Огляд на Life Extension, Pro-Resolving Mediators, Спеціалізовані пророзчинні медіатори,...

Life Extension, Pro-Resolving Mediators

Огляд на Life Extension, Pro-Resolving Mediators, Спеціалізовані пророзчинні медіатори, 30 капсул

Life Extension, Pro-Resolving Mediators

Опис

Допомагає підтримувати здорову постзапальну реакцію для здоров’я всього тіла! У цій формулі використовуються попередники SPM з морської нафти для сприяння природному очищенню клітинного сміття, підтримки здорового балансу цитокінових сполук і підтримки здорового омолодження тканин.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гельКількість на порцію / Калорії 5
Загальний жир 0,5 г / 0,01%
холестерину Концентрат морських ліпідів 500 мг /
[Забезпечує 300 мкг пророзчинних медіаторів, включаючи 18-гідроксіейкозапентаєнову кислоту (18-HEPE)‚ 17-гідроксидокозагексаєнову кислоту (17-HDHA) )‚ та 14-гідроксидокозагексаєнова кислота (14-HDHA)] Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: концентрат високоочищеної морської олії (кальмари, анчоуси, сардини, оселедець, скумбрія), желатин, оливкова олія, гліцерин, очищена вода, лимон аромат‚ змішані токофероли. Без ГМО.

Дозування

Приймайте по одній (1) м’якій капсулі щодня з їжею або без їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій перед використанням. Зберігайте щільно закритими в прохолодному‚ сухому місці. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Не купуйте, якщо зовнішнє ущільнення зламано або пошкоджено. Під час використання харчових продуктів добавки‚ будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите лікування від захворювання, якщо ви вагітні чи годуєте грудьми.

Алергія / Дієтичні потреби

Alt: Life Extension, Pro-Resolving Mediators, Спеціалізовані пророз...
(5)
1646 грн.
Доставка