Life Extension, NT2 Collagen 40 mg, Коллаген 40 мг, 60 капсул

Код: 7843
Основне фото товара Life Extension, NT2 Collagen 40 mg, Коллаген 40 мг, 60 капсул
(4.9)
1160 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. 1 Щодня. Сертифікат LE без ГМО. Підтримує комфорт і мобільність суглобів. Харчова добавка. Наша формула добавки NT2 Collagen підтримує комфорт суглобів, гнучкість і здорову реакцію запалення за ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870223160
Вага: 0.04 кг

Life Extension Коллаген 40 мг 60 капсул

Life Extension, NT2 Collagen 40 mg, Коллаген 40 мг, 60 капсул

Опис

Наша формула добавки NT2 Collagen підтримує комфорт суглобів, гнучкість і здорову реакцію запалення за допомогою нового типу неденатурованого колагену типу II.

Огляд

Колаген типу II є основною формою колагену в суглобовому хрящі. Добавка з колагеном II типу містить точний баланс амінокислот, які формують структуру хряща. Це робить його ідеальним для заохочення здорового росту хряща, що сприяє комфорту суглобів.

Колаген типу II підтримує рухливість суглобів, допомагає полегшити дискомфорт у суглобах і сприяє здоровій запальній реакції.

Переваги NT2 Collagen

Що таке NT2 Collagen?

Ця форма неденатурованого колагену типу II ідентична тій, що міститься у ваших суглобах. NT2 допомагає полегшити дискомфорт у суглобах і сприяє здоровій, комфортній роботі суглобів.

Будівельний блок для спільного комфорту

Нормальний знос може вплинути на суглобовий хрящ, амортизуючу оболонку ваших суглобів. Це може призвести до дискомфорту та скутості суглобів. Оскільки це той самий тип колагену, що міститься у ваших суглобах, колаген типу II є ідеальною поживною речовиною для підтримки здоров’я та комфорту суглобів. Ось чому ми використовуємо NT2 Collagen у нашій формулі ArthroMax Advanced, а також у цій зручній автономній добавці.

Деталі продукту

Колаген типу II може допомогти підтримувати рухливість суглобів, захистити колаген у всьому тілі та сприяти здоровій запальній реакції.1 Це тому, що колаген типу II є основною формою колагену в суглобовому хрящі. Добавка з колагеном II типу містить точний баланс амінокислот, які формують структуру хряща. Це робить його ідеальним для заохочення здорового росту хряща, що сприяє комфорту суглобів.

Неденатурований NT2 Collagen

NT2 Collagen — це нова форма неденатурованого колагену типу II. Коли нормальний колаген переробляється, він «денатурується», тобто змінюється його молекулярна форма. Але NT2 Collagen виготовляється за допомогою інноваційної технології обробки, яка зберігає його молекулярну форму разом із його біоактивністю. Цей вид колагену відомий як «неденатурований».

Сприяє комфорту та рухливості суглобів

Численні клінічні випробування показали, що неденатурований колаген допомагає полегшити дискомфорт у суглобах і сприяє здоровій, комфортній роботі суглобів, особливо в колінах. Одне рандомізоване контрольоване дослідження показало, що неденатурований колаген типу II покращує комфорт, рухливість і функціональність суглобів до 40 відсотків всього за один день. 90 днів.

Вражаюче те, що два додаткових рандомізованих контрольованих клінічних випробування підтвердили ці результати: додавання 40 мг спеціально приготовленого колагену типу II покращує комфорт, рухливість і функцію суглобів, що, у свою чергу, сприяє кращій якості життя.

NT2 Collagen міститься в нашій формулі ArthroMax Advanced для здоров’я суглобів, але він також доступний у цій окремій добавці.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня, бажано натщесерце, або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
Стандартизований хрящ NT2 Collagen забезпечує 10 мг загального колагену
40 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Колаген 2 типу