BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетрагідрофолат, 60 таблеток

Код: 14593
Фото товару BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетр...
Фото складу BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетр...
Фото використання BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетр...
Основне фото товара BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетр...
(5)
839 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Харчова добавка. Перероблені рослинні екстракти EnviroSimplex. Метилфолат 1000 мкг плюс метилкобаламін B12 50 мкг. Фолієва кислота + B12. Найбільш метаболічно активна форма. Підходить для вегетаріанців. Чистота та ефективність гарантовані. Що означає коферментований?Для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 068958012414
Вага: 0.08 кг

Natural Factors L-5-метилтетрагідрофолат 60 таблеток

BioCoenzymated Folate B12 Methylfolate 1000 mcg, L-5-метилтетрагідрофолат, 60 таблеток

Опис

Що означає коферментований?

Для того, щоб вітаміни групи В могли ефективно використовуватися організмом, вони повинні бути перетворені в метаболічно активні коферментні форми. Наприклад, коферментною формою фолату є 5-метилтетрагідрофолат (5-MTHF). Кофермент — це природна сполука, яка взаємодіє зі специфічними ферментами, щоб сприяти низці корисних метаболічних реакцій в організмі. Без коферменту фермент не може сприяти біохімічній реакції, яка відповідає за наше виживання. Ця подвійна взаємодія між коферментом і ферментом є процесом, який називається коферментним.

Прийом вітамінів групи В уже в їхніх коферментованих формах дозволяє організму використовувати їх безпосередньо. Таким чином, кількість, яка необхідна організму, є меншою для досягнення тих самих переваг. Biocoenzymated робить ще один крок вперед. Використовуючи нашу запатентовану технологію EnviroSimplex, ми створили унікальний біокоферментний процес, використовуючи органічні свіжі рослинні екстракти з цільних харчових джерел і коферментну форму вітамінів групи В. Синергія між фітохімічними речовинами, що містяться в цих рослинних екстрактах, і коензимом вітаміну В оптимізує засвоєння.

Результати? Biocoenzymated доставляє найбільш метаболічно активні поживні речовини до ваших клітин для найбільш ефективного використання.

Відчуйте різницю.

Кватрефолік є метаболічно активною та коферментованою формою фолієвої кислоти. Організм не може виробляти фолієву кислоту сам і повинен отримувати її з харчових продуктів або дієтичних добавок. Однак фолієва кислота, а також харчовий фолат не є біологічно активними і потребують перетворення в метаболічно активний 5-MTHF. Дослідження показали, що Quatrefolic підвищує концентрацію 5-MTHF у фолієвій кислоті в 3,1 рази, ніж звичайна фолієва кислота. Підтримує імунітет, серцево-судинні, неврологічні та когнітивні функції. Допомагає підтримувати нормальний ранній розвиток плода, включаючи головний і спинний мозок, і знижує ризик дефектів нервової трубки, якщо приймати його щодня принаймні за три місяці до вагітності та на ранніх термінах вагітності. Допомагає запобігти дефіциту фолієвої кислоти, виробляти червоні кров’яні тільця та є чинником підтримки хорошого здоров’я.

Isura: 
Без ГМО: Документація ✔
Масові характеристики: Лабораторне випробування ✔

Використання

Розжовуйте або розчиняйте 1 таблетку на день у роті перед ковтанням або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Лактоза, мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, †фермські свіжі фактори, стеарат магнію (рослинного сорту).

†Активні овочі - органічна капуста, органічна люцерна, органічне листя кінзи, органічна петрушка, каперси, пророщений часник, органічний артишок, органічна чорна редька, органічна кульбаба, ячмінна трава, перець, органічне насіння селери, органічний буряк, органічний помідор; Хрестоцвіті овочі - широкий спектр повністю активних глюкозинолатів і ферментів мірозинази з кореневища васабі (Wasabia japonica) і свіжої ліофілізованої пророщеної брокколі, органічного високогірного крес-салату, дайкона, червоної редьки, органічної цвітної капусти, органічної капусти, органічної руколи, органічного листя крес-салату; Ультра фруктові поліфеноли - виноград, гранат, полуниця, органічна чорниця, малина, чорниця, органічний індійський агрус, лимонник, червоний апельсин, органічні ягоди асаї; Трави та рослини - теракурмін, куркумін, органічний екстракт зеленого чаю без кофеїну, органічне кореневище імбиру, органічна ехінацея, органічний орегано, органічна м'ята перцева, органічна м'ята; Цільні рослинні морські овочі - органічна спіруліна, органічна хлорела, червоні водорості, синьо-зелені водорості, ламінарія.

Містить молоко.

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; немає крохмалю, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, горіхів або ГМО. 

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Фолат (з (6S) - 5-метилтетрагідрофолатної кислоти (MTHF), сіль глюкозаміну, Quatrefolic)1700 мкг DFE (1000 мкг фолієвої кислоти)425%
В12 (метилкобаламін)50 мкг2083%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Thorne, 5-MTHF 5 mg, 5-MTHF 5 мг, 60 капсул
(5)
3150 грн.
Доставка
Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул
(4.9)
1208 грн.
Доставка