Seeking Health, L-5-MTHF Lozenge 1000 mg, Метилфолат, 60 льодяників

Код: 22830
Основне фото товара Seeking Health, L-5-MTHF Lozenge 1000 mg, Метилфолат, 60 льодя...
(5)
963 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Пастилки L-5-MTHF від Seeking Health містять 1700 мкг DFE (1000 мкг) чистого нерацемічного l-метилфолату, коферментної форми фолієвої кислоти, у форматі льодяників з природним смаком. таких ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810007520582
Вага: 0.05 кг

Seeking Health Метилфолат 60 льодяників

Seeking Health, L-5-MTHF Lozenge 1000 mg, Метилфолат, 60 льодяників

Пастилки L-5-MTHF від Seeking Health містять 1700 мкг DFE (1000 мкг) чистого нерацемічного l-метилфолату, коферментної форми фолієвої кислоти, у форматі льодяників з природним смаком. таких як листові зелені овочі, цитрусові, сушені боби і горох. 5-MTHF ефективно підтримує метилювання, біосинтез ДНК, метаболізм гомоцистеїну і функцію нервової системи. L-5-MTHF легко засвоюється і використовується клітинами. *При першому прийомі L-метилфолату можливі побічні ефекти через неефективне метилювання, раніше існувало запалення або можливі генетичні недоліки. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем для тестування, щоб визначити правильну дозу L-метилфолату для ваших індивідуальних потреб. може бути корисно мати під руку, щоб підтримувати обмін речовин в організмі Methylfolate, якщо виникають побічні ефекти. *Для не-метилованої форми фолієвої кислоти, яка досі добре засвоюються і використовується, розгляне нашуФолінова кислоту Льодяникиабокислота капсули Фолінова.Для додаткової підтримки метилювання розгляньте нашActive B12 з L-5-MTHF.

Підходить для веганів та вегетаріанців

без:

Молоко, Яйце, Риба, Молюски, Горіхи дерев'яні, Арахіс, Пшениця, Соя, Глютен, ГМО, Штучні барвники, Штучні ароматизатори

Пропоноване використання

Приймайте по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря. Пастилки можна розділити на дрібніші шматочки, якщо бажана менша доза. Не приймайте за 5 годин до сну, оскільки це може перешкодити сну.

Попередження

Дітям, вагітним або жінкам, що годують, перед застосуванням слід проконсультуватися зі своїм лікарем. Не використовувати, якщо пошкоджена тамперна пломба. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте антибіотики або інші ліки.

Розмір порції: 1 пастилочка. Порції в упаковці: 60.

AMTФолат [як Quatrefolic(6S) -5-метилтетрагідрофолат, сіль глюкозаміну]1700 мкг DFE (1000 мкг)425%Навчальний центрЗнайдіть найчастіші питання по продукту і багато іншого!Клікніть сюди. Місце зберіганняЗберігати закритим у прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул
(4.9)
1208 грн.
Доставка