Garden of Life, Primal Defense Ultra, Ультра Пробіотики, 60 капсул

Код 10768
Основне фото товара Garden of Life, Primal Defense Ultra, Ультра Пробіотики, 60 ка...
(5)
1866 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Пробіотична добавка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 658010113366
Вага: 0.21 кг

Garden of Life Ультра Пробіотики 60 капсул

Garden of Life, Primal Defense Ultra, Ультра Пробіотики, 60 капсул


Ми хочемо найкращого, коли мова йде про нашу їжу – чисту, органічну та без ГМО. Чому ми хочемо чогось іншого для наших вітамінів і добавок?

Ми фанатичні щодо їжі. Таким чином ми різні. Незалежно від того, готуємо ми вітаміни, чи пробіотики, чи протеїновий порошок, ми завжди починаємо зі справжніх продуктів, і вони (продукти) забезпечують наші формули найкращими можливостями. Цим ми теж різні. Синтетично створені хімічні «прориви» величезних комерційних лабораторій по всьому світу не для нас.

Незважаючи на те, що ми фанатичні щодо того, що входить до складу наших продуктів, ми ще більше одержимі речами, яких ми не включаємо в них. Ми ненавидимо ті синтетичні хімічні речовини, які більшість компаній використовують для виробництва своїх продуктів. Це пришвидшує роботу машин і допомагає заводам виготовляти контейнери надвеликого розміру з вищою «ефективністю». Що ж, поки інші хлопці проводять свій час, заклопотані своєю ефективністю, ми безкомпромісні щодо вашого здоров’я. Уповільнюйте його, створюйте вручну, вирощуйте на багатому органічному ґрунті без ГМО з достатньою кількістю сонця, повітря, води та часу, щоб він був найкращим. Збирайте його, коли він буде готовий. Ставтеся до нього обережно. Перетворіть його на потужну поживну харчову добавку. Ось про що ми.

Наука про цільну їжу

Ваше тіло було створено, щоб їсти, переробляти та отримувати поживні речовини з їжі — справжньої здорової їжі. Отже, коли ми створюємо наші продукти, ми починаємо з розгляду їжі. Що є «хорошим» у найякіснішій їжі, чого нам не вистачає в нашому раціоні? Які з цих продуктів мають найбільший потенціал для впливу — і розширення можливостей — надзвичайного здоров’я?

Чистий здоровий

Ми починаємо з того, що входить до складу наших продуктів — справжніх цільних харчових інгредієнтів. Але ми не зупиняємось на цьому. Ми також дуже уважно ставимося до того, чого ми не маємо від них. І знову ми дивимося на їжу — справжню поживну їжу. Коли ви востаннє брали яблуко, поверталися, щоб прочитати інгредієнти, і бачили список хімікатів? Якщо його немає у вашій їжі, ми не хочемо, щоб він був у наших добавках.

Простежуваність

Відстеження є ключовим фактором, що робить продукти Garden of Life такими особливими. Відстеження починається зі знання того, звідки походить кожен інгредієнт наших продуктів, і знайомства з кожним джерелом: де він вирощений; ведення сільського господарства; як вони платять і ставляться до працівників ферми — усе. Ось чому так важливо починати з сертифікованих USDA органічних і без ГМО проектів фруктів і овочів, вирощених без цих хімікатів. Ми хочемо отримувати користь від їжі, вирощеної без будь-яких шкідливих речовин.

Інгредієнти

HSO Probiotic Blend: Saccharomyces boulardii, Organic Barley Grass2, Organic Oat Grass2, Lactobacillus plantarum, Bacillus subtilis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei ; Іонні мінерали рослинного походження. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), органічний рис (лушпиння). Пробіотики культивуються в молочних продуктах, які зазвичай споживаються під час процесу бродіння. Не містить штучних барвників і консервантів.

використання

Дорослі починають з 1 капсули на день з 8 унцій. води і поступово збільшуйте дозу до 1 капсули 3 рази на день. Найкраще приймати натщесерце. Не призначений для дітей.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)
Alt: Mommy's Bliss, Baby Probiotic Drops, Пробіотики, 10 мл
(5)
1579 грн.
Доставка
Alt: Custom Probiotics, L. Rhamnosus Probiotic Powder, Пробіотики, ...
(5)
3501 грн.
Доставка
Alt: InnovixLabs, Multi-Strain Probiotic, Пробіотики 50 млрд, 60 ка...
(5)
1853 грн.
Доставка
Alt: Custom Probiotics, D-Lactate Free Probiotic Powder, Пробіотики...
(5)
6126 грн.
Доставка