЛистя подорожника — захист і очищення травної системи
Корінь імбиру — заспокоєння й захист травної системиКорінь жовтокореня — травлення, здоров’я дихальних органів (система корінних американців)
Ягоди лимонника — здоров’я печінки, рівень енергії (китайська система)Соєва клітковина — здоров’я травної системи
Корінь оману високого — здоров’я дихальних органів, позбавлення від паразитівХелат цинку — відновлення здорових тканин
Екстракт яблучного пектину — здоров’я травної системи6 вітамінів групи B — рівень енергії; захист і відновлення
Фруктоолігосахарид (ФОС) — здоров’я товстої кишкиЯгоди вітексу — баланс жіночих гормонів
Корінь котячого кігтя — підтримка імунітету (тропічні ліси)Корінь щавлю кучерявого — очищення товстої кишки й лімфосистеми (західна система)
Рослина хрестового кореня — здоров’я травної системи й печінкиКонцентрат алое вера — заспокоєння, здоров’я травної системи
Гвоздика — заспокоєння травного тракту; позбавлення від паразитів 
Оксид магнію — здоров’я товстої кишки 

Рисове борошно, целюлоза, мальтодекстрин, кошерна желатинова капсула, USP.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула Women's Renew, 1 капсула Herbal Guard, 3 капсули Prima Cleanse
Кожна порція міститьКількість в 1 порції% від добової норми*
Калорії4 
Усього жирів0 років0 %
Усього вуглеводів1,2 року 
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Bioray, NDF Sleepy, Детокс, 60 мл
(5)
1340 грн.
Доставка
Біодобавки для жінок