InterPlexus, Fura-Mag, Магній В6 ФураМаг, 90 капсул

Код: 8038
Основне фото товара InterPlexus, Fura-Mag, Магній В6 ФураМаг, 90 капсул
(4.8)
1217 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.05.2024., без передоплати
Харчова добавка. Магній з високим поглинанням. Вегетаріанська. Фура-МагВисоко біодоступний магній з вітаміном В6 підтримує здорові серцево -судинні, опорно -рухові, ендокринні, неврологічні та метаболічні функції.Фумарат магнію-це повністю вступила в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766897258640
Вага: 0.16 кг

InterPlexus Магній В6 ФураМаг 90 капсул

InterPlexus, Fura-Mag, Магній В6 ФураМаг, 90 капсул

Опис

Фура-Маг

Високо біодоступний магній з вітаміном В6 підтримує здорові серцево -судинні, опорно -рухові, ендокринні, неврологічні та метаболічні функції.

Фумарат магнію-це повністю вступила в реакцію органічна сіль магнію, відома хорошою біодоступністю. Піридоксину гідрохлорид додається як джерело вітаміну В6, який, схоже, посилює всмоктування магнію в клітинах.

Дефіцит магнію поширений у сучасному суспільстві, оскільки багато людей не споживають рекомендовану добову норму магнію з їжею. Оскільки переваги, які приносять адекватне споживання, добавки магнію можуть бути варті уваги для людей, які стикаються з високим рівнем стресу та багатьма супутніми проблемами.

Доповнення за допомогою Fura-Mag:

Високо біодоступний магній з вітаміном В6 підтримує здорові серцево -судинні, опорно -рухові, ендокринні, неврологічні та метаболічні функції.

Як працює Fura-Mag?

Фура-Маг містить біодоступний магній та вітамін В6 для серцево-судинної, опорно-рухової, ендокринної, неврологічної та метаболічної підтримки.

Що показує дослідження:

Магній відіграє багато важливих ролей у фізіології людини. Магній бере участь у сотнях ферментативних процесів в організмі, які, у свою чергу, впливають на функцію численних систем організму та метаболічні шляхи.

Магній підтримує роботу серцево -судинної системи. Він діє як природний блокатор кальцієвих каналів та кофактор для підтримки потенціалу клітинної мембрани, що має вирішальне значення для встановлення постійного, регулярного серцебиття. Схоже, що магній зменшує судинні та ендотеліальні запалення, пов'язані з атеросклерозом та гіпертензією. Здається, що низький рівень магнію викликає запальний стан в цілому, що може мати шкідливий вплив на організм.

Магній впливає на рівень електроліту всередині клітин, сповільнюючи транспорт клітинної мембрани та адгезію клітинного субстрату. Діючи як противагу кальцію, магній стимулює розслаблення м’язів, збільшуючи зворотне захоплення кальцію після скорочення м’язів.

Магній також є структурним поживним елементом, який підтримує здоров'я кісток і зубів. Близько 60% магнію зберігається в кістках, більша частина залишку - у скелетних м’язах та м’яких тканинах. Відомо, що виснажений рівень магнію та хронічне запалення, що виникає внаслідок цього, збільшують втрату кісткової маси, тоді як було показано, що добавки магнію зменшують втрату кісткової маси.

Дослідження також показують, що стрес і магній пов'язані: підвищений стрес спричиняє втрату магнію в сечі, а підвищена концентрація катехоламінів знижує рівень магнію в сироватці крові. Крім того, низький рівень магнію може погіршити загальні сукупні негативні наслідки реакції на стрес. Було показано, що добавки магнію знижують рівень кортизолу, одночасно покращуючи час плавання та бігу у змагальних триатлоністів. У ситуаціях хронічного стресу може знадобитися збільшення споживання магнію для підтримки належних запасів магнію.

Магній також необхідний для нормальної неврологічної функції та вивільнення нейромедіаторів, а зв'язки між статусом магнію та психічним здоров'ям задокументовані дослідженнями. Відомо, що дієта з дефіцитом магнію у тварин корелює з депресивною та анксіогенною поведінкою. Здається, що низький рівень магнію також корелює з депресією у людей, хоча необхідні додаткові дослідження, щоб повністю підтвердити зв’язок. Також було показано, що збільшення споживання магнію зменшує перезбудження нейронів та покращує узгодженість міркувань.

Проблеми цукру в крові та інсуліну також корелюють із низьким вмістом магнію. Дослідження показують, що хворим на цукровий діабет зазвичай не вистачає магнію, а низький рівень магнію також корелює з резистентністю до інсуліну. Діабет частіше зустрічається у людей з низьким споживанням магнію, а ускладнення цукрового діабету частіше зустрічаються у хворих на цукровий діабет з низьким рівнем магнію.20 Добавки магнію можуть допомогти стабілізувати рівень цукру в крові, відновити чутливість до інсуліну та нормалізувати інсулін-індуковані зміни у виділенні кортизолу.

Вітамін В6 сприяє всмоктуванню магнію в клітини. І деякі умови, здається, краще реагують на комбінацію магнію та вітаміну В6, а не на одну з добавок окремо. Вітамін В6 має численні дії в організмі, допомагаючи в більш ніж 100 ферментативних реакціях. Дослідження показали, що вітамін В6 може зменшити частоту серцевих захворювань. Крім того, виявляється, що В6 також має протизапальні переваги, що може пояснити деякі переваги, які спостерігаються при В6 при синдромі зап'ястного каналу.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі два -три рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Оболонка вегетаріанської капсули (вода з гіпромелози), целюлоза мікрокристалічна, стеарат магнію (рослинне джерело).

Без молочних продуктів, сої, яєць і глютену. Вегетаріанська.

Виготовлено в США на заводі, що відповідає вимогам GMP.

Попередження

Увага: Якщо ви вагітні або годуєте груддю, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього або будь -якого іншого продукту.

Зберігати в недоступному для дітей.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в контейнері: 90
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)8 мг400%
Магній (від 900 мг фумарату магнію)99 мг24%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн.
Доставка