Life Extension, Optimized Folate, Оптимізований Фолат 8500 мкг, 30 капсул

Код: 4044
Основне фото товара Life Extension, Optimized Folate, Оптимізований Фолат 8500 мкг...
(4.9)
623 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
Наша високопотенційна оптимізована фолієва кислота — це добавка для серцево-судинної системи, яка також підтримує когнітивне здоров’я та багато іншого завдяки 8500 мкг метаболічно активного 5-MTHF. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870191339
Вага: 0.04 кг

Life Extension Оптимізований Фолат 8500 мкг 30 капсул

Life Extension, Optimized Folate, Оптимізований Фолат 8500 мкг, 30 капсул

Опис

Наша високопотенційна оптимізована фолієва кислота — це добавка для серцево-судинної системи, яка також підтримує когнітивне здоров'я та багато іншого завдяки 8500 мкг метаболічно активного 5-MTHF. 

Підтримка нормального рівня гомоцистеїну, побічного продукту метаболізму, пов'язана як із сердечно-судинним, так і з когнітивним здоров'ям. Фолат, витамин В, допомагає підтримувати рівень гомоцистеїну вже в межах норми. Однак не кожен може ефективно перетворити фолат у його біологічно активну форму. Наша формула містить 5-MTHF, тому вам не потрібно.

Фолієва кислота 5-MTHF у фолаті, оптимізованому за високою дією, є ультрабіодоступною формою витамину B, який зазвичай називають фолієвою кислотою.

Переваги фолієвої кислоти з оптимізованою ефективністю

Для найбільшої користі для здоров'я

Фолієва кислота є поширеною добавкою витамину B. Після надходження до організму ваш організм повинен перетворити фолієву кислоту в 5-метилтетрагідрофолат або 5-MTHF. Але дослідження показують, що багатьом людям бракує достатньої активності ферменту, необхідної для цього. Тому ми сформулювали фолієву кислоту з високою ефективністю з 8500 мкг 5-MTHF, позбавляючи ваше тіло від проблем. 

Фолієва кислота є найпоширенішою формою фолієвих добавок. Після надходження в організм ваше тіло має перетворити фолієву кислоту, синтетичну версію фолату, на 5-метилтетрагідрофолат або 5-MTHF. Але дослідження показують, що багатьом людям бракує достатньої активності ферменту, необхідного для перетворення фолієвої кислоти на 5-MTHF. Більш корисним підходом є прийом 5-MTHF безпосередньо.

5-MTHF, гомоцистеїн та здоров'я сердечно-судинної системи

Фолієва кислота допомагає підтримувати здоровий рівень гомоцистеїну вже в межах норми. Допомагаючи пригнічувати надлишок гомоцистеїну, фолат підтримує здоровий рівень цього важливого біомаркера серцево-судинного здоров'я. У деяких дослідженнях було показано, що 5-MTHF більш біодоступний, ніж фолієва кислота.

5-MTHF, гомоцистеїн та когнітивне здоров'я

Більша біодоступність 5-MTHF особливо важлива для людей, які не мають достатньої активності ферменту, необхідного для перетворення фолієвої кислоти у її біологічно активну форму. Оскільки люди з підвищеним рівнем гомоцистеїну мають більший ризик когнітивного зниження, підвищена ефективність 5-MTHF у підтримці здорового статусу фолієвої кислоти є особливо важливою для людей похилого віку. 

Приймайте окремо або з B12 для посилення ефекту

Рекомендована норма фолієвої кислоти для дорослих, які не вагітні або годують груддю, становить 400 мкг на день, але ця високопотенційна формула забезпечує 8500 мкг цієї супербіодоступної форми фолатів. Для ще більшої користі для здоров'я приймайте 5-MTHF фолат з метилкобаламіном (активна форма витамину B12), витамином B6 та/або рибофлавіном.

Рекомендоване використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та дбайливо дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) таблетці щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, дикальцій фосфат, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, рослинний стеарат. 

Попередження

Не використовуйте цей продукт при лікуванні метотрексатом, фторурацилом, фенітоїном, фенобарбіталом, примідоном чи леводопою до консультації з вашим особистим лікарем.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
 Сума на порцію% добової вартості
Фолат [як (6S)-5-метилтетрагідрофолат, кальцієва сіль]8500 мкг °2125%
°DEF (дієтичні еквіваленти фолатів)
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Thorne, 5-MTHF 5 mg, 5-MTHF 5 мг, 60 капсул
(5)
3150 грн.
Доставка
Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул
(4.9)
1208 грн.
Доставка