Dr. Ohhira's, Probiotics Original Formula, Пробіотики, 60 капсул

Код: 3405
Основне фото товара Dr. Ohhira's, Probiotics Original Formula, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2252 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
Основні формули. Ферментована харчова добавка. Оригінальна трирічна формула. Пребіотики - Пробіотики - Постбіотики. Живі культури. Харчова добавка. 100% вегетаріанський. Ні риби. Не містить глютену. Немолочні. Без ГМО. Отримайте більше, ніж просто порошок у капсулі – пробіотики ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 695927121251
Вага: 0.07 кг

Dr. Ohhira's Пробіотики 60 капсул

Dr. Ohhira's, Probiotics Original Formula, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Отримайте більше, ніж просто порошок у капсулі – пробіотики доктора Охірі – ферментована харчова формула зі всіма трьома перерахованими нижче елементами для позитивного пробіотичного здоров'я!

Що робить доктора Охіру вищим?

Понад 30 років тому відомий японський мікробіолог д-р Лічіро Охіра довів, що оптимальне здоров'я кишечника досягається завдяки широкому спектру пребіотиків із продуктів, багатих на клітковину, множинних синергетичних штамів пробіотиків та корисних постбіотичних метаболітів, які вони виробляють. Його дослідження привели його до створення першокласного продукту для підтримки травлення, імунного здоров'я та сприяння здоровому мікробіому.

Переробити свій кишечник.

Рекомендоване використання

Приймати по одній (1) капсулі двічі на день з їжею або без неї. Використання можна безпечно збільшити за потреби або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Гірська джерельна вода, сафлорова олія, вегетаріанська капсула з м'яким гелем (обжарений не-гмо-крохмаль, гліцерин, харчовий карагенан з червоних морських водорослей та натуральний колір карамелі 1 класу), карбонат кальцію, ефір гліцерину, витамин Е, пчелиний лецитин.

Не містить молока, яєць, риби, горіхів, пшениці (глютену), арахісу чи соєвих алергенів.

Попередження

Як і всі харчові добавки, зберігайте у недоступному для дітей місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або діти до 12 років, проконсультуйтеся з лікарем щодо використання продукту.

Явний тампер: Упакований у блістери для забезпечення цілісності продукту. Не використовуйте, якщо блістерна упаковка з фольги розбита. Охолодження не потрібне.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Власний ферментований харчовий концентрат, включаючи:
Пребіотики-фрукти: чорнослив (Prunus domestica), ягоди годжі (Lycium chinense), інжир (Ficus carica), чорниця (Vaccinium spp), червона ягода (Myrica rubra), фрукти Юзу (Citrus junos), овочі (листя і стебла): Палиця японська (Artemisia princeps), Комацуна (Brassica rapa var. Perviridis), Гриби (плодові тіла): та стебла): Hijiki (Hizikia) fusiforme), Вакам (Undaria pinnatifida), комбу ламінарія (Laminaria japonica).
420 мг 
Пробіотики-молочнокислі бактериї (використовуються для ферментації): біфідобактерії (B.breve ss. Breve M-16v, B. infantis ss. Infantis M-63, B. longum BB536) L. brevis NBRC 3345, L. bulgaricus NBRC 13953, L. casei TO-A, L. fermentum NBRC 3071, L. helveticus ss.  
Постбіотики (поживні речовини, що виробляються в процесі ферментації), включаючи: коротколанцюгові жирні кислоти та інші органічні кислоти (такі як оцтова, лимонна, фульвова, гумінова та фенілочна кислоти), олігосахариди, поліфенолі, меланоїдин (антиоксидант) та незначні вітаміни та амінокислоти.  
Щоденну вартість (DV) не встановлено.
‡ Власна формула, вивчена та розроблена компанією BioBank Co., Ltd.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
5 років, 1 місяць
Вяткин Стас
В какой-то момент тренировок я понял, что достиг своего максимума. Эту проблему я хотел решить максимально быстро и эффективно. Друг посоветовал пропить курс пробиотика от Dr. Ohhirа, я так и сделал: в течении двух недель я каждый день пил пару таблеток и улучшил свои результаты буквально через неделю!
Пробіотики (Digestive Probiotics)