Glucosamine Chondroitin MSM, Глюкозамін Хондроітин МСМ, 120 капсул

Код 4656
Основне фото товара Glucosamine Chondroitin MSM, Глюкозамін Хондроітин МСМ, 120 ка...
(5)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Уточнити можливість доставки
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
California Gold Nutrition Глюкозамін, хондроїтин, гіалуронова кислота MSM Plus. Вегетаріанський глюкозамін GreenGrown. OptiMSM Метилсульфонілметан. Хондроїтин бичачого походження. Гіалуронова кислота не тваринного походження. Підтримує здорові суглоби*. Виробляється на зареєстрованому (сертифікованому) підприємстві, перевіреному ще...
Міжнародний код товару: 898220010714
Вага: 0.2 кг

California Gold Nutrition Глюкозамін Хондроітин МСМ 120 капсул

Glucosamine Chondroitin MSM, Глюкозамін Хондроітин МСМ, 120 капсул

Опис

Глюкозамін California Gold Nutrition, хондроїтин, MSM плюс гіалуронова кислота містить запатентований вегетаріанський глюкозамін GreenGrown та метилсульфонілметан OptiMSM плюс бичачий хондроїтин та гіалуронову кислоту не тваринного походження. Ця формула не містить молюсків і орієнтована на підтримку здорових, гнучких суглобів*.

Глюкозамін цінується як ключовий інгредієнт у формулах для догляду за суглобами. GreenGrown - це 100% веганське джерело глюкозаміну, що відповідає специфікаціям USP і охороняється патентами США та ЄС. На сучасному величезному ринку догляду за суглобами GreenGrown є провідним джерелом рослинного походження глюкозаміну.

Хондроїтин сульфат - це глікозаміноглікан (GAG), природним чином присутній у багатьох тканинах організму, і є особливо важливим компонентом суглобового хряща та синовіальної тканини. Хондроїтин сприяє утриманню води в суглобі, надаючи йому пружності, діючи як мастило та засіб для амортизації ударів. Таким чином, ця поживна речовина допомагає підтримувати збереження здорової, гнучкої суглобової тканини та сприяє правильній рухливості та комфорту суглобів.

МСМ (метилсульфонілметан), також відомий як диметилсульфон (ДМСО2) та метилсульфон, є органічною сірковмісною сполукою, необхідною для оптимального здоров’я. Без достатньої кількості сірки МСМ ваше тіло не може підтримувати належний рівень гомеостазу. OptiMSM заслужив репутацію найчистішого, безпечного та найпослідовнішого МСМ у світі.

Гіалуронова кислота - це сполука, присутня в кожній тканині тіла, з найбільшою концентрацією в сполучних тканинах, таких як шкіра та хрящі. Гіалуронова кислота є важливою складовою частиною суглобової рідини, де вона служить мастилом і відіграє роль у протистоянні зусиллям стиску.

Природна підтримка здоров'я суглобів

Збережіть свої суглоби

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 овочеві капсули щодня, з їжею або без неї. Найкраще, якщо приймати за призначенням кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти

Основні інгредієнти
Глюкозамін HCL (GreenGrown), хондроїтин сульфат (велика рогата худоба), MSM (метилсульфонілметан) (OptiMSM), гіалуронова кислота (не тваринного походження) Інші інгредієнти
Овочева капсула (модифікована целюлоза) і стеарат магнію (рослинне джерело без ГМО). Цей продукт не виготовляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними молюсками, горіхами дерева, арахісом, пшеницею, соєю або глютеном. Виробляється у сторонньому, перевіреному та зареєстрованому центрі, сумісному з цГМФ, який може переробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей.

Проконсультуйтеся з ліцензованим лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником перед тим, як приймати харчові добавки.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення відсутнє або зламане. Найкраще зберігати при контрольованій кімнатній температурі (CRT) від 20ºC до 25ºC (від 68ºF до 77ºF). Неправильні умови зберігання, такі як тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть з часом погіршити якість продукції.

Склад:
Розмір порції: 2 овочеві капсули
Порцій в контейнері: 60
 Сума на порцію:% Щоденна вартість
Глюкозамін HCL (GreenGrown)750 мг
Хондроїтин сульфат600 мг
МСМ (метилсульфонілметан, OptiMSM)500 мг
Гіалуронова кислота (не тваринного походження)50 мг
†Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)
Alt: Carlson, MSM Sulfur 1000 mg, Метилсульфонілметан 1000 мг, 300 ...
(5)
1866 грн.
Доставка
Alt: Doctor's Best, MSM with OptiMSM, MSM 1500 мг, 120 таблеток
(5)
604 грн.
Доставка
Alt: Doctor's Best, MSM OptiMSM, MSM c OptiMSM в порошку, 250 г
(5)
671 грн.
Доставка
Alt: Doctor's Best, MSM with OptiMSM 1000 mg, МСМ з OptiMSM 1000 мг...
(5)
1397 грн.
Доставка