Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка кишечника, 340 г

Код: 6129
Фото товару Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка ки...
Фото складу Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка ки...
Фото використання Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка ки...
Основне фото товара Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка ки...
(5)
Рекомендовано лікарями. Делікатний пом‘якшувальний засіб з клітковиною. Рослинна добавка для підтримки регулярної роботи кишечника. Здоров’я серця. Відсутність глютену підтверджено сертифікатом. Відсутність ГМО підтверджено лабораторними дослідженнями. Добавка преміальної якості з харчовою клітковиною. Чудово ще...
Вага: 0.48 кг

Yerba Prima Підтримка кишечника 340 г

Yerba Prima, Psyllium Whole Husks Colon Cleanser, Підтримка кишечника, 340 г

Опис

Лушпиння насіння подорожника від Yerba Prima для регулярності роботи та здоров’я товстої кишки: Лушпиння насіння подорожника сприяє легкому й здоровому випорожненню і швидше виводять токсини з товстої кишки. Лушпиння насіння подорожника являє собою м’яку клітковину, яка при виникненні дискомфорту в кишківнику заспокоює його й нормалізує його роботу. Для підтримки регулярної роботи та здоров’я товстої кишки приймайте від 1 до 3 порцій на день, під час їди або між прийомами їжі.

Вживання лушпиння насіння подорожника від Yerba Prima для підтримки ваги. Харчова клітковина відіграє важливу роль у схудненні та підтримці здорової ваги. Продукти з високим вмістом клітковини, такі як лушпиння насіння подорожника, сприяє розвитку відчуття ситості (наповненості). Для сприяння схудненню приймайте від 1 до 3 порцій на день, незадовго до їди або під час їди.

Вживання лушпиння насіння подорожника від Yerba Prima для підтримки здоров‘я серця. Для підтримки здоров’я серця приймайте 2 порції на день, під час їди.

Використання

Дорослим і дітям віком від 12 років уживати по 1 столовій ложці 1–3 рази на день. Дітям 6–12 років уживати по 1 чайній ложці 1–3 рази на день.

Почніть з щоденного прийому 1 порції. Поступово збільшуйте до 3 порцій на день за необхідності. Швидко розмішайте порошок щонайменше у одній повній склянці рідини (240 мл [8 унцій]). Сік, вода, соєвий і рисовий напої, молоко — усе це добре поєднується з цільним лушпинням насіння подорожника. Для найлегшого перемішування струшуйте у закритій банці. Випийте відразу після приготування. Якщо продукт занадто густий під час споживання, додайте більше рідини та перемішайте. Пити додаткову рідину корисно. Якщо виникають незначні гази або здуття живота, зменште кількість, яку ви приймаєте, поки організм не призвичаїться. Для досягнення найкращих результатів вживайте щоденно.

Композиція

Лушпиння насіння подорожника

Без консервантів. Без ароматизаторів. Не містить штучних барвників. Не містить доданого цукру, зв'язувальних речовин і наповнювачів.

Поживна цінність
Розмір порції: 5 грам (1 столова ложка)
Порцій в упаковці: 68
 Кількість в 1 порції% від добової норми*
Калорії15 
Загальний вміст жирів0 років0 %
Усього вуглеводів4,5 років %
Клітковина4,5 років18 %
Розчинна клітковина3,5 роки 
Нерозчинна клітковина1,0 року 
Цукор0 років 
Білки0 років 
Кальцій10 мг %
Натрій4 мг %
Калій43 мг %
Лушпиння насіння подорожника 
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.† Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишечника (Gut Support)