Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 120 капсул

Код 9767
Основне фото товара Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 120 ...
(5)
1177 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.04.2024, без передоплати
Не містить глютену. Не сертифіковано за ГМО LE. Високоефективна полівітамінна та мінеральна добавка. Харчова добавка. Наша формула "Два на день" пропонує вам широкий спектр необхідних вітамінів, мінералів та інших ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870231417
Вага: 0.18 кг

Life Extension Мультивітаміни 120 капсул

Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 120 капсул

Опис

Наша формула "Два на день" пропонує вам широкий спектр необхідних вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, необхідних організму. Для підтримки оптимального здоров’я та добробуту вам щодня потрібна науково обґрунтована доза вітамінів і мінералів.

Наші програми "Два дні" відповідають або перевищують рекомендовану дієтичну норму (RDA) майже для кожного інгредієнта, де існує RDA.

Переваги капсул два рази на день

Наша формула Beats Centrum 10 способів§

§ Формула порівняно з Centrum Silver Adults 50+.

Збільшення біодоступності кверцетину

Наш полівітамін на два дні містить 5 мг кверцетину, інтегрованого у фітосому. Фітосома - це фосфоліпідна сфера, яка містить ботанічну сполуку, сприяючи її поглинанню та роблячи її більш біодоступною; Отже, цей кверцетин у 50 разів більше біодоступний, ніж стандартний кверцетин. Кверцетин підтримує здоров'я клітин, здоров'я ендотелію, здорову імунну функцію тощо.

Наші 2-денні капсули без сої містять біоактивну форму фолієвої кислоти B-вітаміну 5-MTHF; кверцетин; цитрат цинку; вітамін Е у вигляді змішаних токоферолів тощо.

Лютеїн і зеаксантин для здоров'я очей-стандартизований як для транс-лютеїну, так і для транс-зеаксантину, екстракт чорнобривців у нашій формулі "Два дні" сприяє здоров'ю очей і допомагає пригнічувати окислювальний стрес.

Вітамін D для здорового розуму та тіла

Ми всі знаємо, що вітамін D підтримує здоров'я кісток. Але вітамін D також сприяє здоровому поділу клітин, підтримує здоров'я імунної системи тощо. Наш мультівітамін "Два рази на день" забезпечує кожну порцію 2000 МО вітаміну D3.

Вітамін С для імунного здоров'я, здоров'я артерій тощо

Вітамін С асоціюється зі здоров'ям імунної системи, ефект, який може виникнути внаслідок його здатності поглинати вільні радикали та захищати від окисного стресу, а також стимулювати вироблення та функцію білих кров’яних тілець. Крім того, вітамін С є життєво важливим для стимулювання утворення колагену - сполучної тканини, що знаходиться у здорових артеріальних стінках, шкірі, кістках та зубах. Наша формула «Два дні» містить 470 мг вітаміну С на порцію.

Вітаміни групи В допомагають підтримувати молодий обмін речовин

Ваше тіло потребує вітамінів групи В, щоб звільнити енергію, що зберігається у вуглеводах, жирах та білках - енергію, яку клітини використовують для виконання своїх щоденних функцій. Але існує не один «вітамін В». А оскільки вони метаболічно співзалежні, вітаміни групи В працюють разом для підтримки загального здоров’я. Ось чому наша формула містить легко метаболізуються форми вітаміну В1, рибофлавіну (В2), вітаміну В12, вітаміну В6 тощо.

Біоактивний 5-MTHF фолат

Наша формула "Два рази на день" містить 400 мкг 5-метилтетрагідрофолату (5-МТГФ), форми фолату, яка в сім разів більше біодоступна, ніж фолієва кислота. Це особливо важливо для тих, у кого є певні спадкові варіанти ферментів, які роблять метаболізм фолієвої кислоти менш ефективним, оскільки 5-MTHF вже знаходиться в метаболічно активній формі.

Змішані токофероли вітаміну Е

Існує чотири форми токоферолу вітаміну Е. Два рази на день забезпечують усі чотири форми. Щодо біомаркерів окисного стресу та сприяння здоровій запальній відповіді, дані свідчать, що поєднання альфа- та гамма-токоферолів краще, ніж прийом одного з поживних речовин окремо. Наша формула містить більше 80 мг змішаних альфа, бета, дельта та гамма -токоферолів.

Біоактивна фітосома кверцетину

Наш полівітамін на два дні містить 5 мг кверцетину, інтегрованого у фітосому. Фітосома - це фосфоліпідна сфера, що містить всередині ботанічну сполуку, допомагаючи її поглинанню та роблячи її більш біодоступною, тому цей кверцетин у 50 разів більше біодоступний, ніж стандартний кверцетин. Кверцетин підтримує здоров'я клітин, здоров'я ендотелію, здорову імунну функцію тощо.

Високоефективні мінерали, антиоксиданти та екстракти

Полівітаміни не обходяться без мінералів та інших поживних речовин, необхідних для здорового способу життя. Наша формула "Два рази на день" забезпечує в 10 разів більше біотину і вдвічі більше цинку, ніж Centrum Silver Adults 50+. Наша формула також містить 100 мг магнію та 150 мкг йоду, а також мікроелементи, такі як марганець та бор.

