Future Biotics, ProstAdvance, Підтримка простати, 90 капсул

Код: 3967
Основне фото товара Future Biotics, ProstAdvance, Підтримка простати, 90 капсул
(5)
789 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Здоров'я. природа життя. Клінічно перевірені поживні речовини для здорової функції простати. Харчова добавка. Поставка на 30 днів. План дій щодо здоров’я простатиProstate є невеликий walnut-sized gland в людях, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 049479025114
Вага: 0.15 кг

Future Biotics Підтримка простати 90 капсул

Future Biotics, ProstAdvance, Підтримка простати, 90 капсул

Опис

План дій щодо здоров’я простати

Prostate є невеликий walnut-sized gland в людях, що surrounds шлунок шпателя і є частиною репродуктивної системи. Prostate releases prostatic fluid що helps to nourish and protect sperm. Існують багато фізичних навичок, включаючи диету, exercise, і професійні вибори, що підтримують надійну функцію захисту.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткова терапія

Що робити і чого не робити

Вимірюйте свій прогрес

Якщо ви маєте здоровий чоловік над 50 роком, отримати регулярні статки випробувань і продовжувати довідник свого медичного здоров'я професіонала.

ProstAdvance - таке натхнення від природи

До цього 100% вегетаріанського продукту додана ароматична ботанічна есенція разом із натуральними цільними рослинними кофакторами, включаючи плоди помідорів. Упаковка Скло продовжує природну свіжість і допомагає підтримувати потенцію.

Традиційно, all-natural формула поєднує benefits of Saw Palmetto bobules і клінікально виконаний Lycopene, ProstAdvance також включає botanical extracts, nutrients і unextracted, всі сировини інгредієнти, які працюють для того, щоб підтримувати здоров'я простий функцію і сприяти.

Saw Palmetto (Serenoa repens) fruit має long, well-studied history of use в Europe. Цей малий, shrub-like palm tree з фіолетовими чорними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними кам'яними деревами. Олії від яєць Palmetto berries містять різницю в групі природно-відповідних, активних міхурових дій і фітостерол. Research has shown that Saw Palmetto supports healthy prostate функція коли використовувалися регулярно.

Лікопін є природним каротином, який приносить користь здоров’ю передміхурової залози і міститься в помідорах та інших вибраних червоних фруктах і овочах. Оскільки вміст лікопіну залежить від виду використовуваних помідорів і збільшується в міру дозрівання плодів, використовуються лише відібрані стиглі помідори, які спеціально вирощені через природний вміст лікопіну. Томатний екстракт унікально оброблений для підтримки стабільності та захисту лікопіну від окислення та пошкодження світлом.

ProstAdvance забезпечує повне spektrum значущої статевої підтримки nutrients як Zinc і Selenium, довкола з невираженим Tomato fruit.

ProstAdvance є міцно-поширеним з Futurebiotics BioAccelerators. Clinically-proven BioPerine (Piper nigrum extract) усуває nutrient bioavailability, при нашому власному природному складі ginger extract, Trikatu, super-potent Digezyme і Lactospore boosts digestion and absorption.

A multicenter, double blind, placebo-controlled study показує значний поступ в кожній мірі параметра для пацієнтів, що мають B-sitosterol.

Використання

Як dietary supplement для adults, беруть 3 capsules daily, preferably with meals.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), рослинний стеарат, стеаринова кислота, олія м'яти перцевої.

Містить сою.

Розташовуються абсолютно не придатні їсти, сир, salt, starch, wheat, gluten, dairy, artificial colors або preservatives.

Доповніть Факти
Розмір порції: 3 капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Цинк (як оксид цинку)7,5 мг50%
Селен (як Selenium SeLECT† L-селенометіонін)70 мкг100%
Мідь (як хелат гліцинату міді)2 мг100%
Запатентована сполука для підтримки простати:750 мг*
Побачив ягоди Palmetto *
Екстракт кореня кропиви (4:1) *
Рослинні стерини (95% фітостероли) *
Я ізофлавони (10%) *
Я Білка *
Екстракт листя зеленого чаю (без кофеїну) *
Плоди граната *
Natural Lycopene (від Tomato fruit) *
Плід помідора *
Futurebiotics BioAccelerators: BioPerine, екстракт кореня імбиру, Trikatu, Digezyme, Lactospore23 мг *
* Добова норма не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)