Nature's Secret, Super Cleanse, Детокс, 100 таблеток

Код: 5150
Основне фото товара Nature's Secret, Super Cleanse, Детокс, 100 таблеток
(5)
Млявий кишечник? Покращте травлення. Оригінальне загальне очищення всього тіла. Живіть, стимулюйте та очищайте кишечник. Додаткова міцність, але м'якість у вашій системі. 14 Підтримка трав і пробіотиків. Харчова добавка. Без штучних барвників ще...
Міжнародний код товару: 732391500837
Вага: 0.16 кг

Nature's Secret Детокс 100 таблеток

Nature's Secret, Super Cleanse, Детокс, 100 таблеток

Опис

Супер очищення

Ми живемо в надзвичайно токсичному світі, який може перевантажити систему детоксикації організму. Вжиття проактивних заходів для виведення токсинів з організму може допомогти полегшити загальне токсичне навантаження та покращити здоров’я та благополуччя всього організму.

Super Cleanse спеціально розроблений для сприяння глибокому внутрішньому очищенню. Ця фірмова суміш інгредієнтів розроблена для живлення, стимулювання та очищення нижніх відділів кишкового тракту для підтримки природного процесу детоксикації організму. Більш ніж проста проста очищаюча формула, Super Cleanse може допомогти вивести токсини з кишкового тракту, покращуючи при цьому здоров'я товстої кишки та роботу травлення в цілому.

Хто таємниця природи?

У Nature's Secret ми вважаємо, що загальний оздоровлення організму є запорукою загального здоров'я.

Звичайний підхід до здоров'я розглядає тіло як сукупність окремих частин, кожна з яких потребує окремих процедур. Подивіться, як організована наша медична система-від кардіологів до дерматологів, у нас є лікар практично для кожної частини тіла. Але природа має добре зберігається таємницю ... немає розмежування між будь-якою з наших систем. Усі вони хитромудро пов'язані у блискучому танці, який тільки природа могла б оркеструвати. У Nature's Secret ми розробляємо нашу продукцію, використовуючи цю філософію для всього тіла.

Ми розуміємо, наприклад, що уповільнене травлення може призвести до низького рівня енергії, і його не завжди слід підтримувати таблетками енергії з кофеїном. Наш підхід зосереджений на витоках дисбалансу, а не на ознаках дисбалансу. Це таємниця природи, загальна цілісність і оздоровлення тіла.

Рекомендоване використання

(Дорослі) Почніть з однієї (1) таблетки вранці та однієї (1) таблетки ввечері. Збільшуйте споживання на одну (1) таблетку через день, поки не досягнете 2-3 сформованих випорожнень на день. Не перевищуйте три (3) таблетки двічі на день. Після того, як ви знайдете потрібну кількість таблеток, ви можете продовжити цю кількість для посиленого внутрішнього очищення до 30 днів. Не перевищуйте 30 днів безперервного використання, якщо цей продукт. Вживайте лише стільки продуктів, скільки необхідно для досягнення 2-3 хороших випорожнень на день. Випивайте від 8 до 10 склянок води на день.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, гідроксипропілцелюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію, гуміарабік, карбоксиметилцелюлоза натрію, декстрин, декстроза, соєвий лецитин та цитрат натрію.

Містить: молочні, соєві

Попередження

Примітка: Цей продукт містить Cascara Sagrada. Уважно прочитайте та дотримуйтесь вказівок. Не використовуйте, якщо у вас або у вас діарея, рідкий стілець або біль у животі, оскільки Cascara Sagrada може погіршити ці умови та завдати шкоди вашому здоров’ю. Зверніться до лікаря, якщо у вас часта діарея або якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте ліки або хворієте.

Не використовуйте, якщо ущільнення безпеки порушено. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви використовуєте ліки, включаючи діуретики, серцеві препарати та кортикостероїди, або у вас є якісь захворювання. Не використовуйте при кишковій непрохідності, геморої або інших кишкових розладах. Не використовуйте, якщо ви одночасно приймаєте будь -який інший продукт, що має послаблюючу дію. Не використовуйте, якщо ви можете завагітніти, вагітні або годуєте грудьми. Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання. Не призначений для використання особами до 18 років.

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Примітка: Цей продукт не призначений для використання без перерв. Cascara Sagrada належить до сімейства рослин, що містить сполуки, що володіють проносним ефектом. Може призвести до зневоднення та втрати електролітів. При тривалому застосуванні без перерв цей інгредієнт може перешкоджати діагностичним процедурам візуалізації товстої кишки. Перерва між циклами використання 30 і більше днів допоможе зберегти природну регулярність. Не призначений для тривалого використання.

(Реквізит штату Каліфорнія 65) Цей продукт містить хімічну речовину, відому штату Каліфорнія, яка викликає вроджені дефекти та інші репродуктивні пошкодження.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в контейнері: 100
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)70 мг7%
Власна суміш Порошок Cascara Sagrada (кора), порошок фенхелю (насіння), порошок солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь), порошок імбиру (корінь), порошок ірландського моху (Chondrus crispus) (лист), порошок слизького в’яза (кора), порошок барбарису ( кора, корінь), порошок кайєни (фрукти), порошок хлорели, Lactobacillus acidophilus, порошок алтея (корінь), порошок червоної малини (Rubus idaeus) (лист), порошок трифали (порошок амли (фрукти), порошок міробалану Belleric (фрукти), Чебулічний порошок міробалану (фрукти))624 мг
† Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Bioray, NDF Sleepy, Детокс, 60 мл
(5)
1340 грн.
Доставка