Альфа-ліпоєва кислота-Альфа-ліпоєва кислота є потужною підтримкою проти окисного стресу, що сприяє обміну речовин і здоров'ю нервів і допомагає захистити вітамін С і глутатіон від пошкодження вільних радикалів.

Селен - Селен підтримує здоров'я серця та мозку, сприяє здоровій запальній та імунній реакції та допомагає гасити активність вільних радикалів. Наша формула "Два рази на день" має три форми селену (всього 200 мкг): SelenoExcell, Se-метил L-селеноцистеїн та селеніт натрію.

Апігенін - цей потужний ботанічний біофлавоноїд міститься у багатьох фруктах та овочах. Апігенін сприяє посиленню природного клітинного захисту організму.

Crominex 3+ біологічно активний хром

Хром допомагає підтримувати вже здоровий рівень цукру в крові. Crominex 3+ - це високостійка та біологічно активна форма хрому, оптимізована з екстрактом індійського агрусу Capros amla для зміцнення ендотеліального здоров’я та PrimaVie shilajit для підтримки клітинної енергії.

Кожен повинен отримувати максимум від своїх полівітамінів. Не існує більш простого способу забезпечити організм необхідними вітамінами, мінералами та поживними речовинами, необхідними для підтримки вашого здоров’я. Але не всі полівітаміни створені однаково, тому виберіть найкраще: Дводенні капсули для продовження життя.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте дві (2) капсули на день у розділених дозах під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза (капсула), крохмаль, мальтодекстрин, рослинний стеарат, дикальційфосфат, кремнезем, целюлоза мікрокристалічна.

Попередження

Увага: Особам, які споживають більше 50 мкг (2000 МО)/день вітаміну D (з дієти та добавок), слід періодично вимірювати рівень 25-гідрокси вітаміну D у сироватці крові. Добавки вітаміну D не рекомендуються людям з високим рівнем кальцію в крові.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.
Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в контейнері: 60
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін А (у вигляді бета-каротину, ацетату) (5000 МО)1500 мкг^167%
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти, аскорбатів кальцію та ніацинаміду)470 мг522%
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) (2000 МО)50 мкг250%
Вітамін Е (як D-альфа-токоферилсукцинат, D-альфа-токоферол)67 мг447%
Тіамін (вітамін В1) (як тіамін HCI)75 мг6250%
Рибофлавін (вітамін В2) (у вигляді рибофлавіну, 5'-фосфату рибофлавіну)50 мг3846%
Ніацин (як ніацинамід, ніацинамід аскорбат)50 мг •313%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину HCl, піридоксалю 5'-фосфату)75 мг4412%
Фолат (у вигляді L-5-метилтетрагідрофолатної кальцієвої солі)680 мкг °170%
Вітамін В12 (як метилкобаламін)300 мкг12500%
Біотин300 мкг1000%
Пантотенова кислота (як пантотенат D-кальцію)50 мг1000%
Йод (у вигляді йодиду калію)150 мкг100%
Магній (у вигляді оксиду магнію)100 мг24%
Цинк (у вигляді цитрату цинку, моно-L-метіоніну сульфату цинку L-OptiZinc)25 мг227%
Селен [як селеніт натрію, дріжджі SelenoExcell з високим вмістом селену, Se-метил L-селеноцистеїн]200 мкг364%
Марганець (як цитрат марганцю, глюконат)2 мг87%
Хром [як хром Crominex 3+, стабілізований екстрактом Capros amla (фрукти), PrimaVie Shilajit]200 мкг571%
Молібден (як хелат амінокислоти молібдену)100 мкг222%
Інозитол50 мг 
Альфа -ліпоєва кислота25 мг 
Природні змішані токофероли (забезпечують гамма, дельта, альфа, бета)20 мг 
Біо-кверцетинова фітосома (містить 5 мг кверцетину [з концентрату софори японської (квітковий бутон)], комплекс фосфатидилхоліну [із соняшнику])15 мг 
Екстракт чорнобривців (Tagetes erecta) (квітка)
[std. до 5 мг транс-лютеїну, 155 мкг транс-зеаксантину]
11,12 мг 
Апігенін5 мг 
Бор (як хелат амінокислоти бору)3 мг 
Лікопін [з натурального томатного екстракту LycoBeads (фрукти)]1 мг 
Денна цінність не встановлена.
^RAE (еквіваленти активності ретинолу). ° DFE (харчові еквіваленти фолієвої кислоти). • NE (еквіваленти ніацину).
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Alt: Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 60 т...
(5)
631 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 120 ...
(4.9)
1112 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, Two-Per-Day Multivitamin, Мультивітаміни, 60 к...
(4.9)
685 грн.
Доставка
Alt: Naturelo, Bariatric Multivitamin, Баріатричні мультивітаміни, ...
(5)
1321 грн.
Доставка
Alt: Klaire Labs | SFI, Vitaspectrum Capsule Formula, Вітаспектрум,...
(5)
2713 грн.
Доставка
Alt: Klaire Labs | SFI, VitaSpectrum Citrus Powder, Вітаспектрум, 1...
(5)
2223 грн.
Доставка
Alt: Pure Essence, LifeEssence Whole Food Based Multivitamins, Муль...
(5)
2513 грн.
Доставка
Мультивітаміни Дві в День