Simply Organic, Ginger, Спеції, 46 г

Код: 12488
Основне фото товара Simply Organic, Ginger, Спеції, 46 г
(5)
357 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
USDA Organic. Органічний сертифікований QAI. Кошерний. Насолоджуючись у кухнях у всьому світі своїм теплим, пряно-солодким ароматом та ароматом, імбир доповнює як солодкі (думайте пряники), так і солоні (думаю, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.38 кг

Simply Organic Спеції 46 г

Simply Organic, Ginger, Спеції, 46 г

Опис

Насолоджуючись у кухнях у всьому світі своїм теплим, пряно-солодким ароматом та ароматом, імбир доповнює як солодкі (думайте пряники), так і солоні (думаю, смажимо) страви. Він доступний у цілому корені, нарізаний і просіяний, порошкоподібний і кристалізований, тому ви можете вибрати ідеальну форму для своєї ідеальної страви.

Імбир - багаторічна тропічна рослина з ароматними, бульбовими коренями, є одним із понад 50 видів роду Zingiber. Хоча деякі з цих видів культивуються для харчових продуктів, спеція, яку ми знаємо як імбир, - це Zingiber officinale. Кореневище або корінь рослини імбиру - це частина, яку ми використовуємо як пряність. Цукати кореневища рослини імбиру продаються у вигляді кристалізованого імбиру, а висушений імбир - у меленому імбирі.

Імбир, що походить із тропічного південно -східної Азії, культивується більше 3000 років. Стародавні медичні записи свідчать про те, що його використовували для приготування чаю, ванн і компресів для грудей, а тексти, датовані ще стародавнім Китаєм та Індією, свідчать про імбир для здорового травлення. Римляни завезли імбир у Північну Європу, де його використовували для приготування тістечок, печива та інших солодких страв. До 14 століття він переважав за популярністю перцю, а коли вразила чума, імбир з його антисептичними властивостями та вмістом сірки дехто вважав гідним протиотрутою.

Теплий, пряно-солодкий смак та гострий аромат імбиру неперевершений. Це універсально популярний ароматизатор, який дає назву трьох знайомих продуктів-пряники, пряники та імбирний ель. Він також популярний у картоплі-фрі та соусах, а також у прянощах, подібних до порошку каррі.

Імбир, який використовується у різноманітних солодких і гострих стравах, добре поєднується з багатьма іншими спеціями. Це важливо в східній кулінарії і особливо поширене в кухнях Індії, Китаю, Таїланду, Північної Африки, Японії та країн Карибського басейну. Імбирні вина - популярний зимовий напій в Англії. У США імбир надає свій гарячий, пряний аромат приправам, солодощам, солоним огіркам, напоям та всім типам десертів.

Спосіб поїсти. Спосіб життя.

Ми тут, щоб наповнити ваше життя смачною їжею від чесності до добра. Таку їжу, яку ви пам’ятаєте, глибоко в собі. Свіжий. Цілісний. Насичений смаком і життям. Його можна знайти тільки в продуктах органічного виробництва.

Рекомендоване використання

Щоб замінити мелений імбир свіжим, використовуйте 1/2 чайної ложки меленої на кожну столову ложку свіжого, зазначену в рецепті.

Мелений імбир є важливою приправою для пряників, а також гарний у печиві, консервах, чатні, мармеладах та різноманітних десертах. Спробуйте його в солоних огірках та зі свининою, куркою та яловичиною. Додайте його в гарбузовий або яблучний пиріг, печиво, страви з моркви та солодкої картоплі.

Інші інгредієнти

Органічний імбир

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Спеції (Organic Spice)
Simply Organic, Cumin, Кмин, 65 г
(5)
368 грн.
Доставка
Simply Organic, Organic Ceylon Cinnamon, Спеції, 59 г
(4.9)
537 грн.
Доставка
Simply Organic, Garlic Salt, Спеції, 133 г
(4.9)
393 грн.
Доставка
Simply Organic, Vietnamese Cinnamon, Спеції, 69 г
(4.9)
362 грн.
Доставка