HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г

Код: 20744
Фото товару HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г
Фото складу HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г
Фото використання HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г
Основне фото товара HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г
(5)
2753 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Найкраща поживна підтримка для вашої тварини-компаньйона. Не добавка - 100% суперфуд. Сертифікований веган. Сертифікований продукт без глютену. старожили. Подаруйте своєму найкращому другові найкраще. Історія Green Mush: Green Mush з’явився як спосіб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 1.11 кг

HealthForce Superfoods Суперфуд 284 г

HealthForce Superfoods, Green Mush Version 5.5, Суперфуд, 284 г

Опис

Історія Green Mush: Green Mush з’явився як спосіб отримати найповнішу та найякіснішу цілісну їжу для Джун, улюбленого члена родини тварин Джамета та Кім Шерідан. Green Mush був розроблений з наступними цілями: продовження тривалості життя, збільшення енергії, покращення загального здоров’я та якості життя. Коли їхні друзі почали помічати різницю в додаванні суперпродуктів у життя Джун, їх попросили приготувати їх для улюблених тварин, і народився Green Mush!

«Мати Природа створила на цій землі чудодійні цілющі рослини, щоб ми могли ними користуватися. Для мене велика честь і глибоке бажання розкрити найбільшу потенційну користь цих елементів і зібрати ці дари природи в продукти, які допомагають людям зцілюватися та реалізувати свої Я глибоко відданий розробці продуктів харчування найвищої якості - я з повагою бажаю вам завжди бути здоровим і щасливим». Доктор Джамет Шерідан, лікар-натуропат і запеклий дослідник фітотерапії. Green Mush — це найкраща суміш суперпродуктів для вашого супутника тварин. Його унікальна комбінація трав, водоростей і морських овочів включає потужну суміш ферментів, які, як відомо, підтримують травлення. Green Mush пропонує унікальну суміш рослинних кормів, які зазвичай не зустрічаються в кормах для домашніх тварин. Як і всі інші продукти HealthForce SuperFoods, Green Mush не містить наповнювачів, синтетичних чи ізольованих поживних речовин. 100% рослинне харчування. 100% справжня їжа. Веганський і безглютеновий.

Використання

Чудово підходить для собак, кішок, щурів, кроликів, морських свинок, хом’яків, мишей, тхорів, інших ссавців, а також людей! Змішайте приблизно одну частину порошку з двома частинами очищеної води, свіжого соку або фруктів, таких як банан (для ароматизації), щоб отримати кашку. Дрібні тварини, наприклад щури, можуть їсти його таким чином як їжу. Для інших тварин Green Mush можна змішувати зі звичайними кормами (може знадобитися додати воду, оскільки Green Mush — це порошок). Добова порція залежить від розміру тварини. Приклади:

Птахи / Рептилії1/4 - 1/2 чайної ложки
Щури1 чайна ложка
Коти, Кролики, доп2-5 чайних ложок
Собаки до 100 фунтів.1-2 столові ложки
Рекомендовані добавки: органічна/без ГМО дієта, включаючи спеціальні добавки (за потреби): свіже повітря, світло повного спектру, фізичні вправи та багато любові.

Композиція

Спіруліна манна∞, хлорела манна◊∞, лист кропиви◊∞, стручок ріжкового дерева∞, лист пирію◊∞, лист ламінарії◊*∞, лист хвоща◊∞, корінь лопуха◊∞, лист люцерни◊∞, лист дурниці◊*∞ , суміш травних ферментів рослинного походження∞ (амілаза, протеаза, бромелайн, ліпаза, альфа-галактозидаза, целюлаза, папаїн), корінь імбиру◊∞, лист кактуса нопал∞.

◊Organic *Wildcrafted ∞TruGanic

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Суперфуд (Superfoods)
Paradise Herbs, ORAC-Energy Greens, Суперфуд, 120 капсул
(5)
1200 грн.
Доставка
Amazing Grass, Green Superfood The Original, Суперфуд, 800 г
(5)
4149 грн.
Доставка