Огляд на Dr. Berg, Scalp & Hair Follicle Serum, Олія для шкіри голови, 59 мл

Dr. Berg, Scalp & Hair Follicle Serum

Огляд на Dr. Berg, Scalp & Hair Follicle Serum, Олія для шкіри голови, 59 мл

Dr. Berg, Scalp & Hair Follicle Serum

Dr. Berg Scalp & Hair Follicle Serum — це 100% натуральна олія для шкіри голови, яка щоденно використовується для підтримки здоров’я, густоти та шовковистості волосся. Ця проста у використанні сироватка додасть вам впевненості, необхідної для того, щоб провести день із розкішним волоссям. 

СТИМУЛЮЙТЕ ТА ОМОЛОДЖУЙТЕ ШКІРУ ГОЛОВИ  

Масаж цієї багатої на фітонутрієнти олії допомагає стимулювати шкіру голови та очистити від бруду та мертвих клітин шкіри, які можуть закупорювати волосяні фолікули. Це допомагає підтримувати природний ріст волосся. Додана часникова олія також допомагає боротися з бактеріями та грибками, які можуть викликати роздратування та блокування фолікулів.

БОРОТЬСЯ З СУХІСТЮ ТА ЗАПАЛЕННЯМ ЗА ДОПОМОГОЮ ОЛІЙ ЖОЖОБА ТА АВОКАДО 

З часом сухість і запалення можуть сприяти випаданню волосся. Сироватка для шкіри голови та волосяних фолікулів містить потужний інгредієнт під назвою олія жожоба, який сприяє природному зволоженню шкіри голови та може допомогти зменшити запалення шкіри голови. Ця формула також містить олію авокадо, яка насичена корисними мінералами та антиоксидантами, необхідними для сильного та здорового волосся.  

ЖИВУЙТЕ СВОЇ ВОЛОСЯНІ ФОЛІКУЛИ 

Вітамін D і вітамін E є найважливішими вітамінами для здоров'я волосся. Низький рівень вітаміну D пов’язаний з випаданням волосся, а дефіцит вітаміну E пов’язаний з гніздовою алопецією. Ця сироватка для волосся використовує силу природних вітамінів для постачання життєво важливих поживних речовин волосяним фолікулам і підтримки нормального та здорового росту волосся. 

СПРИЙМАЄ ШОВКОВОГО, БЛИСЯЧОГО І СИЛЬНОГО ВОЛОССЯ 

Гарне волосся виглядає шовковистим, блискучим і сильним. Наша запатентована суміш натуральних інгредієнтів створена для того, щоб ваше волосся виглядало та виглядало чудово. Це допомагає боротися з ламким, сухим і тьмяним виглядом, який мучить багатьох жінок і чоловіків, тож ви можете повернутися до найкращого самопочуття.

НЕ ВАТРАЧАЙТЕ ЧАС НА СИРОВАТКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ НИЗЬКОЇ ЯКОСТІ 

На відміну від багатьох інших олій для волосся, сироватка для шкіри голови та волосяних фолікул Dr. Berg містить потужні натуральні інгредієнти, які діють. Кожен інгредієнт на етикетці походить із природи. Ви не знайдете агресивних синтетичних речовин, барвників чи хімічних речовин, які потенційно можуть видалити важливі олії та поживні речовини або спричинити випадання волосся. 

ДОКТОР. СИРОВАТКА ДЛЯ ШКІРИ ГОЛОВИ ТА ВОЛОСЯНИХ ФОЛІКУЛІВ BERG ПІДХОДИТЬ ВАМ, ЯКЩО... 

Alt: Dr. Berg, Scalp & Hair Follicle Serum, Олія для шкіри голо...
(5)
1138 грн.
Доставка