Garden of Life, Vitamin Code RAW B-Complex, B-комплекс, 120 капсул

Код: 3136
Основне фото товара Garden of Life, Vitamin Code RAW B-Complex, B-комплекс, 120 ка...
(4.9)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Сира цільна харчова добавка. Живі пробіотики та ферменти. 23 Органічно вирощені фрукти та овочі. Без в’яжучих чи наповнювачів. Кошерний. Проект не ГМО перевірено. Сертифікований безглютеновий продукт NSF. Сертифікований веган. Сертифікована корпорація B. Що означає ще...
Міжнародний код товару: 658010116503
Вага: 0.57 кг

Garden of Life B-комплекс 120 капсул

Garden of Life, Vitamin Code RAW B-Complex, B-комплекс, 120 капсул

Опис

Що означає сире

Ніякого сильного нагрівання, синтетичних в’яжучих речовин, наповнювачів, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, барвників та добавок, які зазвичай використовуються у таблетках.

Неперевірено без ГМО

Незалежна перевірка третьою стороною.

B -Corp - сертифікована корпорація B.

Сертифіковано некомерційною лабораторією B, щоб відповідати суворим стандартам соціальної та екологічної діяльності, підзвітності та прозорості. Вітамінний код Raw B-Complex

Це повноцінне харчування, спеціально розроблене з урахуванням високої ефективності восьми цільнокомпонентних вітамінів групи В.

23 порошкоподібних органічно вирощених фруктів та овочів додають допоміжні антиоксиданти, вітаміни та поживні кофактори.

Рекомендоване використання

Дорослі приймають по 2 капсули на день. Можна приймати з їжею або без неї. Капсули можна відкривати, а вміст можна додавати у воду або сік. Не призначений для дітей.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза (капсула), органічний картопляний крохмаль.

Виготовляється без молочних або соєвих інгредієнтів, арахісу, горіхів дерева або молюсків. Виробляється на підприємстві, яке також переробляє сою, молочні продукти, арахіс, горіхи дерев та молюски. Без штучних барвників та консервантів.

Попередження

Увага: Як і з будь -якою харчовою добавкою, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, даєте продукт дітям, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під іншим наглядом лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в контейнері: 60
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Тіамін (В1 з культури S.cerevisiae)5 мг417%
Рибофлавін (В2 з культури S. cerevisiae)10 мг769%
Ніацин (як ніацинамід з культури S. cerevisiae)45 мг281%
Вітамін В6 (з культури S. cerevisiae)10 мг588%
Фолат (з культури S. cerevisiae)450 мкг DFE113%
Вітамін В12 (як метилкобаламін з культури S. cerevisiae)133 мкг5542%
Біотин (з культури S. cerevisiae)325 мкг1083%
Пантотенова кислота (з культури S. cerevisiae)45 мг900%
Суміш органічних фруктів та овочів RAW360 мг+
Органічне яблуко (фрукти), органічний буряк (корінь), органічна брокколі (стебло та квітка), органічна морква (корінь), органічний шпинат (лист), органічні помідори (фрукти), органічна полуниця (фрукти), органічна терпкова вишня (фрукти) , органічна ожина (фрукти), органічний зелений болгарський перець (фрукти), органічна брюссельська паростка (лист), органічна чорниця (фрукти), органічний імбир (корінь), органічний часник (цибулина), органічна зелена цибуля (цибулина), органічна малина ( фрукти), органічна петрушка (лист), органічна цвітна капуста (квітка та стебло), органічна червонокачанна капуста (лист), органічна капуста (лист), органічний огірок (гарбуз), органічний селера (стебло), органічна спаржа (квітка та стебло).
Суміш пробіотиків та ферментів RAW60 мг+
Ліпаза, протеаза, аспергілопепсин, бета-глюканаза, целюлаза, бромелайн, фітаза, лактаза, папаїн, пептидаза, пектиназа, геміцелюлаза, ксиланаза [Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum] (500 млн КОЕ)
+ Щоденна вартість не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)
Сирі RAW Вітаміни