Renue, NMN w/ Resveratrol LIPO Gel, Ліпосомальний NMN, 150 mл

Код 21605
Основне фото товара Renue, NMN w/ Resveratrol LIPO Gel, Ліпосомальний NMN, 150 mл
(5)
4760 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Сертифікований cGMP – цей продукт був виготовлений на підприємстві, схваленому FDA. 240 мг ліпосомального NMN на порцію (2 насоси). 40 мг ліпосомального ресвератролу на порцію (2 насоси). 75 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: LSGNMN150
Вага: 0.09 кг

Renue Ліпосомальний NMN 150 mл

Renue, NMN w/ Resveratrol LIPO Gel, Ліпосомальний NMN, 150 mл


NMN з Resveratrol LIPO Gel розроблено для доставки найпотужнішої дози NMN через нанорозмірні ліпосоми для підвищення рівня NAD+ у вашому організмі.

Ліпосоми захищають NMN від деградації в суворому середовищі травної системи і доставляють його безпосередньо до клітин і тканин. Тривале вивільнення означає, що дуже мало NMN розкладається до нікотинаміду.

Це зменшує занепокоєння щодо надмірного метилювання або інгібування сиртуїнів, як це відбувається при прийомі стандартних (неліпосомальних) капсул. Ми також додали ліпосомальний ресвератрол через його велику користь для кровоносної системи та його антиоксидантні та протизапальні властивості.

Переваги можуть включати

Наші гелі LIPO поєднують наш чудовий процес виробництва ліпосом із швидкодіючою сублінгвальною доставкою. Ліпосомальні продукти набагато більш біодоступні, ніж традиційні NMN, і зберігаються в організмі набагато довше. Поєднайте це з сублінгвальною доставкою, і ви дійсно скористаєтеся перевагами обох світів.

Ці гелі є чудовим варіантом для людей, які мають проблеми з ковтанням таблеток, але хочуть скористатися перевагами наших ліпосомальних продуктів. Все, що потрібно, це два насоса під язиком і дати йому вбратися протягом 30-60 секунд, перш ніж проковтнути.

Продукти NAD+ мають дуже низьку біодоступність, якщо не використовується спосіб доставки, який може захистити інгредієнт від перетравлення. При прийомі в звичайних капсулах менше 10% NMN або NR потрапляє в кровотік неушкодженим.

Щоб вирішити цю проблему, у 2016 році ми започаткували сублінгвальну доставку NMN і з тих пір продовжували розвивати галузь за допомогою продуктів для інтраназального, трансдермального та ліпосомального NMN.

Тут ми порівнюємо кожен з них, підкреслюючи їх унікальні переваги, щоб допомогти вам визначити, який продукт підходить саме вам. Переглянути всі продукти тут.

* Ці оцінки відносні. Наприклад, ВСІ наші продукти забезпечують набагато більшу біодоступність, ніж стандартні капсули (які ми не пропонуємо), але ми виділяємо ліпосомальну доставку, оскільки вона є більш біодоступною, ніж сублінгвальна. Усі форми мають позначку «Покращена енергія», оскільки вони майже рівні.

Зручність/портативність – це ідеально підходить для тих, хто хоче мати можливість брати NMN з собою протягом дня. Наші сублінгвальні таблетки, капсули LIPO та назальний спрей ідеально підходять для тих, хто в дорозі і хто любить приймати NMN з різними інтервалами протягом дня.

Швидка дію – якщо для вас важлива швидка дія, ми рекомендуємо наш під’язиковий порошок, таблетки або назальний спрей, оскільки вони обминають травлення. Вони можуть забезпечити швидке всмоктування та досягти системного кровообігу для помітного ефекту за лічені хвилини. Тож, чи то перед швидким тренуванням, чи вам потрібно швидко зосередитися на розумових завданнях, ці продукти можуть дати вам швидкий заряд, коли вам це найбільше потрібно.

Тривалий термін дії - LIPO NMN зберігається в організмі довше, ніж інші наші продукти NMN. Ліпосоми захищають активні інгредієнти від перетравлення та повільно вивільняються в кров протягом 24 годин.

Найшвидший когнітивний ефект - під'язиковий порошок дуже швидко впливає на фізичну енергію, але інтраназальний спрей набагато сильніше впливає на покращення пізнання (звільнення від «туману мозку»).

Покращена енергія – сублінгвальна доставка діє набагато швидше, і приріст енергії помічається швидше, але найбільш поширеним повідомленням користувачів усіх прискорювачів NAD+ є збільшення енергії.

Найпростіше приймати - деякі люди мають проблеми з ковтанням таблеток або нанесенням порошку під язик. Для цих людей LSG NMN легше, оскільки він поставляється у легкому нанесеному рідкому гелі.

Найкраща біодоступність – приблизно 30% NMN, прийнятого сублінгвально, всмоктується безпосередньо в кровотік, а решта проходить через шлунково-кишковий тракт і розщеплюється на менш ефективний нікотинамід. Однак ліпосомальна доставка повністю дозволяє уникнути деградації в шлунково-кишковому тракті, що означає, що набагато більше NMN доставляється в тканини неушкодженими.

Найкраща ціна за міліграм - продукт NMN з найкращою ціною - це наш сублінгвальний порошок, оскільки додаткова вартість обробки дуже низька. Далі йдуть планшети. Виробництво ліпосом займає найбільше часу та дороге обладнання, тому коштує найбільше за міліграм.

Найкраща загальна вартість – найкраща загальна вартість – це продукт, який має найкращу ціну в поєднанні з найкращою біодоступністю. Біодоступність – це те, скільки продукту насправді потрапляє до клітин неушкодженими. Наприклад, наші капсули LIPO коштують дорожче за міліграм у виробництві, але вони в 3-5 разів більш біодоступні, ніж сублінгвальні продукти, тому вони набагато рентабельніші.

Переглянути всі продукти тут.

 

Найкраща практика використання:

Насосний механізм завантажений. Для заправки перед першим використанням може знадобитися 10-20 насосів.

Націльте кінчик насоса під язик. Натисніть вниз, щоб ввести LSG. Після завершення поставте кришку на насос.

При ковтанні ліпосоми захищають активні інгредієнти від перетравлення в шлунку, але бажано, щоб гель якомога більше всмоктався під язиком або деінде в ротовій порожнині.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
3 роки
Илья
Джастин Бибер принимает NMN через капельницу, так что самым эффективным способом остается в кровь, как по мне под язык лучше чем в желудок, больше усваивается
Нікотинамід мононуклеотид (NMN)
Alt: Genex Formulas, NMN 500 mg, Нікотинамід мононуклеотид, 60 капсул
(5)
3728 грн.
Доставка
Alt: Genex Formulas, NMN, Нікотинамід мононуклеотид, 60 капсул
(5)
1882 грн.
Доставка
Alt: Renue, Fast Dissolve NMNs, НМН під язик, 240 таблеток
(5)
4235 грн.
Доставка
Alt: Genex Formulas, NMN 150 mg Powder, Нікотинамід мононуклеотид, ...
(5)
1926 грн.
Доставка
NMN Ресвератрол Кверцетин
NMN Україна
Товари для жінок
Товари для чоловіків
Товари для жінок віку 50+
Товари для чоловіків віку 50+