Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне срібло, 236.56 мл

Код: 18351
Фото товару Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне ср...
Фото складу Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне ср...
Фото використання Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне ср...
Основне фото товара Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне ср...
(5)
2801 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Колоїдне срібло Source Naturals Wellness розроблено для підтримки захисної системи організму в умовах фізичного стресу. Колоїдне срібло Source Naturals Wellness виробляється з використанням унікального електричного ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Source Naturals Колоїдне срібло 236.56 мл

Source Naturals, Wellness Colloidal Silver 30 Ppm, Колоїдне срібло, 236.56 мл

Колоїдне срібло Source Naturals Wellness розроблено для підтримки захисної системи організму в умовах фізичного стресу. Колоїдне срібло Source Naturals Wellness виробляється з використанням унікального електричного процесу, який створює однорідність, дрібний розмір частинок та стабільність частинок срібла. Тварини білки або штучні добавки. пропонує Wellness Colloidal Silver як частину свого сімейства продуктів Wellness.

Дорогоцінний ресурс Срібло було потужним ресурсом протягом століть. Цей дорогоцінний мінерал високо цінувався в древньому Китаї і був одним з основних продуктів в індійській аюрведичній системі. Проте висока ціна і низька якість колоїдних срібних виробів у той час призвели до зниження їх популярності.

Що таке срібло? Срібло - цей мікроелемент; він присутній в організмі в дуже незначних кількостях. Люди звикли отримувати мікроелементи від вживання в їжу рослин, вирощених у багатій поживними речовинами грунті. У наш час, з появою хімічних добрив, багато мікроелементів були виснажені з продуктів, які ми їмо. Срібло зараз присутній лише у невеликих кількостях ґрунту.

Протягом кількох поколінь робилися спроби перетворити срібло на придатну для вживання форму. Колоїдне срібло, суспензія дрібних частинок срібла у воді, було винайдено в дев'ятнадцятому столітті, але його якість була низькою.

Продукти передових технологій Сьогодні передові технології уможливили виробництво високоякісного колоїдного срібла. Source Naturals, одна з перших компаній, яка представила на ринку колоїдне срібло, скористалася цим технологічним проривом. їм зважуватися в розчині деіонізованої води. Він пропонує однорідність, дрібний розмір частинок та стабільність частинок срібла. Тварини білки або штучні добавки не використовуються.

Wellness of Wellness - Продукти з колоїдного срібла Source Naturals Wellness Колоїдне срібло випускається в декількох формах для задоволення ваших потреб. вигляді. Щоб зберегти «дружню флору» під час прийому Wellness Colloidal Silver, рекомендується використовувати Source Naturals Life Flora.

Лідери Wellness Revolution Source Naturals були створені в 1982 році генеральним директором Ірою Голдберг для підтримки потенціалу кожної людини в плані оптимального здоров'я. поживних речовин, трав та нутрицевтиків в одну рецептуру, хоч і була поширена сьогодні, була тоді рідкістю. Source Naturals вперше розробили концепцію Wellness Formula, яка зараз є продуктом імунної підтримки №1 у галузі.

Згодом Source Naturals представила безліч відзначених нагородами формул, визнаних за їхню перевагу в незалежних дослідженнях та аналізі харчування. , Male Response та багато іншого.

Комплексні біо-вирівнюючі формули Source Naturals допомагають надати силі вирівнювання ваше тіло. При формулюванні вони оцінюють основні причини системних дисбалансів, а потім забезпечують цілеспрямоване харчування для взаємозалежних систем організму. Їхня лінія з більш ніж 600 продуктів також включає добре вивчені поживні речовини для єдиного цілого їх найвищій якості та найбільш біодоступних формах.

Їхні харчові добавки знаходяться на передньому краї сучасної Wellness Revolution. дає людям можливість нести відповідальність за своє здоров'я, а не покладатися виключно на медичну допомогу ззовні. У результаті люди стають більш продуктивними та повноцінними, а світ – сильнішим та здоровішим.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колоїдне срібло (Colloidal Silver)
Now, Silver Sol, Колоїдне срібло, 237 мл
(5)
1095 грн.
Доставка