Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул

Код: 6915
Фото товару Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото складу Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото використання Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул
Основне фото товара Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул
(5)
864 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Здоров'я. природа життя. Клінічно перевірені поживні речовини для нормального функціонування суглобів. Харчова добавка. Поставка на 30 днів. Спільний план дій проти запаленняДискомфорт і запалення суглобів є ключовими показниками здоров’я суглобів, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 049479025183
Вага: 0.35 кг

Future Biotics Підтримка суглобів 60 капсул

Future Biotics, InflamMotion, Підтримка суглобів, 60 капсул

Опис

Спільний план дій проти запалення

Дискомфорт і запалення суглобів є ключовими показниками здоров’я суглобів, що обмежує повсякденну діяльність і простий комфорт. Незалежно від того, чи спричинений дискомфорт у суглобах тимчасовим запаленням і набряком м’яких тканин навколо суглобів, чи хронічним захворюванням, таким як руйнування хряща в суглобах, існують стратегії, які допоможуть зберегти та відновити здорову функцію суглобів.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткова терапія

Що робити і чого не робити

Вимірюйте свій прогрес

У міру зменшення запалення та скутості ви повинні помітити більше свободи від дискомфорту та скутості, збільшення діапазону рухів і кращу гнучкість і рівновагу. Поділіться своїм планом і прогресом зі своїм медичним працівником.

Протягом багатьох років вчені знали, що коли організм виділяє надмірну кількість ферментів ЦОГ-1 і ЦОГ-2, вони можуть викликати дискомфорт у суглобах і набряк. Нещодавно було виявлено третій фермент під назвою 5-LO, який вивільняє хімічні речовини, навіть більш виснажливі, ніж ЦОГ-2. Клінічні дослідження довели, що інгредієнти BotaniFlex 125 є унікальними природними сполуками, які допомагають блокувати всі три ферменти.

InflamMotion містить BotaniFlex 125, унікальну комбінацію екстракту китайської тюбетейки та екстракту акації, що очікує на патент. Дослідники досліджували сотні рослин у пошуках природного засобу для лікування дискомфорту в суглобах. Нещодавно вони виявили, що точні співвідношення інгредієнтів у BotaniFlex 125 є найбільш ефективними для блокування тригерів, які спричиняють скутість суглобів і дискомфорт. Клінічне дослідження з використанням спеціального «індексу» дискомфорту показало ефективність цих двох екстрактів порівняно з плацебо. Інгредієнти InflamMotion підтверджені наукою, обіцяють повністю природне вирішення дискомфорту в суглобах і щадять шлунок.

InflamMotion також містить запатентовану ботанічну сполуку кореня імбиру, комплекс куркуміну С3 і босвеллін, які продемонстрували природну протизапальну дію. Травні ферменти бромелайн і папаїн сприяють надходженню крові та поживних речовин до м’язових і суглобових тканин, щоб вони були змащеними та здоровими. Рутин, потужний антиоксидант, що міститься в цитрусових, допомагає захистити тканини суглобів від окислювального стресу.

InflamMotion підсилює ефективність за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно перевірений BioPerine (екстракт соняшнику чорного) покращує біодоступність поживних речовин, а наша запатентована натуральна суміш екстракту імбиру, Trikatu, надпотужного Digezyme і Lactospore покращує травлення та засвоєння.

У 90-денному клінічному дослідженні BotaniFlex 125 ті, хто приймав 250 мг на день, повідомили про значне зменшення дискомфорту та скутості суглобів порівняно з контрольною групою.

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по 2 капсули в день, бажано під час їжі.

Композиція

Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), стеаринова кислота, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію, імбирна олія.

InflamMotion - надихаючись природою. До цього 100% вегетаріанського продукту додана ароматична ботанічна есенція, а також природні кофактори, зокрема корінь імбиру та рутин. Скляна упаковка продовжує природну свіжість і допомагає зберегти потенцію.

Не містить дріжджів, цукру, солі, крохмалю, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників або консервантів.

Доповніть Факти
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
BotaniFlex 125Екстракт кореня китайської тюбетейкиЕкстракт серцевини та кори акації250 мг*
Запатентована композиція для комфорту суглобів:екстракт оливкового листя (стандартизований для 20% олеуропеїну),рутин, босвеллін (стандартизований для 65% босвелієвоїкислоти з екстракту камеді Boswellia serrata), корінь імбиру,бромелайн, папаїн, комплекс куркумін C3 (стандартизованийдля 95% куркуміноїдів, куркуми). екстракт кореня)420 мг*
Futurebiotics BioAccelerators: BioPerine, екстракт кореня імбиру, Trikatu, Digezyme, Lactospore23 мг*
*Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)