Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 ppm, Колоїдне срібло, 59 мл

Код: 6197
Фото товару Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 pp...
Фото складу Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 pp...
Фото використання Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 pp...
Основне фото товара Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 pp...
(5)
741 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Найвище очищення колоїдного срібла. №1 Продаж срібла в США. Харчова добавка. Вироблено на заводі, сертифікованому GMP, компанією Natural Immunogenics Corp. Без ГМО, сертифікований NSF. Веганський. Не містить глютену. Чому срібло для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Sovereign Silver Колоїдне срібло 59 мл

Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Dropper-Top 10 ppm, Колоїдне срібло, 59 мл

Опис

Чому срібло для підтримки імунітету? Срібло використовується понад 2400 років для захисту здоров’я людини. Це природний елемент, який можна знайти в цільному зерні, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній воді, морській воді та водопровідній воді. Ще з часів Гіппократа захисні властивості срібла були добре відомі та широко досліджені. Срібло використовувалося для захисту чистоти та безпеки питної води в стародавніх цивілізаціях. Збентежені? 10, 50, 250 або 500 частин на мільйон? Деякі продукти з колоїдної стружки з вищою концентрацією (ppm) стверджують, що одна чайна ложка нашого продукту 10 ppm. Навпаки, наукова рецензована література показала, що срібло корисне лише тоді, коли воно позитивно заряджене (біологічно активне). Біоактивний гідрозоль срібла з біоактивністю понад 98% у 8 разів сильніший, ніж колоїдне срібло з концентрацією 250 ppm. Вищі ppm також = ризик токсичності. Просто немає причин для використання продукту з вищою часткою на мільйон. Запущений у 1999 році Sovereign Silver Bio-Active Silver Hydrosol є найвищою мірою очищення колоїдної стружки і з гордістю є колоїдним сріблом №1 у продажу в Сполучених Штатах з 2005 року. Наша технологія створює найдрібніші частинки з майже ідеальною дисперсією...і абсолютно безпечною концентрацією, яка перевершує продукти з набагато більшою часткою на мільйон». - Стівен Л. Квінто, засновник Чому біоактивний срібний гідрозоль? наш продукт на 10 ppm ефективніший, ніж конкуруючі бренди, які містять до 500 ppm. Навіть якщо приймати 7 разів на день протягом 70 років, Sovereign Silver все одно є нижчим за добову пероральну референсну дозу EPA (RfD) для тріски.†PureSovereign Sliver містить лише два інгредієнти: 99,999% чистої тріски та очищену воду фармацевтичного класу. Він не містить містять додані солі або білки, які роблять інші продукти з тріски менш ефективними. Крім того, він упакований у скляні пляшки, які не вилуговуються, а не в пластикові. Ефективність Якщо срібло не заряджене позитивно, воно не є біологічно активним. Чим менший розмір частинок, тим біологічно активніша луска, і тим легше її засвоювати та виводити з організму. Sovereign Silver має безпрецедентний розмір частинок – 0,8 нанометра, завдяки чому формула містить понад 98% біологічно активних іонів і нанокластерів стружки, що робить його експоненціально потужнішим, ніж інші марки. Більшість інших марок містять лише 10% позитивно зарядженого срібла.† Відповідно до EPA (CASRN 7440-22-4), щоденна еталонна доза срібла для перорального прийому (RfD), застосована до частин на мільйон, може безпечно приймати лише 178 850 порцій протягом 70 років.

Використання

Дорослі: 1 чайна ложка, потримати під язиком 30 секунд, потім проковтнути.†

Діти від 4 років: 1/2 чайної ложки.†

Рекомендації:

†Згідно з EPA (CASRN 7440-22-4), добова еталонна доза срібла для перорального прийому (RfD), застосована до проміле, може безпечно вживати лише 178 850 порцій протягом 70 років.

Композиція

Очищена вода фармацевтичного класу (USP-NF).

Склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) 1 чайна ложка = 6 крапельниць
Порцій в упаковці: 11,5
 Дорослі (1 чайна ложка)%DVДіти від 4 років (1/2 чайної ложки)%DV
Срібло50 мкг*25 мкг*
*Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колоїдне срібло (Colloidal Silver)
Now, Silver Sol, Колоїдне срібло, 237 мл
(5)
1095 грн.
Доставка