Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне срібло, 29 мл

Код: 18293
Фото товару Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне ср...
Фото складу Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне ср...
Фото використання Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне ср...
Основне фото товара Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне ср...
(5)
511 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
З 1999 року. Найвище очищення колоїдного срібла. Щодня + підтримка імунітету. №1 Продаж срібла в США. Тонкий спрей. Харчова добавка. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP. Без ГМО - Сертифіковано NSF. Веганський. Не містить глютену. Чому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 684088232296
Вага: 0.11 кг

Sovereign Silver Колоїдне срібло 29 мл

Bio-Active Silver Hydrosol Fine Mist Spray 10 ppm, Колоїдне срібло, 29 мл

Опис

Чому срібло для підтримки імунітету?

Срібло використовується більше 2400 років для захисту здоров'я людини. Це природний елемент, який можна знайти в цільному зерні, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній воді, морській воді та водопровідній воді.

З часів Гіппократа захисні властивості срібла були добре відомі та широко досліджені. Срібло використовувалося для захисту чистоти та безпеки питної води в стародавніх цивілізаціях.

Збентежений? 10, 50, 250 чи 500 PPM?

Деякі колоїдні продукти срібла з більшою концентрацією (ppm) стверджують, що одна чайна ложка дорівнює кільком чайним ложкам нашого продукту 10 ppm. Навпаки, наукова рецензована література показала, що срібло корисне лише тоді, коли воно позитивно заряджене (біологічно активне). Біоактивний гідрозоль срібла з біоактивністю понад 98% у 8 разів потужніший, ніж колоїдне срібло з концентрацією 250 ppm. Вищі ppm також = ризик токсичності. Просто немає причин використовувати продукт із більшою проміленою часткою. Запущений у 1999 році Sovereign Silver Bio-Active Silver Hydrosol є найвищою мірою очищення колоїдного срібла та з гордістю є колоїдним сріблом № 1 у продажу в Сполучених Штатах з 2005 року. Наша технологія створює найдрібніші частинки, які будь-коли бачили, з майже ідеальною дисперсією... і абсолютно безпечною концентрацією, яка перевершує продукти з набагато більшою часткою на мільйон». -Стівен Л. Квінто, засновник

Чому Bio-Active Silver Hydrosol?

Безпечний - Наш крихітний розмір частинок забезпечує більшу площу поверхні та вищу ефективність, що робить наш продукт із концентрацією 10 ppm більш ефективним, ніж продукти конкуруючих брендів, які містять до 500 ppm. Навіть якщо приймати 7 разів на день протягом 70 років, Sovereign Silver все одно є нижчим за щоденну референсну дозу EPA для перорального прийому (RfD) для срібла.† Чисте – Sovereign Silver містить лише два інгредієнти: 99,999% чистого срібла та очищену воду фармацевтичного класу. Він не містить доданих солей або білків, які роблять інші срібні вироби менш ефективними. Крім того, він упакований у скляні пляшки, які не вилуговуються, а не в пластикові. Ефективність – якщо срібло не заряджене позитивно, воно не є біологічно активним. Чим менший розмір частинок, тим біологічно активніше срібло, і тим легше його засвоювати та виводити з організму. Sovereign Silver відрізняється безпрецедентним розміром частинок 0,8 нанометра, завдяки чому формула містить понад 98% біоактивних іонів срібла та нанокластерів срібла, що робить його експоненціально потужнішим, ніж інші бренди. Більшість інших брендів містять лише 10% позитивно зарядженого срібла.† Відповідно до EPA (CASRN 7440-22-4) добова еталонна доза срібла для перорального прийому (RfD), застосована до 10 ppm, можна безпечно вживати 178 850 порцій протягом 70 років.

Використання

Дорослі: 30 спреїв, потримати під язиком 30 секунд, потім проковтнути.†

Діти від 4 років: 15 спреїв.†

Рекомендації:

Догляд: 1 раз на день.

Зміцнення імунітету: 3 рази на день.

Довгострокова підтримка імунітету: 5 разів на день.

Короткочасна підтримка імунітету: 7 разів на день.

†Згідно з EPA (CASRN 7440-22-4) щоденна еталонна доза срібла для перорального прийому (RfD), застосована до 10 ppm, можна безпечно приймати 178 850 порцій протягом 70 років.

Композиція

Очищена вода фармацевтичного класу (USP-NF).

Доповніть Факти
Розмір порції: 30 спреїв (5 мл)
Порцій в упаковці: 5,5
30 спреїв = 1 чайна ложка
 Дорослі (30 спреїв)Діти від 4 років (15 спреїв)
 Сума на порцію Сума на порцію 
Срібло50 мкг*25 мкг*
*Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колоїдне срібло (Colloidal Silver)
Now, Silver Sol, Колоїдне срібло, 237 мл
(5)
1095 грн.
Доставка