Nature's Answer, Wild Yam Low Alcohol 2000 mg, Дикий Ямc, 60 мл

Код: 6282
Основне фото товара Nature's Answer, Wild Yam Low Alcohol 2000 mg, Дикий Ямc, 60 мл
(4.8)
823 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Екстракти трав Підтримка менопаузи*. 200 мг дикого ямсу, стандартизованого на 10% діосгеніну. 20 мг повного спектру дикого ямсу. Без стеарату магнію. Без ГМО, вегетаріанське, без глютену. Ексклюзивний процес екстракції = суперконцентровані ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 083000005541
Вага: 0.23 кг

Nature's Answer Дикий Ямc 60 мл

Nature's Answer, Wild Yam Low Alcohol 2000 mg, Дикий Ямc, 60 мл

Екстракти трав

Ексклюзивний процес екстракції = суперконцентровані трави

Процес біохелації — це запатентована техніка холодної екстракції, розроблена паном Френком Д'Амеліо старшим, засновником і власником Nature's Answer. Біохеляція включає використання холодної екстракції, коли сирі частини рослини екстрагуються без впливу тепла. Холодна екстракція допомагає траві підтримувати життєво важливі мінерали та інші мікроелементи в розчині, таким чином дозволяючи траві зберегти якомога більше природних активних компонентів вихідної рослини.

Безалкогольні екстракти, а не гліцерити

Компанія Nature's Answer була ПЕРШОЮ, яка випустила безалкогольні трав’яні екстракти на ринку натуральних продуктів у 1972 році. Наші безалкогольні рідкі екстракти виготовлені за допомогою нашого ексклюзивного холодного методу біохеляції для видалення алкоголю з готового продукту. Типові безспиртові екстракти насправді є гліцеритами, в яких використовується гліцерин як екстрагент. Nature's Answer додає рослинний гліцерин в КІНЦІ процесу, щоб забезпечити стабільність зберігання.

Сімейна власність і експлуатація понад 4 десятиліття

Від скромних початків у 1972 році до нашого сучасного сучасного підприємства Nature's Answer перетворилася на одного з найбільших сьогодні сімейних виробників високоякісних продуктів харчування.

Геній матері-природи в кожній пляшці

Наше сучасне лабораторне обладнання визначило характерний ботанічний відбиток кожної рослини, який потім ми використовуємо як базову лінію для аналізу якості та чистоти кожного рослинного рослинного походження, яке використовується для виробництва нашої продукції.

Концентрований справжній трав'яний екстракт Nature's Answer відмінний

Наші екстракти виготовляються за найвищими стандартами якості, і ми перевіряємо, що міститься в кожній пляшці. Перш ніж наші екстракти надійдуть вам, споживачеві, вони проходять понад 60 перевірок якості нашою командою контролю якості, дотримуючись суворих стандартів кожного екстракту. Наші трав'яні формули витримують випробування часом - понад чотири десятиліття доведеної ефективності. Наш вертикально інтегрований виробничий процес дозволяє нам мати повну відстежуваність від заводу до полиці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дикий Ямc (Wild Yam Root)