California Gold Nutrition, BCAA, Амінокислоти БЦАА, 454 г

Код: 5006
Основне фото товара California Gold Nutrition, BCAA, Амінокислоти БЦАА, 454 г
(4.9)
799 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Порошок BCAA California Gold Nutrition. Джерело з Ajinomoto/AjiPure. L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін (2: 1: 1). Відіграє важливу роль у синтезі білка*. Підтримує чисте зростання м'язової маси та відновлення м'язів*. Сформульовано так, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 898220010585
Вага: 0.67 кг

California Gold Nutrition Амінокислоти БЦАА 454 г

California Gold Nutrition, BCAA, Амінокислоти БЦАА, 454 г

Опис

ВСАА (амінокислоти з розгалуженим ланцюгом) відносяться до L-лейцину, L-ізолейцину та L-валіну. Термін "розгалужений ланцюг" відноситься до молекулярної структури цих конкретних амінокислот. Доповнення ВСАА може сприяти синтезу м’язового білка, росту м’язів, а також підтримувати відновлення м’язів та зменшити м’язову втому*.

BCAA California Gold Nutrition отримують виключно з Ajinomoto і містять амінокислоти AjiPure, які виробляються за їх запатентованою технологією Ferment-A-Pure. Це фармацевтичний клас, не містить продуктів тваринного походження (волосся або пір’я) і підходить для вегетаріанців та веганів.

• Без штучних підсолоджувачів • Без штучних ароматизаторів • Без додавання цукру • Без додавання натуральних ароматизаторів • Без порошкоподібних рослинних масел • Без немолочних вершків • Без додавання кольорів • Без ГМО • Без загусників • Без декстринів • Без наповнювачів • Без гідрованих рослинних масел

Переваги амінокислот з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) для фітнесу

Розмір і сила м’язів: розуміння відмінностей

Домашні гумки BCAA

Рекомендоване використання

Поєднайте 1-мірну ложку порошку (5 грам ♦) порошку з 6-8 унціями вибраної вами рідини (наприклад, води або соку) і випийте натщесерце або за вказівкою вашого кваліфікованого медичного працівника або спортивного тренера. Для досягнення найкращих результатів використовуйте пляшку блендера або чашку шейкера. Подумайте про поєднання ВСАА з нашим L-глутаміном і пийте перед, під час і відразу після тренування.

Наш порошок BCAA також можна додавати до: електролітних/зволожуючих напоїв, протеїнових коктейлів, MRP, засобів для збільшення ваги або смузі.

Інші інгредієнти

Основні інгредієнти
L-лейцин (ферментований), L-ізолейцин (ферментований), L-валін (ферментований)

Інші інгредієнти
Жодного.

Цей продукт не виготовляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними молюсками, горіхами дерева, арахісом, пшеницею, соєю або глютеном. Виробляється у сторонньому, перевіреному та зареєстрованому центрі, сумісному з цГМФ, який може переробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей місці. Вагітним або годуючим жінкам, хронічно хворим, людям похилого віку, особам віком до 18 років, тим, хто приймає ліки, що відпускаються за рецептом (наприклад, розріджувачі крові), а також тим, у кого діагностований лікарем стан захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом чи іншим кваліфікований медичний працівник перед вживанням дієтичних добавок.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення відсутнє або зламане. Найкраще зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 ° C до 25 ° C (від 68 ° F до 77 ° F). Неправильні умови зберігання, такі як тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть з часом погіршити якість продукції.

Цей продукт упаковується і продається за вагою, а не за обсягом. Визначення вмісту відбувається з часом.

Склад:
Розмір порції: 1 ложка (приблизно 5 грам ♦)
Порцій в контейнері: близько 90
 Сума на порцію%Щоденна вартість
L-лейцин (ферментований)2,5 роки
L-ізолейцин (ферментований)1,25 років
L-валін (ферментований)1,25 років
†Денна цінність не встановлена.
♦ 5 грам на 1 рівну ложку - це в середньому, індивідуальна техніка черпання може дати трохи менше або трохи більше 5 грамів.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти БЦАА (BCAA)
MRM Nutrition, BCAA+G, БЦАА 6000, 150 капсул
(5)
1295 грн.
Доставка
БЦАА порошок